80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim...bundan sonra takip etmeye çalışacağım...en azından geceleri rahat olabileceğim...Rabbim kimsenin başına vermesin...

sevdemercim daha evvelde söylemiştim isveç diyetini araştır canım ben denedim ve 1 haftada 5 kilo verdim sporsuz sen sporda yapıyorsun çok daha iyi sonuç alırsın

denemeyi düşünüyorum aslında ama nette bi doktorun yazısını okudum ben hiç vermedim diyor ama verenleri gördüm diyor bu beni çelişkiye düşürdü çünkü zaten metabolizmam çok yavaş
bir de sabahları kahve ve bir kesme şeker diyor
ben aç karnına kahve içersem midemde ağrı yapıyor
pazartesi diyetisyene gittiğimde isveç diyetinin listesini de götüreceğim bakalım ne diyecek

merhaba nasılsınız kimse cevap yazmıyor ama yinede yazayım bende çok heyeçanlıyım yarın ehliye yazılı sınavım var gelelim kiloma
geçen hafta 83 tüm
bu hafta 83 600 yani artıdayım malesef

başarılar diliyorum cerencim,zaten kazanırsın herşey ehliyet sınavı gibi olsa aaaaaaah

lokman hekime bi bakayım ne diyorlar
teşekkür ederim tatlım

Kızlar slmmmmm..
kaç gündür giremiyorum yatılı misafirlerim var 1 hafta kalıcaklar yani arada kaçıp girebilirsem yazarım ama ben bi süre topik dışıyım bilginize..
şimdi listeyi yapabilirsem yapcam..yenilerden ölçü yazmayanlar listede olmayacak!

saol canım erkenden kalktım ve hazırım

günaydınlar her kese iyi bir hafta sonu diliyorum
ecrinceren sınavında başarılar canım iyi haberler bekliyoruz senden

selam kaptanım
ölçü listemiz devam ediyor mu ben epeydir ölçü almıyorum birazdan ölçülerimi alıp yazayım bari

günaydın arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

ölçülerimi aldımm

2 hafta önce
kalça:115

göğüs:100

bel:92 idi

şimdi:

kalça:113

göğüs:97

bel:92 belde değişiklik yok neden acaba biraz şişkinlik var ondan olabilir mi

merhaba nasılsınız kimse cevap yazmıyor ama yinede yazayım bende çok heyeçanlıyım yarın ehliye yazılı sınavım var gelelim kiloma
geçen hafta 83 tüm
bu hafta 83 600 yani artıdayım malesef

günaydın canım,sınavında başarılar dilerim

iyi geceler arkadaşlar bu hafta aynıyım malesef 83.4 bi değişiklik yok :umursamaz:

canım sıkma canını haftaya telafi edersin

kaptanım çok sıkma kendini biz seni burada bekleyeceğiz,listenin şeklini özelden atarsan ben de yapabilirim

sunshine günaydın canımmmmm nasılsın? ölçü listesini ben yapıyordum ama baktım kimse yazmıyor ben de bırakmıştım yapmayı kimseyi zorlamak istemedim herhalde istemiyorlar diye düşündüm ama herkes yazarsa ölçüsünü yaparım ben yine

günaydın hayatım,ölçülerinizi yazıyorsunuz madem ben de listeyi yapayım tekrardan zemuszemus

arkadaşlar ölçüleri sormuştunuz ben en son yapılan listeyi ekliyorum 20/11/2009 da yapmışım onda da 6 kişi değişen ölçülerini bildirmiş,3 kişi hiç bildirmemiş vs. neyse şimdi o zaman yeniden yapacağım isterseniz.
ölçülerinizi ölçerken bel ölçüsünü göbekten ölçün demiştik ama bazı arkadaşlar unutmuştu karışıklık oluyor sanırım.O yüzden tam bel oyuntunuzdan ölçün yani belinizin en ince noktasından :) göğüs ve basen ölçüsünü nasıl yapacağınızı biliyorsunuz zaten.En son liste aşağıdadır ölçülerinizi yazın,yeni gelen arkadaşlar siz de ona göre yeni bir liste yapayım.

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

geçmiş olsun canımcım umarım çabuk geçer meyveni arttır.

kızlar nolur acil yardımınıza ihtiyacım var ben ne yapıp 2 hafta içinde belki 10 gün bile olabilir 4-5 kilo verebilirim yani en az 4 kilo
allahım yardım et ooooooooooof
canım spo spor spor leslieyi hergün yap başka bişey işe yaramaz tabi diyet de devam

günaydınlar her kese iyi bir hafta sonu diliyorum
ecrinceren sınavında başarılar canım iyi haberler bekliyoruz senden

sana da canım

ölçüleri verince sporun ne kadar etkili olduğunu bir kere daha anladım bu ara spor yapamadığım için o kadar fark olmadı.leslie ile yürüdüğümde 2haftada bu kadar farkediyordu .

menüm

1ekmek
1 yumurta
domates maydanoz

ara
1 portakal

öğle
2 tavuk bağet ızgara
salata

ara
yoğurt

ara

elma

akşam
6 kaşık pırasa yemeği

herkese günaydın ve iyi hafta sonlarıkaydirigubbakcemile3 15 gün önce kilom 89 bu hafta 86 ölçülerim ise 95 92 109 öglene misafirim var anca gece girerim. sabah menüm şekersiz çay 2 dilim kepek ekmegine yagsz tost :gitme:öglene iyişallah fazla kaçırmam hamur işlerinden.herkese kolay gelsn

adaercim ya canım ben ölçü almayı beceremiyorum
neden bilmiyorum ama olmuyor
80 kiloykende ölçüm aynıydı 70 ikende aynı
arıza bende gülüm
ben en iyisi ölçülerimi komşuya aldırıp geleyim
bundan sonrada ona aldırayım yoksa ölçü listesine giremeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…