80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar

işe geldim ve sabah kahvaltımı yazayım dedim
1 bardak aç karnına su
kepekli ekmekle 1 tost 1 ş.çay
işe geldim 2 bardak su ve şu anda form çay yaptım onu içicem....

biraz önce bir tane karışık sandviç yedim yanındada şekersiz yeşilçay.bu an itibariyle bugünlük ekmek haklarım bitmiş oldu.:kedi:

zeytingözlü nerelerdesin sen kuzum bi ara motivasyonun düşmüştü şimdi nasıl hissediyorsun kendini tatlım

menümü yazayım

1 parmak kdr kaşar
yarım yumurta
domates

ara
portakal

öğle
etli nohut-8kaşık
salata

ara
yoğurt

ara
elma

akşam
domates çorbası
salata

inşallah asuuummm

bu arada aşure muhabbeti olmuş
ben de cumartesi yaptım ve öğlen 1 kase yedim
sonra 5 de elma yedim başka da bişey yemedim
sanırım dengelenmiştir

çok geçmiş olsun endoskopi çok fena ya bende yaptırmısdım geçen yıl umarım kısa sürede iyilesirsin

narincim toparlamaya çalışıyorumm ipin ucu hala elimde... kayınvalidemin annesi var cnm yanında yaşlı ve bugünlerde beye bi hasta o yüzden evde pek olamıyorum ekseri orda oluyorum fırsat buldukça burdayım cnm

inşş motivem düşmez

melocum ne güzel cnm birer birer gidiyo kilolar

bu arada ben ebru şallı ile platese başladım kızlarrr umarım faydası olur 2 gündür her yerim ağrıyoo

geçen seneden beri hiç yapmamıştım iyi gelir inş

arkadaşlar bu sabah becel kalp yaşı testini yaptım kalbim yaşımdan 2 yaş genç çıktı ama obez sınırındaymış kilom inş verirsem herşey daha iyi olcak ben bi yeşil çay yapiimm barii bu arada bende 1 kase aşure yedim

zeytin gözlüm spora başlaman süper olmuş
çünk hem hızlandırıyor hem de çok inceltiyor şu becel testini ben de yapayım

menümü yazayım

1 parmak kdr kaşar
yarım yumurta
domates

ara
portakal

öğle
etli nohut-8kaşık
salata

ara
yoğurt

ara
elma

akşam
domates çorbası
salata

canım tebrikler a.s. senin azmin disiplinin hepimize örnek oluyor gerçekten darısı bizim başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…