- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
zeytin gözlü topikleri gezerken seni lahana suyu kürü yapmışların arasında gördüm faydasını gördün mü canım emziren annelere bir zararı olur mu acaba vücuttaki bütün birikmiş toksini atıyormuş faydası çokmuş kilo verimindede çok iyiymiş deneyen varmı
biz lahanayı haşlayıp limon sumak z.yağı filan salatasını yiyoruz ama suyunu içebilirim gibi geldi :uhm: delikafadulden
birde ben şimdi regl yim tartı çok sağlıklı çıkmaz dimi karnım davul gibi şiş çünkü
canım bence emzirdiğin için bu kürü yapmaman daha iyi olur diye düşünüyorum ama karar senin.regliyken artı 2 kilo bile çıkılabiliyor canım.bu yüzden regliyken ben hiç tartılmam boşuna canım sıkılıyor nede olsa
hehheee süpersin çok güldümbenim oğlanında gidişatı o yönde az evvel sehbayı üzerindeki şeylerle birlikte üzerine deviriyordu zor yetiştim yaa delikafadulden daha 6 aylık koltuklara tutunup ayağa kalkıyor ya utanmasa koşacak :ecrin_bebek: off ne yapıcam bilemiyorum ççooooookkk hareketli hiç durmuyor yerindee sırnaşık şey
çocuk olunca öle oluyo yaaa bi tarafı toplasan öbür taraf birbirine giriyooo napalım sağlıklı olsunlarda bis toplarıs demi hem sporda olurdelikafadulden
evet canım aslen buralı değilim 5 senedir memleketinizde yaşıyorum
yine gel sungurluya burda buluşma ayarlarız kaydirigubbakcemile3 sevdemerde gelirkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
benim evimin halini tarif ettin sanki gamyoncuiremsu
demek ondan ben bazı giysilerimi giyebiliyorum öncekilerdenkızlar topikleri dolanırken gördüm 5 kg verince 1 beden küçülüyormuşsunuz zemuszemus çoookk sevindim buna ben yaa bilmiyordum
selam arkadaşlar bende 3cü takımdanım 82 ile 83 arası gidip geliyorum melocum arkadaşımızı tebrik ediyorum ne mutlu 69 u görmüş acaba bizde görecekmiyiz ben doğum yaptım mart ayında 1 yıl olacak hamilelikte ve doğum sonrası kilo aldım çok yemedim süt olsun diye ama diyette yapamadım gr gr üstüne bindi ve ben bu haldeyim malesef neyse benide aranıza alcakmısınız bende katılmak isterim
takımlarda paylaşım daha çok oluyo ve işi daha sıkı tutuyolar iyi yapmışsınkaydirigubbakcemile5
bende dün öğlen yemeğimi yiycektimki arkadaşım geldi mecburen bozdum ama çokaz yedim bugün tekrardan başladım 13gün eve kapattım kendimi hiçbiyerede çıkmıycam kimseyide çağırmıycam yoksa olmuyo
kızlar nıhayet 6 kızdan sonra erkek kardesımı sevdıgım kızla
nısanladık tabı oda asık oldu sonra hep hayalım benım cok sevecegım bır kızı gelın almaktı
cok sukur oldu ınsaallah sonuna kadar daım olur
2 2 düşüyor dimi bedenler yalışlık olmasın yani 5 kg verince 44 isen 42 oluyorsun dimi canım :lepi:
2 2 düşüyor dimi bedenler yalışlık olmasın yani 5 kg verince 44 isen 42 oluyorsun dimi canım :lepi:
evet darkolive bedenler tek tek gidiyo 42-40-38inş :lepi:
inşallah.ama benim bedenlerde bi tuhaflık var kızlar bitane pantalonum 44 beden belimdem düşüyor bitane 48 fermuarı kapanmıyor delikafadulden eee ben nasıl anlıyacagım kaç beden oldugumu
:roflol::roflol:sırnaşık şey ilahi narin :roflol: bedenler yanlış yazılmış olabiliyo
kaliteli markalrın bedenleri doğru oluyo onlara itimat et
tamam ozaman 44 beden olup belimden düşen pantalonum kaliteli bi markanın pantalonu 48 beden olup sıkan ise herhangi bi magazadan o halde ben 42 beden falan mı oldum :sm_cool: kızlar 80 kiloda 165 boyundaki bir bayan 42 beden giyebilirmi sizce
tamam ozaman 44 beden olup belimden düşen pantalonum kaliteli bi markanın pantalonu 48 beden olup sıkan ise herhangi bi magazadan o halde ben 42 beden falan mı oldum :sm_cool: kızlar 80 kiloda 165 boyundaki bir bayan 42 beden giyebilirmi sizce
Asucum tamamdır buluşma yerimiz Sungurlu sırnaşık şey
dün akşam bizim kızlarla toplandık.tabi çaylar elde aşureler midede konumuz diyet .ben yemedim çok şükür nasıl oldu bende hayret ettim kendime .herneyse bana dediler kaç kilosun dedim 80 emin misin asla 80 lik gözükmüyorsun vücudun çok orantılı falan dedim herhalde göbegimi gözünüz görmüyor kaydirigubbakcemile3 ısrarla yok asla 80 lik durmuyorsun dediler ne mutlu oldum anlatamam sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?