80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo verenleri kocaman kocaman alkisalkisalkis veremeyen yani benim gibi arkadaşlar içinde inşallah fazlasıyla haftaya verebilmek dileğiyle diyorum .ümitsizliğe karamsarlıga yer yok öyle değil mi sositososito

selam arkadaşlar kaç gündür giremiyorum çok doluyum anlatamam bundan sonrada biraz tempolu günler beni bekliyor annemler hacdan dönüyorlar ve düğünümüz var yiğenimin hepsi karıştı birbirine anlıcağınız biraz gelemiycem arkadaşlar kg durumumda yine aynı geçen hafta gibi 61 şimdilik öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

hoşgeldin canım ne güzel tatlı telaşların var kolaylıklar diliyorum sana ALLAH anneciğinin haccını kabul ve makbul eylesin yeğenine ALLAH hayırlı geçim versin ALLAH mesut etsin mutluluklar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cümleten hayırlı haftasonları şekerlerrrrr pazartesi görüşürük işten güçten vakit ve oğlumdan pc bana kalırsa evdende girmeye uğraşırım hoş vede mutlu kalınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biraz içimi dökmek istiyorum sizlere çok mutsuzum çokkkk

Dün aksam uzeri nisanlim aradi sesi cok bozuk geliyordu ne oldu falan dedim.Babam eve takilacak kombiyi de bize aldirtacak galiba dedi.Neden ne oldu niye boyle soyuyorsun dedim.Evden cikmadan konustuk biraz dedi.
Sey diyormus kombi isini ne yaptin arastirdin mi falan bizimkide arastirdim en ucuzu 1300 diyor takmasiyla falan demis.Adamin hic umursadigi yok yani tamam oglum su zaman aliriz,hallederiz falan demek yok.Bir insan bu kadar mi cimri olur ya,biliyorsunuz nisan oldu olali ne yapilacak ne alinacak hic umursamiyorlar.Nisanlim,ben ve benim ailem cirpinip duruyoruz.Inanir misiniz artik ikimizinde aldigi maas taksitlere ve kredilere gidiyor.

yatak odasini ,halilari,perde ve tulleri,firinimi benim ailem aldi

beyaz esyanin tumunu,1 tane oturma odasina kanepe,butun mutfak ivir zivirini ve butun diger ev icin ivir ziviri ben aldim hala taksit oduyorum,

aldigimiz evin kredi taksitini ve nisan yaparken aldigimiz ihtiyac kredi taksitini ve salon icin kose koltuk taksitini nisanlim oduyor.

en son iste nisandan sonra temmuzdan beri taksitlerden kalan paralarla guc bela 5 ay da biriktirdigimiz para ile yemek odasi aldik nisanlimla ikimiz

peki ya bu kayinpeder ve kayinvalide ne yapmayi dusunuyor derseniz
gordugunuz gibi hicbirsey yapmadilar yapmayacaklar.Lanet olsun artik diyecegim diyemiyorum.
Kayinpeder bir de kayinvalideye sey diyormus ne acelesi varmis masa sandalye olmazsa evde ne olurmus :) almasalarmis.

susuyorum artik cimrinin ekmegi yenmez derler de bu kadarmi gercek olurmus bu soz

sağol canım benim.opuyorumnanaktan
canım sende kararını verdin bundan sonrası daha kolay olacak.

günaydınnn hayırlı cumalarrrr kızlarrr hemen kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta...109,9
bu hafta...109:lepi:
ooo yağmurgözl zincirlerini kırdın arkadaşım tebrikler...:lepi:

başarına hayranım canım tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz[/B]
sağol canım Şeniz

güldalcığım çok geçmiş olsun sen iyileş de kiloyu boşver şimdi..:teselli:

cok bılmış narın nasılsınız kızlar ben hıcıyı degılım cükı artıyım malesef
selmacım inşallah haftaya toparlamış olursun..:teselli:
canım teşekkürler tebriğin için.200 gr deyip geçme bence.bende seni tebrik ederim..:lepi:
:lepi::lepi:

ne alemsin ya hopladın haaa...:roflol:
tebrikler canım...:lepi:

selam kızlar keyifler nasıl bakalım
hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 87,7
geçen hafta 83,0
bu hafta 82,1
giden 900
yılbaşı hadef 79 (biraz zor tutturamayacağım yine )
hedef 55
tebrikler canım :lepi:
canım bence çok normal bu kadar az yemeye vucut ne gelse tutmuş..ya şu ayran çorbası mı ne mercimekli bi detoks vardı ben detokslara karşıyım ama en azından proteini bitkisel de olsa almış olursun bide 10 gün biraz yürüyüş filan yapsan ? süre kısa olduğu için başka aklıma bişi gelmiyo.Allah kolaylık versin canım...

canım hacılarınız hayırlısı ile dönsün.Çok yoğun bi tempon olacak herhalde fırsat bulunca yaz yine..kendine iyi bak...

bugünkü menüm

2 buğday ekmek 2 peynir 1 tatlı kaşığı zeytin ezme domates çay
1 tavuk şiş,1 ayran salata
akşama türlü yarım kase yoğurt salata
ara 2 elma yerim

sanada iyi haftasonları yağmurgözlü Şeniz

adaer canım yaşadıkların acayip sinir bozucu haklısın.insanlar böyle oluyo bazen paralarından ayrılmamak için evlatlarının kalperini kırıyolar.
Canım bence artık siz ikiniz nişanlınla onlarsız ne yapabiliyosanız onu yapma gayretine girin evet belki süreç uzar ama en azından siniriniz zıplamaz.Biliyorum çok zor ve üzücü bi durum ama yapacak bişi yok.Çok yakınım da yaşadı bu durumu ona da demiştim aynısını onlar göreverini ihmal etmenin utancı ile yaşasınlar.
Allah size de güç kuvvet versin de tıkır tıkır ödeyin borçlarınızı..

sağol canım bu derece umursamaz davranan insanlar böyle bir utanç yaşarlar mı onu bilemiyorum.Rabbim'e sığınıyorum artık o görüyor,kendi kızları da var keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Allah'ın izniyle sağlığımız yerinde olsun tek ödeyeceğiz inşallah ama çok bunaldım işte,hepsi o yoksa başka bir şey değil senağlama

Son düzenleme:

herşeye yetişmeye çalışmak kolay mı canım bunalmaz mı insan tabi bunalır yaaa...sonuna kadar da haklısın görevleri onların normalde.
boşver kızlarına yaparlarsa yapsınlar kendini şimdiden onun stresine sıkıntısına sokma.Nişanlın görür nasılsa herşeyi.:1hug:

hemen araştıracağım narincim

pazartesi diyetisyene gideceğim
bu arada bende oruçmu tutsam napsam
nasıl olsa çok az yiyorum
bari sevaba girerim

yürüyorum canım tempolu 1.5 saat yürüyorum,amin canım teşekkür ediyorum

adaercim paranız artarsa birazda kayınpederine ver bari:)
tabiki şaka yapıyorum
canımın içi daha öncede söylediğim gibi bu tür sıkıntıları yaşamak zor ama önemli olan nişanlınla aranızdaki bağlılık ve sevgi gerisi boş lütfen takılma bunlara ve üzülme

nevracım yürüyüş yapıyorum günde 1.5 saat tempolu
yediklerimle kalori ihtiyacımı ve harcadığım enerjiyi hesapladığımda vücut tutsa bile yinede benim bu hafta en az 3 kilo vermem gerekirdi diye düşünüyorum
ayran çorbası detoksunu bugün okudum ve bi kaç detoks daha var düşünüp hangisi daha az kalorili ise onu yapacağım
amin teşekkür ederim

çokbilmişcim üzülmek ne kelime yaa
daraldım acayip sanki olmayacak gibi geliyor,
ama açlıkla bağlantılı olabilir
nevrada aynı şeyi söylüyor
çünkü ben iki hafta önce 2,400 verdiğimde şimdikinin iki üç katı yiyordum
valla kafam öyle karıştıki
senin msjını okuduktan sonra markete gittim öğlen yağsız tuzsuz krem peynir aradım
bi yerde daha okumuştum
orda bulamadım yarın başka markete bakacağım

Son düzenleme:
kızlar bu kilo çizelgesinde yeni kilomuzu nasıl düzelticez bi türlü şifremi giricek yer bulamadım ben mi göremiyorum acabaa

kızlar nolur acil yardımınıza ihtiyacım var ben ne yapıp 2 hafta içinde belki 10 gün bile olabilir 4-5 kilo verebilirim yani en az 4 kilo
allahım yardım et ooooooooooof

sevdemercim daha evvelde söylemiştim isveç diyetini araştır canım ben denedim ve 1 haftada 5 kilo verdim sporsuz sen sporda yapıyorsun çok daha iyi sonuç alırsın

merhaba nasılsınız kimse cevap yazmıyor ama yinede yazayım bende çok heyeçanlıyım yarın ehliye yazılı sınavım var gelelim kiloma
geçen hafta 83 tüm
bu hafta 83 600 yani artıdayım malesef

delikafadulden sedemerrrr canım ne diycem keten tohumu denesene yoğurda karıştırıp ye öle sevmessen bak yağsız teflon tavada kavuruyorlarmışş alkisalkisalkis böle mısır gibi patlıyormuş muhteşem bir kokusu varmış cokacimcoook

salatalara filan karıştırıyorlarmış bir dene bakalım değişik bişiy olur hiç olmassa a.s bu şekilde ayda 5 kilo verebiliyomuşsun ama senin bu kadar vaktin yok dene bişiy kaybetmessin canım

inşallah yardımcı olabilirmişimdirr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…