80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

asucum bu boy olayınıda çözmüş değilim yıllardır 1.68 boyu olan ben diyetisyenin boy ölçme zımbırtısında 1.65 çıktım valla benim bildiğim ölçü aletlerimiz evrensel değişmez sanırım diyetisyen bizi obez çıkartmak ve olayı daha vahim göstermek için özellikle yapıyor kötükedihüso

vereliniortak ya inanırmısın bende 87yken hiç kimse inanmıyodu 87 olduğuma 75 kiloluk arkadaşlarla aynı 44beden kıyafetler giyiyodum kızlar oramı buramı sıkıyodular korsemi giyiyosun etinmi sıkı die

yok canım yaa ben 86 ken felakettim heryere göbeğim benden önce giriyordu.bi akşam görümcecigimle nette kamera açık konuşuyorduk aman Allahım kendimi bi gördüm hele o kollarım olmuş terminatör gibi surat desen şişmiş duduklarım kaybolmuş neredeyse ben kenimi izlemekten ne konuştugumu bile bilmiyorum görümcemle zaten ondan sonra başladım diyete

89.800 ile başaldığım maratonum son hız devam ediyo..hafta oluşan kabızlık sorunumla ilaç kullanarak başa çıkabildim dünden beri herşey yolunda sulu gıdalarda tüketmeme rağmen neden kabız oldum anlamadım:sm_confused:neyse...bugün 82.800 çıktım ve gözlerime inanamadımakannehir.iyi yoldayım demektir.aynen devamhihoyyyt

bu arada 86 kilo olup eminim çok hoş görünenlerde vardır bu tamamen bana özel bir durum.yanlış anlaşılmak istemem şekerler.benim görümcem mesala 90 kiloykende çok hoş dururdu şun 70 -72 falan yine çok hoş :jeyyar: kıskandım şimdi onu -tatlicadiarzu-

olabilir hele ki diyetisyenin özelse kesin yapmıştır

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey benimde 87lik halimi görmeni istemezdim tam bi felakettim ama 75lik arkadaşım ve en enteresanıda 69luk arkadaşımla kilomuz aynı gibi duruyodu. tabi 69 kilo olan arkadaşım kolu bacağı çöğ gibi ama kızda bi bel çevresi ve kalça var sanki ona ait değil 48beden giyiyo düşünün:bbo:

nasıl moral oluyor bilirim canım hihoyyythihoyyythihoyyyt

yasakkelimene 86 sı canımcım koca basenlerimle 109 kiloyum kimse inanmıyor çok hoş biriymişim ehemm öööhömmm sırnaşık şeysırnaşık şeyben söyleyenlerin yalancısıyımşakkıdısiz benim yanımda miss world adayı kalırsınız:dilcikar::dilcikar:

az bile söylemişler senin için :1hug: canım benim

yaa bide ölçü aldımya zaten hiç beceremem.Allahım endogrusunu almak için canım çıktı.adaerrr hani liste şeker lmaz:

en çok merak ettiğim şey basenlerimin de kilolarımla gidip gitmeyeceği :sinifsinif: acabaa annem beni basenlimi doğurdu yaa kendimi bildim bileli basenliyim delikafaduldendelikafadulden bi gitse şunlar kendimi zayıflayınca giyeceğim kıyafetin içinde hayal ediyorum :1shok::1shok:

veeeee çok mutlu oluyorumm opuyorumnanaktan

kızlar arada listeye el atın arka sayfalarda kalmasın mirmirmirmirmirmirmirmir

kilo verince basenlerde gidiyor canım tecrübeyle sabit onun için kurtulmalıyız bu kilolardan yük olup kaldılar üstümüzde :1no2::1no2:

cnm benmde oluyor arada bir kabızlık sorunum.güzel kilo vermşsin kutlarım.alkisalkisalkis

selam bende 80-86 arasıyım ama kaç olduğumu bilmiyorum tartıya çıkamıyorum. tek başına kilo verilmiyor lütfen yardımcı olun banada mafoldumben pisikolojim hiç iyi değil ve yardıma ihtiyacım var ewlendikten sonra aldım ama artık kendimden nefret ediyorum
bu topikte neler yapmam lazım anlatın söz yapcam.

hoşgeldin berceste neden kendinden nefret edesin ki biz grup olarak porsiyonlarımızı küçülttük ve akşamları çok ağır yemiyoruzz ve de en önemlisi spor yapıyoruz kaydirigubbakcemile2

sakın ümütsizliğe kapılma sana başarı öykülerini okumunı tavsiye ederim çok motive edici oluyor hihoyyyt

ben 10 günündür filan yapıyorum 89la başladım cuma günü 85.300düm sen benden daha zayıfmışsın bak :jeyyar:

ama seni geçerim çok kararlıyım ben de sende böyle ol canım ümitsizliğe kapılma sakın vereliniortak a.s.

allah aşkına nasış böyle kilolu kalmayı basarabiliyorsunuz ben 2 .ci bebeğime hamile oldugum halde 47 kiloyum kilo almanın sırrı ne ben cözemedm 2 ayda 8 kilo vermiş bir yetenek olarak soruyıorm size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…