- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
narincim toparlamaya çalışıyorumm ipin ucu hala elimde... kayınvalidemin annesi var cnm yanında yaşlı ve bugünlerde beye bi hasta o yüzden evde pek olamıyorum ekseri orda oluyorum fırsat buldukça burdayım cnm
inşş motivem düşmez
melocum ne güzel cnm birer birer gidiyo kilolar
bu arada ben ebru şallı ile platese başladım kızlarrr umarım faydası olur 2 gündür her yerim ağrıyoo
geçen seneden beri hiç yapmamıştım iyi gelir inş
hoşgeldin şeker...
ne mutlu bana o zaman :)
ögle yemegime gieyim satim geldi.sonra görüşürüz şekerler
narincim toparlamaya çalışıyorumm ipin ucu hala elimde... kayınvalidemin annesi var cnm yanında yaşlı ve bugünlerde beye bi hasta o yüzden evde pek olamıyorum ekseri orda oluyorum fırsat buldukça burdayım cnm
inşş motivem düşmez
melocum ne güzel cnm birer birer gidiyo kilolar
bu arada ben ebru şallı ile platese başladım kızlarrr umarım faydası olur 2 gündür her yerim ağrıyoo
geçen seneden beri hiç yapmamıştım iyi gelir inş
Afiyet olsun şeker
sagol canım.sabah kahvaltısında koca bi sandviç yiyince epey bi az yemek zorunda kaldım öge yemeğini :kedi:
günydın...yine iyi bir pzrtesi oldu benim için ,tartıldım 1 kilo daha gitti
şimdilik by
çıkmadan evi azıcık temizleyim toparlayım
zaten aldı başını gidiyor
erdem tüm çekmeceleri her şeyi boşaltıp evin değişik yerlerine dağıtıyor
vestiyerin önünde iç çamaşırlarım,yatak odasında tavalar cezveler herşey her yerde bi görseniz kendinizi kaybedersiniz,ancak çocuk yatınca topluyorum
ama şimdi yürüyüşe çıkıyorum çoğu zaman geceye kalıyor
misafirler yürürken engelli atlama yapar gibi yürüyorlar bazıların ayağına legolar denk geliyor farketmeden bi aaay! diyorlar ama napiim
oğluşum arge çalışmaları yapıyor :roflol:
yap bakalım ne çıkacakzeytin gözlüm spora başlaman süper olmuş
çünk hem hızlandırıyor hem de çok inceltiyor şu becel testini ben de yapayım
saol cnm umarım iyileşir ama artık çok yaşlı...ne kadar yaşlıda olsa kıyamyoo ama insan artık ne diyim allah hakkımızda hayırlısını versinçok geçmiş olsun büyükannenize canım.motivasyon için fırsat buldukça buraya gel canım :1hug: kopma tamamen.ayrıca spora başlamanada çok sevindim tatlım.bende yürüyüşe başladım bakalım bu cama sonuç olarak nasıl dönecek bize
evet hergün yapmalıyız cnm yoksa faydasını göremeyizzgeçmiş olsun canım büyükannene biran önce sağlığına kavuşur inşallah
buarada spora başlamışsın tebrikler darısı başıma bir düzene oturtamadım birgün yapıyorum 3 gün yapmıyorum tabi böyle olunca faydasını da göremiyorum
yakala cnm yoksa sonu gelmiyor hiçdün misafirim vardı biraz ipin ucunu kaçırdım bugün yakalamaya çalışıyorum
şimdilik by
vestiyerin önünde iç çamaşırlarım,yatak odasında tavalar cezveler herşey her yerde bi görseniz kendinizi kaybedersiniz,ancak çocuk yatınca topluyorum
misafirler yürürken engelli atlama yapar gibi yürüyorlar bazıların ayağına legolar denk geliyor farketmeden bi aaay! diyorlar ama napiim
yaa aynı sorun bendede var cnm sen dediğim gibi sabah önce wc snra tartı dayanamıyorum en iyisi kaldırmak galibaCADIARZUkızlarrrrr selamlarrr yaa ben haftada 1 yada 2 kez tartılmak istiyorum ama dayanamıyorum yaaa akannehir her sabah (afedersiniz tuvaletten sonra -tatlicadiarzu- ) hemen tartılyorum siz nasıl yapıyorsunuz acaba tartıyı başka bir yere mi kaldırsamm
hehheee süpersin çok güldümbenim oğlanında gidişatı o yönde az evvel sehbayı üzerindeki şeylerle birlikte üzerine deviriyordu zor yetiştim yaa delikafadulden daha 6 aylık koltuklara tutunup ayağa kalkıyor ya utanmasa koşacak :ecrin_bebek: off ne yapıcam bilemiyorum ççooooookkk hareketli hiç durmuyor yerindee sırnaşık şey
selam kızlar
Asucum Sungurluda oturuyormuşsun hemşeri sayılırız annemde sungurlulu hatta büyükbabam dayılarım hala orada yaşıyorlar küçükken çok sık giderdik çocukluğum orada geçti sayılır
şimdilik by
adaer , yağmurgöz neredeler acaba bu saate kadar mutlaka paylaşım yaparlardı ? serra da son dönem fazla giremiyor ne oluyor böyle kızlar nazara mı geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?