http://www.kadinlarkulubu.com/kardi...iklari/149084-kalp-yasinizi-testle-olcun.htmlkızlar bu becel testi nedir bilen varmı??????????
selam bende 80-86 arasıyım ama kaç olduğumu bilmiyorum tartıya çıkamıyorum. tek başına kilo verilmiyor lütfen yardımcı olun banada mafoldumben pisikolojim hiç iyi değil ve yardıma ihtiyacım var ewlendikten sonra aldım ama artık kendimden nefret ediyorum
bu topikte neler yapmam lazım anlatın söz yapcam.
ekmek çokmu yersin
allah aşkına nasış böyle kilolu kalmayı basarabiliyorsunuz ben 2 .ci bebeğime hamile oldugum halde 47 kiloyum kilo almanın sırrı ne ben cözemedm 2 ayda 8 kilo vermiş bir yetenek olarak soruyıorm size.
hoşgeldin berceste neden kendinden nefret edesin ki biz grup olarak porsiyonlarımızı küçülttük ve akşamları çok ağır yemiyoruzz ve de en önemlisi spor yapıyoruz kaydirigubbakcemile2
sakın ümütsizliğe kapılma sana başarı öykülerini okumunı tavsiye ederim çok motive edici oluyor hihoyyyt
ben 10 günündür filan yapıyorum 89la başladım cuma günü 85.300düm sen benden daha zayıfmışsın bak :jeyyar:
ama seni geçerim çok kararlıyım ben de sende böyle ol canım ümitsizliğe kapılma sakın vereliniortak a.s.
cnm benmde oluyor arada bir kabızlık sorunum.güzel kilo vermşsin kutlarım.alkisalkisalkis
SUNSHİNE arada 1 tutam at bitki çaylarına sinameki günde 1 tutam
senin gibi zayıf olmayıda istemem gerçi:1no2: kilo almayı bilene kolay bazılarındada bu yetenek yoksositososito
ayy kızlar şu kabızlıkla benimde başım belada yıllardır.:bbo: nasıl çözüm buluyorsunuz kuru kayısı falan bana fayda etmiyor sinameki içmeyede korkuyorum
canım bende de yıllardır var bu musubet hemoroit de var hatta,ama şimdi yok hiç bu problem sabahları aç karnına sıcak su içiyorum limonlu bi 15dk sonrada kuru kayısıyla ceviz yiyiyorum 2şer tane belki bunun faydası oluyordur süper rahatım kaydirigubbakcemile5 bide aç karnına filan dene bakalım
canım bende de yıllardır var bu musubet hemoroit de var hatta,ama şimdi yok hiç bu problem sabahları aç karnına sıcak su içiyorum limonlu bi 15dk sonrada kuru kayısıyla ceviz yiyiyorum 2şer tane belki bunun faydası oluyordur süper rahatım kaydirigubbakcemile5 bide aç karnına filan dene bakalım
merhaba arkadaşlar .
foruma çok uzun zamn önce kayıt olmakla birlikte şuana kadr sessizce başarılarınızı okumakla yetindim.3 yıllık bi evliliğim birde 1 yaşında oğlum var .Malum hamilelik kilolarından bende muzdaribim .şuan 86 kiloyum boyum da 170 .20 kilo kadar vermek hedefim .1 haftadır daha önce diyetisyenimin verdiği rejime başladım ve devam etmek için çok fazla motiveye ihtiyacım var .
çocuklu bi ev hanımı olarak en güzel motivenin sizin sayenizde olacağını düşüyorum .
Bundan sonra birlikte motive olmak için aranıza katılmak istiyorum .umarım hedefimize ulaşırız .herkese bol yeşillikli sağlıklı günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?