80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok mutluyum teyzemin kızı 6aylık evliydi ve vajinusmus illetiyle uğraşıyodu eşiyle boşanmanın eşiğine gelmiştiler ailecek hepimiz mahvolmuştuk çok şükür hallomuş. rabbim kimseyi dermansız dertlerle sınamasın

çok geçmiş olsun canım.Rabbim kimseye kaldıramacagı yük yüklemesin inşallah.

canlarım nasılsınız? biraz yoğunum bu aralar,düşünen arkadaşlar teşekkür ederim hepinize ayyy okudum ama cevap vereceğim şeyleri şimdi tam hatırlayamıyorum ama darkolive nin 6 aylık bebişine çok güldüm onu söyleyebilirim.Hımm bir de becel testini yaptım 35 yaş çıktı.Mafffollldummmm bennnn sigaradan hep ya

kızlar topikleri dolanırken gördüm 5 kg verince 1 beden küçülüyormuşsunuz zemuszemus çoookk sevindim buna ben yaa bilmiyordum

bnde bugünkü menümü yazıyım.sabah 2 dilim kepek ekmegine tost.ş.siz çay akşam 7 de 1 tabak makrna ve salata.3 ltsu . koşu bandnda 4 km yürüdüm.daha fazla egzersz yapamadım.oglum gene mızmız

selam arkadaşlar bende 3cü takımdanım 82 ile 83 arası gidip geliyorum melocum arkadaşımızı tebrik ediyorum ne mutlu 69 u görmüş acaba bizde görecekmiyiz ben doğum yaptım mart ayında 1 yıl olacak hamilelikte ve doğum sonrası kilo aldım çok yemedim süt olsun diye ama diyette yapamadım gr gr üstüne bindi ve ben bu haldeyim malesef neyse benide aranıza alcakmısınız bende katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…