80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm geçmiş olsun regl şişkinliğidir o geçer canım yediklerine gelince keşke birer tane yeseydin yada akşamı sadece salatayla geçirseydin ama olsun bu hafta dikkat edersen verirsin tatlım üzülme artı olmaman bile güzelŞeniz

başarına hayranım canım tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

gunaydın kızlar nasılasınız benı soracak olursanız ben cok rahatsızdım mıdem agrıyordu endoskopı yapıldı cıft ulser gastrıt reflu mıkrop varda var franjıt kulaklarımda ıltıhap cok hastalandım
kıloma gelınce 1 5 kılo verdım gecen hafta 82 7 bu hafta 81 3 olculeım daha
olcmedım olcunce yazarım cok halsızızım operım hepınızı

tebrikler yagmurgözlü alkisalkisalkis yediklerimde haklısın ama zaten gerçekten dolmalar okadar küçüktü ki 2 si ni toplasan1 dolmaya ancak denkti.herneyse artık önümüzdeki haftaya konsantre olmuş durumdayım inşallah bu hafta verememenin acısınıda çıkarırım

gecmış olsun acıl şifalar canım a.s. a.s.

günaydııınn kızlarrrr

narin ve güldal geçmiş olsun
yağmurcum ,nevra sizleride tebrik ederim şimdiden
selmacım sen naptın solladın dimi gene beni (diye düşünmüştüm ama artıdaymışın )
sevdemer naptın ya merak ediyorummm

gelelim kilo bildirimine ben daha fazla verdiğime eminim aama regl dönemi yüzünden tartı bu gıcıklığı yaptı nese artık ;

başlangıc: 94
geçen hafta:76.200
bu hafta :76
giden 200 gramcıkkk
yılbaşı hedefi:75
hedef :65

Son düzenleme:

geçmiş olsun canımmm acil şifalar dilerim a.s.

malesef cokbılmış ben artıyım aslında kacamak yapmadım bırde tartım bozuldu yada pılı ıttı bılmıyorum başka bır tartım var onunla tartıldım oda 200 300 gr fazla tartıyor belkıde sabıt yada cok az vermış olabılırım

[B ayyy kızlarrr buna bayıldım

İnat

Bir gün üç arkadaş birbirlerine ne kadar inatçı olduklarını ispatlamaya çalışıyorlar ve herkes en çok inat ettiği anısını anlatıyormuş. Birinci inatçı anlatmaya başlamış:

"Bir gün evi telefonla aradım, hanım alo demedi, ben de cevap vermedim, telefon sabaha kadar açık kaldı"demiş.

İkinci inatçı "O da bir şey mi?" Ben bir gün eve geldim, kapıyı çaldım, hanım kimsin demedi, ben de kim olduğunu söylemedim, sabaha kadar kapının önünde yattım."

Üçüncü inatçı "O da bir şey mi"demiş? Biz evlendiğimizde karım bana dokunmadı diye bende ona dokunmadım ve hala daha da dokunmuyorum" demiş.

iki inatçı birden; "Olur mu yahu?" demiş,

"Sizin iki tane çocuğunuz var?"

İnatçı:

"İnat ettim onları da sormadım.":roflol::roflol::roflol:[/B]

geçmiş olsun selmacım ben iyiyim tatlım bügun misafirim var şimdi haber verdi hemde 2 saatik bi yoldan bişeyler hazirlamam lazım kilolarım fena değil ya böyle güzelim be selma herkes öyle diyo.

yagmurgözlüm tebrıkler eksıdesın cok güzel alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

hehehhee süpermş valla teşekkürler yağmurgözlücüm :roflol: a.s.

kızlar selamlarrrr

bende çok iyi gidiyorum yeni başladığımdan vücut suyu atıyor olabilir ama çok iyi moral oldu bana vallahii zemuszemus

geçen pazardan beri

başlangıç 89

bugün 85.200

çok mutlu oldum yaaa opuyorumnanaktan

ben burayı neden daha önce keşfetmedim kii mafoldumben

gerçekten çok iyi bir motivasyon sağlıyor a.s.

öpüyorummm hepiniziii :1hug:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydınlar hepinize şekerler kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
sabah kalktım 2 bardak su içtim dedim sonra ahaaaa bugün kilo bildirimi var lavobaya gittim hemen dedim biraz bekle Ada içtiğin su şimdi geçer gider bekle bekle ııı sonra hopladım zıpladım evde ayy halimi görseniz gülerdiniz.Amannn dedim tartıl ne olacak 2 bardak sudan :)
başlangıç :83
geçen hafta :80
bu hafta :79,5

giden 500 gr. yılbaşı hedefim neydi ki benim acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…