80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence emzirdiğin için bu kürü yapmaman daha iyi olur diye düşünüyorum ama karar senin.regliyken artı 2 kilo bile çıkılabiliyor canım.bu yüzden regliyken ben hiç tartılmam boşuna canım sıkılıyor nede olsa

ayyy ewet narincim yaa daaha cumadan beri 800gr vermiişim görünüyor bende yavaşladı mı ne oldu kilo vermem diyorum ama bu faktörde var inşallah artı 2 kilo çekiyordur da bi 4 kilo daha veririm bu hafta :jeyyar:

gecenin 12sinde spor yapıyoruz 4 akşamdır jimlastik aletimiz var 15er dakika hemde hiç uyku sorunu olmuyor başını koyar koymaz o yorgunlukla uyuyorsun a.s

2 2 düşüyor dimi bedenler yalışlık olmasın yani 5 kg verince 44 isen 42 oluyorsun dimi canım :lepi:

kıssslllaaar
ben diyete 100 le başladım ki bazen 52 bazen 50 beden giyerdim sonra 86 ya düştüm ve şu anda etek ve pantolonda 44 üst tarafta 46 giymeye başladım

darkolivcim bi kaç ay sonra işin var canım şimdi rahat günlerinin tadını çıkar,baksana seninki şimdiden başlamış

çocuk olunca öle oluyo yaaa bi tarafı toplasan öbür taraf birbirine giriyooo napalım sağlıklı olsunlarda bis toplarıs demi hem sporda olurdelikafadulden

doğru söylüyorsunda spordan sonra insan poposunu kaldıramıyorki
tabi dileğine katılıyorum sağlık herşeyden önemli

gelirim tabi ne zaman nerde delikafadulden

kızlar topikleri dolanırken gördüm 5 kg verince 1 beden küçülüyormuşsunuz zemuszemus çoookk sevindim buna ben yaa bilmiyordum
demek ondan ben bazı giysilerimi giyebiliyorum öncekilerden

hoşgeldin canım gr gr gidecek takma kafana,diyet ve spor spor spor

en doğrusunu yaparsın
valla doğru söylüyorsun canım birileri gelince olmuyor herşey dengesini şaşıyor
kimseye gitme kimseyide kabul etme,gerçi gelene gelme denmiyorda fisfisfis

hayırlı olsun mutluluklar diliyorum şeker
2 2 düşüyor dimi bedenler yalışlık olmasın yani 5 kg verince 44 isen 42 oluyorsun dimi canım :lepi:

evet evet evet :dance:

inşallah.ama benim bedenlerde bi tuhaflık var kızlar bitane pantalonum 44 beden belimdem düşüyor bitane 48 fermuarı kapanmıyor delikafadulden eee ben nasıl anlıyacagım kaç beden oldugumu

:roflol::roflol:sırnaşık şey ilahi narin :roflol: bedenler yanlış yazılmış olabiliyo
kaliteli markalrın bedenleri doğru oluyo onlara itimat et

sevdemercim ya sen hangi işe giricektin o muhabbetten sonra katıldım sanırım aranıza merak ettimm :uhm:

:roflol::roflol:sırnaşık şey ilahi narin :roflol: bedenler yanlış yazılmış olabiliyo
kaliteli markalrın bedenleri doğru oluyo onlara itimat et

tamam ozaman 44 beden olup belimden düşen pantalonum kaliteli bi markanın pantalonu 48 beden olup sıkan ise herhangi bi magazadan o halde ben 42 beden falan mı oldum :sm_cool: kızlar 80 kiloda 165 boyundaki bir bayan 42 beden giyebilirmi sizce

narincim modelde çok farkettiriyo bol kesim modeller 1 bedene kadar fark ediyor

dün akşam bizim kızlarla toplandık.tabi çaylar elde aşureler midede konumuz diyet .ben yemedim çok şükür nasıl oldu bende hayret ettim kendime .herneyse bana dediler kaç kilosun dedim 80 emin misin asla 80 lik gözükmüyorsun vücudun çok orantılı falan dedim herhalde göbegimi gözünüz görmüyor kaydirigubbakcemile3 ısrarla yok asla 80 lik durmuyorsun dediler ne mutlu oldum anlatamam sositososito

benim boyum 168 kilom 79 42 beden pantoln giyiyorum ama fermuarını çekerken çok zorlanıyorum bi reklamda kadın vardı ya aynı onun gibi cebelleşiyorum fermuarla

Asucum tamamdır buluşma yerimiz Sungurlu sırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeyopuyorumnanaktan

sevdemer cım tesekur ederım darısı hepınızın bekarlarınızın basına
sunsaıne cım sanada tesekur ederım hepınız sagolun
allah kılolarınızı saglıkla vermenızı nasıp etsın

vereliniortak ya inanırmısın bende 87yken hiç kimse inanmıyodu 87 olduğuma 75 kiloluk arkadaşlarla aynı 44beden kıyafetler giyiyodum kızlar oramı buramı sıkıyodular korsemi giyiyosun etinmi sıkı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…