- 3 Ağustos 2008
- 15
- 0
- 286
65 kilo olmam lazımmm
CANIM SAOL İYİ GEÇTİ HERALDE DİYEYİM İNŞAALLAH GECERİMkaydirigubbakcemile3
yeni başladım ben de 1 hafta oldu... inş. başarıcam.
geçmiş olsun canımcım umarım çabuk geçer meyveni arttır.
canım spo spor spor leslieyi hergün yap başka bişey işe yaramaz tabi diyet de devam
sana da canım
günaydın canım,sınavında başarılar dilerim
canım sıkma canını haftaya telafi edersin
kaptanım çok sıkma kendini biz seni burada bekleyeceğiz,listenin şeklini özelden atarsan ben de yapabilirim
sunshine günaydın canımmmmm nasılsın? ölçü listesini ben yapıyordum ama baktım kimse yazmıyor ben de bırakmıştım yapmayı kimseyi zorlamak istemedim herhalde istemiyorlar diye düşündüm ama herkes yazarsa ölçüsünü yaparım ben yine
günaydın hayatım,ölçülerinizi yazıyorsunuz madem ben de listeyi yapayım tekrardan zemuszemus
arkadaşlar ölçüleri sormuştunuz ben en son yapılan listeyi ekliyorum 20/11/2009 da yapmışım onda da 6 kişi değişen ölçülerini bildirmiş,3 kişi hiç bildirmemiş vs. neyse şimdi o zaman yeniden yapacağım isterseniz.
ölçülerinizi ölçerken bel ölçüsünü göbekten ölçün demiştik ama bazı arkadaşlar unutmuştu karışıklık oluyor sanırım.O yüzden tam bel oyuntunuzdan ölçün yani belinizin en ince noktasından :) göğüs ve basen ölçüsünü nasıl yapacağınızı biliyorsunuz zaten.En son liste aşağıdadır ölçülerinizi yazın,yeni gelen arkadaşlar siz de ona göre yeni bir liste yapayım.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?