- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum kızlar opuyorumnanaktan
adaer harika gidiyorsun tatlım aynen devam et
hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum kızlar opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar kaç gündür giremiyorum çok doluyum anlatamam bundan sonrada biraz tempolu günler beni bekliyor annemler hacdan dönüyorlar ve düğünümüz var yiğenimin hepsi karıştı birbirine anlıcağınız biraz gelemiycem arkadaşlar kg durumumda yine aynı geçen hafta gibi 61 şimdilik öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
sağol canım benim.opuyorumnanaktannevracım istikrarlı gidişin ve iradenden dolayı tebrik ederim seni tatlım.bende bu ay yaptıgım hataların sonucunda kilo veremedim .birdaha o hataları yapmamaya söz verdim kendime.hergün yeni bir gündür ümitsizliğe yer yok diyerekten önümüzdeki hafta için çok umutluyum.inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar opuyorumnanaktan
ooo yağmurgözl zincirlerini kırdın arkadaşım tebrikler...:lepi:günaydınnn hayırlı cumalarrrr kızlarrr hemen kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta...109,9
bu hafta...109:lepi:
sağol canım Şenizbaşarına hayranım canım tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz[/B]
güldalcığım çok geçmiş olsun sen iyileş de kiloyu boşver şimdi..:teselli:gunaydın kızlar nasılasınız benı soracak olursanız ben cok rahatsızdım mıdem agrıyordu endoskopı yapıldı cıft ulser gastrıt reflu mıkrop varda var franjıt kulaklarımda ıltıhap cok hastalandım
kıloma gelınce 1 5 kılo verdım gecen hafta 82 7 bu hafta 81 3 olculeım daha
olcmedım olcunce yazarım cok halsızızım operım hepınızı
selmacım inşallah haftaya toparlamış olursun..:teselli:cok bılmış narın nasılsınız kızlar ben hıcıyı degılım cükı artıyım malesef
canım teşekkürler tebriğin için.200 gr deyip geçme bence.bende seni tebrik ederim..:lepi:günaydııınn kızlarrrr
narin ve güldal geçmiş olsun
yağmurcum ,nevra sizleride tebrik ederim şimdiden
selmacım sen naptın solladın dimi gene beni (diye düşünmüştüm ama artıdaymışın)
sevdemer naptın ya merak ediyorummm
gelelim kilo bildirimine ben daha fazla verdiğime eminim aama regl dönemi yüzünden tartı bu gıcıklığı yaptı nese artık ;
başlangıc: 94
geçen hafta:76.200
bu hafta :76
giden 200 gramcıkkk
yılbaşı hedefi:75
hedef :65
:lepi::lepi:kızlar selamlarrrr
bende çok iyi gidiyorum yeni başladığımdan vücut suyu atıyor olabilir ama çok iyi moral oldu bana vallahii zemuszemus
geçen pazardan beri
başlangıç 89
bugün 85.200
çok mutlu oldum yaaa opuyorumnanaktan
ben burayı neden daha önce keşfetmedim kii mafoldumben
gerçekten çok iyi bir motivasyon sağlıyor a.s.
öpüyorummm hepiniziii :1hug:
ne alemsin ya hopladın haaa...:roflol:günaydınlar hepinize şekerler kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
sabah kalktım 2 bardak su içtim dedim sonra ahaaaa bugün kilo bildirimi var lavobaya gittim hemen dedim biraz bekle Ada içtiğin su şimdi geçer gider bekle bekle ııı sonra hopladım zıpladım evde ayy halimi görseniz gülerdiniz.Amannn dedim tartıl ne olacak 2 bardak sudan :)
başlangıç :83
geçen hafta :80
bu hafta :79,5
giden 500 gr. yılbaşı hedefim neydi ki benim acaba ???
tebrikler canım :lepi:selam kızlar keyifler nasıl bakalım
hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 87,7
geçen hafta 83,0
bu hafta 82,1
giden 900
yılbaşı hadef 79 (biraz zor tutturamayacağım yine )
hedef 55
canım bence çok normal bu kadar az yemeye vucut ne gelse tutmuş..ya şu ayran çorbası mı ne mercimekli bi detoks vardı ben detokslara karşıyım ama en azından proteini bitkisel de olsa almış olursun bide 10 gün biraz yürüyüş filan yapsan ? süre kısa olduğu için başka aklıma bişi gelmiyo.Allah kolaylık versin canım...çokbilmişcim ne yapayım hayatım
sabah sabah bir ağladımki sormayın
kızlar bir haftadır hergün nasıl beslendiğimi anlatayım size
sabah:2 ince dilim kepek ekmeği arasına iki dilim kaşar peynirli tost,5-6 zeytin
akşam 6 da:1 bardak süte 4 kaşık nesfit
sadece bu inanabiliyormusunuz yediklerime
ne bir meyve ne bir çorba hiç bi şey yemiyorum
sadece 3-4 litre su,5 bardak 5i bi yerde,4-5 bardak yeşil çay,4 bardak topiğin çayı,2 bardak elma sirkeli su
tüketiyorum
ve ben sadece 1.600 gr vermişim inanamıyorum olamaz böyle birşey
kafayı yiycem
canım hacılarınız hayırlısı ile dönsün.Çok yoğun bi tempon olacak herhalde fırsat bulunca yaz yine..kendine iyi bak...selam arkadaşlar kaç gündür giremiyorum çok doluyum anlatamam bundan sonrada biraz tempolu günler beni bekliyor annemler hacdan dönüyorlar ve düğünümüz var yiğenimin hepsi karıştı birbirine anlıcağınız biraz gelemiycem arkadaşlar kg durumumda yine aynı geçen hafta gibi 61 şimdilik öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
sanada iyi haftasonları yağmurgözlü Şenizcümleten hayırlı haftasonları şekerlerrrrr pazartesi görüşürük işten güçten vakit ve oğlumdan pc bana kalırsa evdende girmeye uğraşırım hoş vede mutlu kalınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biraz içimi dökmek istiyorum sizlereçok mutsuzum çokkkk
Dün aksam uzeri nisanlim aradi sesi cok bozuk geliyordu ne oldu falan dedim.Babam eve takilacak kombiyi de bize aldirtacak galiba dedi.Neden ne oldu niye boyle soyuyorsun dedim.Evden cikmadan konustuk biraz dedi.
Sey diyormus kombi isini ne yaptin arastirdin mi falan bizimkide arastirdim en ucuzu 1300 diyor takmasiyla falan demis.Adamin hic umursadigi yok yani tamam oglum su zaman aliriz,hallederiz falan demek yok.Bir insan bu kadar mi cimri olur ya,biliyorsunuz nisan oldu olali ne yapilacak ne alinacak hic umursamiyorlar.Nisanlim,ben ve benim ailem cirpinip duruyoruz.Inanir misiniz artik ikimizinde aldigi maas taksitlere ve kredilere gidiyor.
yatak odasini ,halilari,perde ve tulleri,firinimi benim ailem aldi
beyaz esyanin tumunu,1 tane oturma odasina kanepe,butun mutfak ivir zivirini ve butun diger ev icin ivir ziviri ben aldim hala taksit oduyorum,
aldigimiz evin kredi taksitini ve nisan yaparken aldigimiz ihtiyac kredi taksitini ve salon icin kose koltuk taksitini nisanlim oduyor.
en son iste nisandan sonra temmuzdan beri taksitlerden kalan paralarla guc bela 5 ay da biriktirdigimiz para ile yemek odasi aldik nisanlimla ikimiz
peki ya bu kayinpeder ve kayinvalide ne yapmayi dusunuyor derseniz
gordugunuz gibi hicbirsey yapmadilar yapmayacaklar.Lanet olsun artik diyecegim diyemiyorum.
Kayinpeder bir de kayinvalideye sey diyormus ne acelesi varmis masa sandalye olmazsa evde ne olurmus :) almasalarmis.
susuyorum artik cimrinin ekmegi yenmez derler de bu kadarmi gercek olurmus bu soz
adaer canım yaşadıkların acayip sinir bozucu haklısın.insanlar böyle oluyo bazen paralarından ayrılmamak için evlatlarının kalperini kırıyolar.Canım bence artık siz ikiniz nişanlınla onlarsız ne yapabiliyosanız onu yapma gayretine girin evet belki süreç uzar ama en azından siniriniz zıplamaz.Biliyorum çok zor ve üzücü bi durum ama yapacak bişi yok.Çok yakınım da yaşadı bu durumu ona da demiştim aynısını onlar göreverini ihmal etmenin utancı ile yaşasınlar.
Allah size de güç kuvvet versin de tıkır tıkır ödeyin borçlarınızı..
sağol canım bu derece umursamaz davranan insanlar böyle bir utanç yaşarlar mı onu bilemiyorum.Rabbim'e sığınıyorum artık o görüyor,kendi kızları da var keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Allah'ın izniyle sağlığımız yerinde olsun tek ödeyeceğiz inşallah ama çok bunaldım işte,hepsi o yoksa başka bir şey değil senağlama
sevdemercim çokbilmişe bende katılıyorum sıvı çok fazla .bence normal düzeye çek.ve pirinç lapası diyeti gerçekten işe yarıyor ben geçen sene yapmıştım 2 günde 1,600 gr vermiştim.hemde 2. günü biraz lapa diyetini bozmama ragmen.aslında bugün regli oldum bu reglimde bir daha yapmak istiyorum tabi dayanabilirsem :sinifsinif:
sevdemercim bu senin hayatının fırsatıysa ki öyle anladıgım kadarıyla canım imkanını zorlayarak bu süreçte uzman yardımımı alsan acaba aklıma birde bu geliyor.keşke senin için yapabileceğim birşey olsaydı tatlım. dua edebilirim inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
yürüyorum canım tempolu 1.5 saat yürüyorum,amin canım teşekkür ediyorumcanımm benim çalışıyorsan eğer iş çıkışı 1km yürü tak kulağına kulaklığını müzik dinle hem dinlenirsin kafan yani stresin geçerr... çalışmıyorsan da çık ewden yürü sporun çok faydası var motive olursunn çokk
bu kadar az yersen güçsüz kalırsın ama vücut düşerr allah yardımcın olsun canımm a.s.
biraz içimi dökmek istiyorum sizlereçok mutsuzum çokkkk
Dün aksam uzeri nisanlim aradi sesi cok bozuk geliyordu ne oldu falan dedim.Babam eve takilacak kombiyi de bize aldirtacak galiba dedi.Neden ne oldu niye boyle soyuyorsun dedim.Evden cikmadan konustuk biraz dedi.
Sey diyormus kombi isini ne yaptin arastirdin mi falan bizimkide arastirdim en ucuzu 1300 diyor takmasiyla falan demis.Adamin hic umursadigi yok yani tamam oglum su zaman aliriz,hallederiz falan demek yok.Bir insan bu kadar mi cimri olur ya,biliyorsunuz nisan oldu olali ne yapilacak ne alinacak hic umursamiyorlar.Nisanlim,ben ve benim ailem cirpinip duruyoruz.Inanir misiniz artik ikimizinde aldigi maas taksitlere ve kredilere gidiyor.
yatak odasini ,halilari,perde ve tulleri,firinimi benim ailem aldi
beyaz esyanin tumunu,1 tane oturma odasina kanepe,butun mutfak ivir zivirini ve butun diger ev icin ivir ziviri ben aldim hala taksit oduyorum,
aldigimiz evin kredi taksitini ve nisan yaparken aldigimiz ihtiyac kredi taksitini ve salon icin kose koltuk taksitini nisanlim oduyor.
en son iste nisandan sonra temmuzdan beri taksitlerden kalan paralarla guc bela 5 ay da biriktirdigimiz para ile yemek odasi aldik nisanlimla ikimiz
peki ya bu kayinpeder ve kayinvalide ne yapmayi dusunuyor derseniz
gordugunuz gibi hicbirsey yapmadilar yapmayacaklar.Lanet olsun artik diyecegim diyemiyorum.
Kayinpeder bir de kayinvalideye sey diyormus ne acelesi varmis masa sandalye olmazsa evde ne olurmus :) almasalarmis.
susuyorum artik cimrinin ekmegi yenmez derler de bu kadarmi gercek olurmus bu soz
canım bence çok normal bu kadar az yemeye vucut ne gelse tutmuş..ya şu ayran çorbası mı ne mercimekli bi detoks vardı ben detokslara karşıyım ama en azından proteini bitkisel de olsa almış olursun bide 10 gün biraz yürüyüş filan yapsan ? süre kısa olduğu için başka aklıma bişi gelmiyo.Allah kolaylık versin canım...
canım yaa üzülme. üzüldükce stres oldukca veremezsin belkide aç kaldığın için veremedin ki bence bi hafta için gayet iyi ama sıvı şey çok tüketiyosun belki ödem yapmıştır bence pirinç lapasını araştır iyice ve onu yap ben onu yaptığımda 1 kg rahat gidiyo . bide kaşar yerine başka bi peynir tüket çok yağlı ve kalorili onun yerine başka bi peynir çeşidinden daha çok tüketebiirsin
kızlar nolur acil yardımınıza ihtiyacım var ben ne yapıp 2 hafta içinde belki 10 gün bile olabilir 4-5 kilo verebilirim yani en az 4 kilo
allahım yardım et ooooooooooof
kızlar bu kilo çizelgesinde yeni kilomuzu nasıl düzelticez bi türlü şifremi giricek yer bulamadım ben mi göremiyorum acabaa
merhaba nasılsınız kimse cevap yazmıyor ama yinede yazayım bende çok heyeçanlıyım yarın ehliye yazılı sınavım var gelelim kiloma
geçen hafta 83 tüm
bu hafta 83 600 yani artıdayım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?