80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaynana Olmak Bir Sanat ıster....

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve asik oldugunu,
evlenmek istedigini ve tanistirmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye ev e 3 kiz getirecegini
ve annesinin evlenecegi kizi tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kizla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler.

Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar
"Tahmin ettin mi"diye.

Anne duraksamadan cevap verir:
" Ortadaki kizilsaçlı."

Oglan hayretle annesine sorar:
"Inanilmaz, nasil bildin?"

Anne cevap verir:
"Bir tek ondan hoşlanmadım.."

dünkü menü

sabah 1 karışık sandviç

ögle salata , 3-4 yemek kaşıgı tavuk sote

ara 2 ceviz , 3 kayısı kurusu

ara 1 kupa sütlü kahve

akşam , 3 yemek kaşıgı türlüyemeği , yarım tabak ıspanak , yogurt

ara 2 mandalina

45 dk. tempolu yürüyüş :lepi:

hoşgeldn cnm aramızaa.s.

çok güzelmş cnm.benmde 2 oglum var.bakalım bizler neler yaşayacagız.sanırım bu topikte oglu olanlar fazlalıkta.bakalım nasıl kaynanalar olacagız.alkisalkisalkis

süper yaaa:roflol::roflol:

]
narincim 6. takımamı giridn canım bende 8. takımdayım kardeş takımımızdasın

canım bu hafta deneme haftası bakalım kabul edilirsem.bizim topic paylaşım çok azaldı.benimde motivasyonum düşebiliyor böyle olunca.bakalım buradada oradad paylaşıma devam ediyorum.sen nasılsın naıl gidiyor diyet

takımlarda paylaşım daha çok oluyo ve işi daha sıkı tutuyolar iyi yapmışsınkaydirigubbakcemile5
bende dün öğlen yemeğimi yiycektimki arkadaşım geldi mecburen bozdum ama çokaz yedim bugün tekrardan başladım 13gün eve kapattım kendimi hiçbiyerede çıkmıycam kimseyide çağırmıycam yoksa olmuyo

evet öyle görünüyor ben diger takımlarıda okuyorum vakit buldukça.paylaşımlar güzel görünüyor.inşallah kabul edilirim.neden 13 gün canım özel bi sebebi mi var.evde olupta yediklerine dikkat edebilen tüm arkadaşları canı yürekten kutluyorum ben 2 gün evdeyim cortluyor diyetim.cumartesi günleri ve pazartesi akşamları benimde arkadaşlarla oturma günümüz var dün akşam aşure ikram ettiler kibarca midem rahatsız diye geri cevirdim ama herzaman böyle iradeli olunamıyor maalesef .bide eşim son zamanlarda çok iştahı açıldı sürekli gözümün önünde yiyorda yiyor asıl tehlike benim evde :sinifsinif:

kızlar nıhayet 6 kızdan sonra erkek kardesımı sevdıgım kızla
nısanladık tabı oda asık oldu sonra hep hayalım benım cok sevecegım bır kızı gelın almaktı
cok sukur oldu ınsaallah sonuna kadar daım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…