- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
alemsin canım yaa:roflol::roflol::roflol:
benim boyum 168 kilom 79 42 beden pantoln giyiyorum ama fermuarını çekerken çok zorlanıyorum bi reklamda kadın vardı ya aynı onun gibi cebelleşiyorum fermuarla
sırnaşık şeysırnaşık şeyopuyorumnanaktan
vereliniortak ya inanırmısın bende 87yken hiç kimse inanmıyodu 87 olduğuma 75 kiloluk arkadaşlarla aynı 44beden kıyafetler giyiyodum kızlar oramı buramı sıkıyodular korsemi giyiyosun etinmi sıkı die
asucum bu boy olayınıda çözmüş değilim yıllardır 1.68 boyu olan ben diyetisyenin boy ölçme zımbırtısında 1.65 çıktım valla benim bildiğim ölçü aletlerimiz evrensel değişmez sanırım diyetisyen bizi obez çıkartmak ve olayı daha vahim göstermek için özellikle yapıyor kötükedihüso
yok canım yaa ben 86 ken felakettim heryere göbeğim benden önce giriyordu.bi akşam görümcecigimle nette kamera açık konuşuyorduk aman Allahım kendimi bi gördüm hele o kollarım olmuş terminatör gibi surat desen şişmiş duduklarım kaybolmuş neredeyse ben kenimi izlemekten ne konuştugumu bile bilmiyorum görümcemle zaten ondan sonra başladım diyete
dün akşam bizim kızlarla toplandık.tabi çaylar elde aşureler midede konumuz diyet .ben yemedim çok şükür nasıl oldu bende hayret ettim kendime .herneyse bana dediler kaç kilosun dedim 80 emin misin asla 80 lik gözükmüyorsun vücudun çok orantılı falan dedim herhalde göbegimi gözünüz görmüyor kaydirigubbakcemile3 ısrarla yok asla 80 lik durmuyorsun dediler ne mutlu oldum anlatamam sositososito
bu arada 86 kilo olup eminim çok hoş görünenlerde vardır bu tamamen bana özel bir durum.yanlış anlaşılmak istemem şekerler.benim görümcem mesala 90 kiloykende çok hoş dururdu şun 70 -72 falan yine çok hoş :jeyyar: kıskandım şimdi onu -tatlicadiarzu-
yasakkelimene 86 sı canımcım koca basenlerimle 109 kiloyum kimse inanmıyor çok hoş biriymişim ehemm öööhömmm sırnaşık şeysırnaşık şeyben söyleyenlerin yalancısıyımşakkıdısiz benim yanımda miss world adayı kalırsınız:dilcikar::dilcikar:
arkadaşlar bu sabah becel kalp yaşı testini yaptım kalbim yaşımdan 2 yaş genç çıktı ama obez sınırındaymış kilom inş verirsem herşey daha iyi olcak ben bi yeşil çay yapiimm barii bu arada bende 1 kase aşure yedim
yasakkelimene 86 sı canımcım koca basenlerimle 109 kiloyum kimse inanmıyor çok hoş biriymişim ehemm öööhömmm sırnaşık şeysırnaşık şeyben söyleyenlerin yalancısıyımşakkıdısiz benim yanımda miss world adayı kalırsınız:dilcikar::dilcikar:
en çok merak ettiğim şey basenlerimin de kilolarımla gidip gitmeyeceği :sinifsinif: acabaa annem beni basenlimi doğurdu yaa kendimi bildim bileli basenliyim delikafaduldendelikafadulden bi gitse şunlar kendimi zayıflayınca giyeceğim kıyafetin içinde hayal ediyorum :1shok::1shok:
veeeee çok mutlu oluyorumm opuyorumnanaktan
herkese kaçamaksız güzel bir kaşma geçirmeleri dileğiyle.görüşmek üzere şekerler opuyorumnanaktan
89.800 ile başaldığım maratonum son hız devam ediyo..hafta oluşan kabızlık sorunumla ilaç kullanarak başa çıkabildim dünden beri herşey yolunda sulu gıdalarda tüketmeme rağmen neden kabız oldum anlamadım:sm_confused:neyse...bugün 82.800 çıktım ve gözlerime inanamadımakannehir.iyi yoldayım demektir.aynen devamhihoyyyt
selam bende 80-86 arasıyım ama kaç olduğumu bilmiyorum tartıya çıkamıyorum. tek başına kilo verilmiyor lütfen yardımcı olun banada mafoldumben pisikolojim hiç iyi değil ve yardıma ihtiyacım var ewlendikten sonra aldım ama artık kendimden nefret ediyorum
bu topikte neler yapmam lazım anlatın söz yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?