canımm geçmiş olsun regl şişkinliğidir o geçer canım yediklerine gelince keşke birer tane yeseydin yada akşamı sadece salatayla geçirseydin ama olsun bu hafta dikkat edersen verirsin tatlım üzülme artı olmaman bile güzelŞenizbu arada gece çok fenalaştım midem bulandı tansiyonum düştü karnım şişti belimin agrısından öldüm dün bütün gün zaten.Allahım çatlayacagım dedim.oruç tutmakta istiyordum .neler oluyor bana derken hiç aklıma gelmiyorki regli olabileceğim.sabaha karşı regli oldum.şuan karnım patlayacak gibi şiş kızlar tamda kilo bildirim günü herneyse kilom aynı en azından artıda değilim öyle değil mi bu bile bişeydir :sinifsinif:
Günaydın kızlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
ben bugün erkenden çıkacağım.İlk bildirimi yapayım.
geçen hafta:79.9
bu hafta :79 hedefe 500 gr kaldı...:lepi:
ölçüler
gögüs:101
bel:81
kalça:104
sonra yine girer bakarım.hepiniz inşallh kilo vermişsinizdir. öpüyorum
canımm geçmiş olsun regl şişkinliğidir o geçer canım yediklerine gelince keşke birer tane yeseydin yada akşamı sadece salatayla geçirseydin ama olsun bu hafta dikkat edersen verirsin tatlım üzülme artı olmaman bile güzel
gunaydın kızlar nasılasınız benı soracak olursanız ben cok rahatsızdım mıdem agrıyordu endoskopı yapıldı cıft ulser gastrıt reflu mıkrop varda var franjıt kulaklarımda ıltıhap cok hastalandım
kıloma gelınce 1 5 kılo verdım gecen hafta 82 7 bu hafta 81 3 olculeım daha
olcmedım olcunce yazarım cok halsızızım operım hepınızı
gunaydın kızlar nasılasınız benı soracak olursanız ben cok rahatsızdım mıdem agrıyordu endoskopı yapıldı cıft ulser gastrıt reflu mıkrop varda var franjıt kulaklarımda ıltıhap cok hastalandım
kıloma gelınce 1 5 kılo verdım gecen hafta 82 7 bu hafta 81 3 olculeım daha
olcmedım olcunce yazarım cok halsızızım operım hepınızı
yagmurgözlüm tebrıkler eksıdesın cok güzel alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5
[B ayyy kızlarrr buna bayıldım
İnat
Bir gün üç arkadaş birbirlerine ne kadar inatçı olduklarını ispatlamaya çalışıyorlar ve herkes en çok inat ettiği anısını anlatıyormuş. Birinci inatçı anlatmaya başlamış:
"Bir gün evi telefonla aradım, hanım alo demedi, ben de cevap vermedim, telefon sabaha kadar açık kaldı"demiş.
İkinci inatçı "O da bir şey mi?" Ben bir gün eve geldim, kapıyı çaldım, hanım kimsin demedi, ben de kim olduğunu söylemedim, sabaha kadar kapının önünde yattım."
Üçüncü inatçı "O da bir şey mi"demiş? Biz evlendiğimizde karım bana dokunmadı diye bende ona dokunmadım ve hala daha da dokunmuyorum" demiş.
iki inatçı birden; "Olur mu yahu?" demiş,
"Sizin iki tane çocuğunuz var?"
İnatçı:
"İnat ettim onları da sormadım.":roflol::roflol::roflol:[/B]
kızlar selamlarrrr
bende çok iyi gidiyorum yeni başladığımdan vücut suyu atıyor olabilir ama çok iyi moral oldu bana vallahii zemuszemus
geçen pazardan beri
başlangıç 89
bugün 85.200
çok mutlu oldum yaaa opuyorumnanaktan
ben burayı neden daha önce keşfetmedim kii mafoldumben
gerçekten çok iyi bir motivasyon sağlıyor a.s.
öpüyorummm hepiniziii :1hug:
amiinnnn canım hepimiz eksili kilolar görürüzz inşallahhh :Saruboceq: sositososito, bebeğin nasıll :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?