80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah hayırlısı olur canım.ve inşallah aranızdaki muhabbet daim olur.

nerdesin sen tatlım yaa merak ettim seni :1hug:
geldim tatlım Şenizdün gelemedim ayy aklım sizde kaldı gece girdim geçmişi okudum çıktım eee nasılsın bakimmyerimseniben
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
günaydınnnn geçmiş olsun cnm nasılsın?
diyet 13 gün sürüyo narincim
yağmurgözlü hoşgeldin canım
güldal sende hoşgeldin nasılsın iyimisin

hoşbuldummm özlenmek güzelmişsırnaşık şeysırnaşık şey

ben çok şükür iyiyim yagmurgözlü.buralar çok ıssızlaştı lütfen birbirimizi bırakmayalım:1hug: sen nasılsın inşallah bi sorun yoktur.aylinde yok epey bi zamandır.enson geldiğinde pek bi kararlıydı inşallah devam ediyordur diyetine.baharnaz zaten küstü gitti.mafoldumben handerya ogluşundan vakit bulamıyor aman başka dertleri olmasında elbet bişekilde görüşürüz

hayırlısı olsun canım ALLAH ağzınızın tadını bozmasın
iyi geceler yagmurgözlü nerelerdeydin bugün hiç görünmedin

canımmm görmedim yazdığını şimdi okudum teşekkür ederim geldim bakyerimseniben

Evli çiftin mangal keyfi

-Kadın gidip alışveriş yapar...
-Kadın salatayı ve tatlıyı hazırlar...
-Kadın etleri ve bunları kızartmak için gereken araç gereci hazırlar ve içeride televizyon seyreden adama “Hadi her şey hazır” diye seslenir...
-Adam etleri mangala dizer...
-Kadın içeri gidip sofrayı kurar...
-Kadın “Aaa... Ayol etler yanıyor” diye koşa koşa adamın yanına gelir...
-Adam yanmış eti çöpe atması için kadına verir ve suratı asılan kadına, “Tamam o zaman, beğenmiyosan buyur kendin yap” diye somurtur...
-Adam içeri gider ve tekrar televizyonun karşısına oturur...
-Kadın etleri kızartır, sofraya oturulur, afiyetle yemek yenir...
-Kadın sofrayı toplar, bulaşıkları yıkar...
-Adam, “Bak ne güzel değişik bir gün oldu di mi” der...
-Kadının surat ifadesini görünce “Aman beee... Zaten kadın milletine de yaranılır mı” diye homurdanıp yatmaya gider... :roflol::roflol::roflol: Alıntı

Son düzenleme:
serrada bu aralar çok yogunmuş giremiyormuş .dünya telaşı bitmiyor işte aman ters bir durum olmasında inşallah.

tesekurler yagmurgozlum ıyıyım kaldıgım yerden devam dıyorum
dıetımı yapıyorum bakalım nasıl olacak ınsaallah kuvvetlı bır sekılde
devam ederız

melocum ve yağmurgozlü paylaşım için teşekkürler yine çok güzeldi ay güldüm yani iyi geldi.

guldal canım benim hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah.

narincim nasılsın ? haklısın aslında biraz boşladık burayı iyi olmuyor ama ben diyeti bozmuyorum kesinlikle.Sadece arada çeyiz ve 2010 da evlenecekler topiğin de oluyorum o da fikir alışverişinde bulunmak için canım.

yediklerim
kahvaltı 08:30 da : 1 kepekli ekmekle hazırlanmış kaşarlı-zeytin ezmeli yağsız tost
ara 10:00 da : 1/2 elma

öğle yemeğinde ne var bakmadım onuda yazacağım.

sagol adaercım allah senıde mutlu etsın sorunsuz bır gelın olmanı dılıyorum sımdı ısım baslıyor
hem kız kardesım nısanlı hem erkek ıkısınede aynı ceyızı yapmak zorundayız
allah sanada bızede kolaylık versın

amin inşallah hayırlısı olsun herşeyin gerçekten

bu günki menümü yazayım hemen

sabah 2 bardak su bitkisel tablet+tiroid ilacı
kahvaltı
1 bardak yarım yağlı süt
1 galeta

ara
1 mandalina
yeşilçay
öğle
4 kaşık zeytinyağlı kereviz
yağsız tuzsuz bol limonlu salata(kıvırcık,maydanoz,tere,roka,kereviz sapı,kırmızı lahana)

ara
elma+galeta
akşam
yoğurtlu kereviz salatası

ara
1 bardak süt

aylin ne yaptın canım nasıl gidiyor diyet,bu sefer bırakmadın değil mi, kilo kaybın oldu mu bu hafta ? ayyyy listeyi hatırlayamadım belki de bildirmişsindir

selammmlarrrr geçmişii okuyordum bendee sayfa bayaaa yoğunmuşş ne kadar güzelll yerimseniben

yaa ben size bir haber vermiştim herkes biliyormuydu bu durumuu 5kg verince 1 beden küçülüyormuşsunuzz okuyamadınz mı yoksa biliyormuydunuzz :jeyyar:

ben bayıldım bu duruma yaaa sırnaşık şey

zeytin gözlü topikleri gezerken seni lahana suyu kürü yapmışların arasında gördüm faydasını gördün mü canım emziren annelere bir zararı olur mu acaba vücuttaki bütün birikmiş toksini atıyormuş faydası çokmuş kilo verimindede çok iyiymiş deneyen varmı

biz lahanayı haşlayıp limon sumak z.yağı filan salatasını yiyoruz ama suyunu içebilirim gibi geldi :uhm: delikafadulden

birde ben şimdi regl yim tartı çok sağlıklı çıkmaz dimi karnım davul gibi şiş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…