80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canımcım umarım çabuk geçer meyveni arttır.

canım spo spor spor leslieyi hergün yap başka bişey işe yaramaz tabi diyet de devam

sana da canım

teşekkürler canım akşam yemeğine kadar iyiydi haftasonum ama akşam biraz kaçırdım canım sıkıldı:gitme:

Son düzenleme:

bende ölçülerimi yazayım ancak vakit bulabildim
göğüs 100
bel 90
kalça109
üst bedende incelme var ama kalça neden sabit kaldı anlamadım

ben neden yokum bu listede yaaaaaaaaaaaa:umursamaz:

evet ben bugün aşure yedim birisi ögle yemegi yerine ama digeri akşam yemeginden sonra yedigim için gerçekten çok vicdan azabı çekiyorum.yaım saat 2 kilometre yürüdüm inşallah dengeleyebilmişimdir

adacım benim ölçüler aynı
spor yapmadan vucüt sıkılaşmıyo bu bi gerçek
oğluşum gündüzleri uzun uzun uyusada yürüyüşe başlasam çok süper olucak

sabah domates, kırmızı biber üstüne limon sıkılmış, peynir , 4 zeytin 1,5 dilim ekmek ve ş.çay kahvaltı saat 11 olunca ara yapmadım
arada form çay
akşam 1 adet yağsız balık yanında bol salata ve 1 küçük dilim ekmek gece çay ve meyve

göğüs : 107 ama emziriyorum :)
bel : 96
kalça : 124
basen: 126

bu ölçüler cumanın ölçüleri bende her cuma ölçülerimi yazıcam kimse tablo yapıcaz ölçülerinizi yazın diye uyarmadığı için ben yazmadım

yoksa bu kadar çabalıyorum burdan motive oluyorum neden yazmayayım kii

öpüyorummm...

Son düzenleme:
herkesee iyi pazarlarrrr çocuğuyla eşiyle iyi vakit geçirmelerini dilerimm... bekarlara da sevdikleriylee :) opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar ben ölçü derken ilk kilo-şimdiki kilo ve hedef kilonuzu bildiren ölçülerden bahsetmiştim aslında ama vücut ölçüleri de iyi olmuş epeydirtablo yapmıyorduk

adaercim benim de
göğüs:103 (ama bende emziriyorum :))
bel: 88
göbek :93 (nerden yazcaz karar veremedim)
kalça:110

olculeri veren arkadaslara tesekkur ederim yazmayanlar da en kisa surede yazarsaniz listemizi hazirlayabilirim
hepinize tatli ruyalar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…