80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı cumalar.iyişallah tabloda unutulmam. 15 gün önceki başlangıç kilom:89 buhafta:86 olmuşum.ilk hedefim 79

günaydın kızlar narincim menün güzelmiş ama misafirliğe gitmek senın için kaçamak olmuş bugün az yiyerek telafi edersin canım
güldal sanada geçmiş olsun
yağmur gözlü senide tebrik ederim
benim kiloma gelince malesef artıdayım
78.5 le 79 arası gidip geliyorum vucudum yeni topladı kendini

menümü yazayım
sabah kalkınca 2 bardak ılık su
kahvaltı 09:30 : çeyrek kepekli ekmekle beyaz peynir ve zeytin ezmeli yağsız tost + 1 fincan çay
ara 11:00 : 2 adet form bisküvi
öğle 12:30 : 2 kepçe mercimek çorbası + bolll limonlu yağsız tuzsuz salata + 1 tabak tavuk döner

ara da 15:00 te 1 mandalina 16:30 da 1 elma
akşam 18:00 de 3 yemek kaşığı patates kavurma + 2 yemek kaşığı tavuk döner + 2 yemek kaşığı pirinç pilavı + 1 bardak ayran ayırdım onları yiyeceğim

selam kızlar keyifler nasıl bakalım
hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 87,7
geçen hafta 83,0
bu hafta 82,1
giden 900
yılbaşı hadef 79 (biraz zor tutturamayacağım yine )
hedef 55

günaydııınn kızlarrrr

sevdemer naptın ya merak ediyorummm

çokbilmişcim ne yapayım hayatım
sabah sabah bir ağladımki sormayın

kızlar bir haftadır hergün nasıl beslendiğimi anlatayım size
sabah:2 ince dilim kepek ekmeği arasına iki dilim kaşar peynirli tost,5-6 zeytin
akşam 6 da:1 bardak süte 4 kaşık nesfit
sadece bu inanabiliyormusunuz yediklerime
ne bir meyve ne bir çorba hiç bi şey yemiyorum
sadece 3-4 litre su,5 bardak 5i bi yerde,4-5 bardak yeşil çay,4 bardak topiğin çayı,2 bardak elma sirkeli su
tüketiyorum
ve ben sadece 1.600 gr vermişim inanamıyorum olamaz böyle birşey
kafayı yiycem

kızlar nolur acil yardımınıza ihtiyacım var ben ne yapıp 2 hafta içinde belki 10 gün bile olabilir 4-5 kilo verebilirim yani en az 4 kilo
allahım yardım et ooooooooooof

canım yaa üzülme. üzüldükce stres oldukca veremezsin belkide aç kaldığın için veremedin ki bence bi hafta için gayet iyi ama sıvı şey çok tüketiyosun belki ödem yapmıştır bence pirinç lapasını araştır iyice ve onu yap ben onu yaptığımda 1 kg rahat gidiyo . bide kaşar yerine başka bi peynir tüket çok yağlı ve kalorili onun yerine başka bi peynir çeşidinden daha çok tüketebiirsin

sevdemercim çokbilmişe bende katılıyorum sıvı çok fazla .bence normal düzeye çek.ve pirinç lapası diyeti gerçekten işe yarıyor ben geçen sene yapmıştım 2 günde 1,600 gr vermiştim.hemde 2. günü biraz lapa diyetini bozmama ragmen.aslında bugün regli oldum bu reglimde bir daha yapmak istiyorum tabi dayanabilirsem :sinifsinif:

sevdemercim bu senin hayatının fırsatıysa ki öyle anladıgım kadarıyla canım imkanını zorlayarak bu süreçte uzman yardımımı alsan acaba aklıma birde bu geliyor.keşke senin için yapabileceğim birşey olsaydı tatlım. dua edebilirim inşallah hakkında hayırlısı olsun canım

bugün ne yedim
sabah 1 domatesi çok az peynir zeytin ve şekersiz çay
ara iş yoğunluğundan yemedim
öğlen yemekhanede yedim ve
bir kepçe mercimek çorbası
4 kaşık pilav
3 küçük parça hindi ızgara yarım domates,1 adet ızgara biber küçük parça ekmek yedim ve 1 bardak ayran içtim
ara 1 portakal yicem
akşama belli değil

kızlar nolur acil yardımınıza ihtiyacım var ben ne yapıp 2 hafta içinde belki 10 gün bile olabilir 4-5 kilo verebilirim yani en az 4 kilo
allahım yardım et ooooooooooof

canımm benim çalışıyorsan eğer iş çıkışı 1km yürü tak kulağına kulaklığını müzik dinle hem dinlenirsin kafan yani stresin geçerr... çalışmıyorsan da çık ewden yürü sporun çok faydası var motive olursunn çokk

bu kadar az yersen güçsüz kalırsın ama vücut düşerr allah yardımcın olsun canımm a.s.

BıSKÜVı HÜPLETMEK ıSTıYORUM...

ALDIĞIM KALORıYı GÜPLETMEK ıÇıN 36 DAKıKA KOŞMAM GEREKıYOR.

Açıklama :
100 gr. bisküvi yaklaşık olarak 462 kcal.
Koşarak -orta hızda- harcadığınız kalori ise dakikada 13 kalori

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html okumayan varsa okusun. kızlar şok olacaksınız en azından ben şoktayım acı gerçekler

ve ben hüplettim yaa dayanamadım spor yapmaksa ölüm gibi geliyo offfff

Son düzenleme:
slm herkese bugun kilo verenleri tebrik ediyom kızlar ben daha yeni oldugumdan veremedim haftaya inşallah bende bildirecem kilo durumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…