sevdemercim daha evvelde söylemiştim isveç diyetini araştır canım ben denedim ve 1 haftada 5 kilo verdim sporsuz sen sporda yapıyorsun çok daha iyi sonuç alırsın
merhaba nasılsınız kimse cevap yazmıyor ama yinede yazayım bende çok heyeçanlıyım yarın ehliye yazılı sınavım var gelelim kiloma
geçen hafta 83 tüm
bu hafta 83 600 yani artıdayım malesef
delikafadulden sedemerrrr canım ne diycem keten tohumu denesene yoğurda karıştırıp ye öle sevmessen bak yağsız teflon tavada kavuruyorlarmışş alkisalkisalkis böle mısır gibi patlıyormuş muhteşem bir kokusu varmış cokacimcoook
salatalara filan karıştırıyorlarmış bir dene bakalım değişik bişiy olur hiç olmassa a.s bu şekilde ayda 5 kilo verebiliyomuşsun ama senin bu kadar vaktin yok dene bişiy kaybetmessin canım
inşallah yardımcı olabilirmişimdirr a.s.
saol canım erkenden kalktım ve hazırımdenemeyi düşünüyorum aslında ama nette bi doktorun yazısını okudum ben hiç vermedim diyor ama verenleri gördüm diyor bu beni çelişkiye düşürdü çünkü zaten metabolizmam çok yavaş
bir de sabahları kahve ve bir kesme şeker diyor
ben aç karnına kahve içersem midemde ağrı yapıyor
pazartesi diyetisyene gittiğimde isveç diyetinin listesini de götüreceğim bakalım ne diyecek
başarılar diliyorum cerencim,zaten kazanırsın herşey ehliyet sınavı gibi olsa aaaaaaah
lokman hekime bi bakayım ne diyorlar
teşekkür ederim tatlım
evet canım bize böyle oklavalı birisi lazımklava: klava: bunlardan biri sana biride bana bu hafat bende artı çıktım malesef
Kızlar slmmmmm..
kaç gündür giremiyorum yatılı misafirlerim var 1 hafta kalıcaklar yani arada kaçıp girebilirsem yazarım ama ben bi süre topik dışıyım bilginize..
şimdi listeyi yapabilirsem yapcam..yenilerden ölçü yazmayanlar listede olmayacak!
merhaba nasılsınız kimse cevap yazmıyor ama yinede yazayım bende çok heyeçanlıyım yarın ehliye yazılı sınavım var gelelim kiloma
geçen hafta 83 tüm
bu hafta 83 600 yani artıdayım malesef
iyi geceler arkadaşlar bu hafta aynıyım malesef 83.4 bi değişiklik yok :umursamaz:
Kızlar slmmmmm..
kaç gündür giremiyorum yatılı misafirlerim var 1 hafta kalıcaklar yani arada kaçıp girebilirsem yazarım ama ben bi süre topik dışıyım bilginize..
şimdi listeyi yapabilirsem yapcam..yenilerden ölçü yazmayanlar listede olmayacak!
günaydınlar herkese iyi bir hafta sonu diliyorum
ecrinceren sınavında başarılar canım iyi haberler bekliyoruz senden.selam kaptanım ölçü listemiz devam ediyor mu ben epeydir ölçü almıyorum birazdan ölçülerimi alıp yazayım bari
günaydın arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 ölçülerimi aldımm 2 hafta önce kalça:115 göğüs:100 bel:92 idi şimdi: kalça:113 göğüs:97
bel:92 belde değişiklik yok neden acaba biraz şişkinlik var ondan olabilir mi
gunaydın kızlar nasılasınız benı soracak olursanız ben cok rahatsızdım mıdem agrıyordu endoskopı yapıldı cıft ulser gastrıt reflu mıkrop varda var franjıt kulaklarımda ıltıhap cok hastalandım
kıloma gelınce 1 5 kılo verdım gecen hafta 82 7 bu hafta 81 3 olculeım daha
olcmedım olcunce yazarım cok halsızızım operım hepınızı
canım spo spor spor leslieyi hergün yap başka bişey işe yaramaz tabi diyet de devamkızlar nolur acil yardımınıza ihtiyacım var ben ne yapıp 2 hafta içinde belki 10 gün bile olabilir 4-5 kilo verebilirim yani en az 4 kilo
allahım yardım et ooooooooooof
günaydınlar her kese iyi bir hafta sonu diliyorum
ecrinceren sınavında başarılar canım iyi haberler bekliyoruz senden
aaaaaa bizi dışladınız mı yaaa aşkolsunn :1no2: ben burdan motive oluyorum yapmayınnn
günaydınlar her kese iyi bir hafta sonu diliyorum
ecrinceren sınavında başarılar canım iyi haberler bekliyoruz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?