80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar arkadaşlarr gene kimseler kalmamış burdaaa :umursamaz:

sabah kahvaltıda 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 3 4 tane zeytin 1 bardak çay
ara 1 mandalina
öğle 1 simit 4 5 çeri domates 1 dilim beyaz peynir
ara:2 mandalina
akşama daha yemedim sanırım pırasa yiyeceğim

yarım saatte plates yaptım 1 saatlikde yürüyüşüm var

bence sık sık atıştırsan hafif daha ii olur yani
çerez falan ye meyve salatalık özellikle kesiyo simit çok yağlı
nette kalori cetveli bul ona bak hergün ona göre yersin ekolay ın sitesinde olcaktı 1 tane

kızlar bu becel testi nedir bilen varmı??????????
http://www.kadinlarkulubu.com/kardi...iklari/149084-kalp-yasinizi-testle-olcun.html
burdan yapabilirsin tatlım

aynı duyguları paylaşıyoruz bende pis boğazımdan nefret ediyorumm kilo veremedim sinir oluyorum nolcak benim bu halim

allah aşkına nasış böyle kilolu kalmayı basarabiliyorsunuz ben 2 .ci bebeğime hamile oldugum halde 47 kiloyum kilo almanın sırrı ne ben cözemedm 2 ayda 8 kilo vermiş bir yetenek olarak soruyıorm size.

senin gibi zayıf olmayıda istemem gerçi:1no2: kilo almayı bilene kolay bazılarındada bu yetenek yoksositososito

teşekkürler darkolive bende kararlıyım kilo vercem ilk önce yarın tartılıcam. bir hafta sonra göüşürüz.opuyorumnanaktan

senin gibi zayıf olmayıda istemem gerçi:1no2: kilo almayı bilene kolay bazılarındada bu yetenek yoksositososito

berceste süper cevaptı :teselli: bu insanlarda bir garip valla sorduğu soruya bak' ekmeği çok mu yersin' diyor ortaya kime dediği de belli değil haa kötükedihüso kötükedihüso

ayy kızlar şu kabızlıkla benimde başım belada yıllardır.:bbo: nasıl çözüm buluyorsunuz kuru kayısı falan bana fayda etmiyor sinameki içmeyede korkuyorum

canım bende de yıllardır var bu musubet hemoroit de var hatta, ama şimdi yok hiç bu problem sabahları aç karnına sıcak su içiyorum limonlu bi 15dk sonrada kuru kayısıyla ceviz yiyiyorum 2şer tane belki bunun faydası oluyordur süper rahatım kaydirigubbakcemile5 bide aç karnına filan dene bakalım

bu sabah deneyim bakalım sıcak su üzerine kayısıyı

teşekkür ederim canım tavsiyen için

merhaba arkadaşlar .

foruma çok uzun zamn önce kayıt olmakla birlikte şuana kadr sessizce başarılarınızı okumakla yetindim.3 yıllık bi evliliğim birde 1 yaşında oğlum var .Malum hamilelik kilolarından bende muzdaribim .şuan 86 kiloyum boyum da 170 .20 kilo kadar vermek hedefim .1 haftadır daha önce diyetisyenimin verdiği rejime başladım ve devam etmek için çok fazla motiveye ihtiyacım var .
çocuklu bi ev hanımı olarak en güzel motivenin sizin sayenizde olacağını düşüyorum .
Bundan sonra birlikte motive olmak için aranıza katılmak istiyorum .umarım hedefimize ulaşırız .herkese bol yeşillikli sağlıklı günler :)

hoşgeldin canım tam da yerine geldin bizi bizden başkası anlayamaz
:1hug: burda umutsuzluğa yer yok 10gün önce diyet demiyorum sağlıklı beslenmeye başlamış biri olarak sormak istediğin bişiy olursa yardımcı oluruz :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…