• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşama yemeğimi yapayım bende kızımı uyutayım sonra gelirim tekrarrr
daha çamaşırlar var wc banyo temizlenecek dolaplar elden geçecek işimmm çookk
hafta sonu ama iş doluuu...
evi süpürdüm mutfak elden geçti...

kizlarr:)) ben de aslinda araniza katilmak istiyorum fakat benim sizin gibi öyle cok zamanim olmuyor.. derslerden vakit bulamiyorum internette girmeye.
ama arada okuyorum yazdiklarinizii :) cok basarilisiniz, masallah!!:nazar:

ben yurt disinda yasiyorum ve 20 yasindayim. Allah izin verirse ocak ayinda Tip okuyacam. Temmuzun 6sinda basladim saglikli yasamima ve su an 6.3 kg vermis durumdayim. Anladigim kadariyla cuma günleri tartiliyorsunuz ve listeye herkesin kilosunu geciriyorsunuz? Acaba diyorum ben de araniza katilip vakit buldugumda birseyler yazsam olur mu? Kabul eder misiniz? =P

Her gün ne yedigimi yazamam cünkü her yedigim lokmayi kafama takmak istemiyorum ve yurtdisinda yasadigim icin buradaki yemekler biraz farkli oluyor:) Ne yedigimi aciklamak zor olur.. ben önceleri hep not alirdim ne yedigimi ama o bende bir ayri stres yaratiyor. onun icin artik yazmiyorum. Ama belki baslarim ilerde.

Her neyse..Temmuzun 6sinda, yani 81 gün önce, 89 kilo civarindaydim simdi ise 82.7 kiloyum:)) boyum 1.68. cok vermis olmassamda ben gayet memnunum:) ama bugün nedense kendimi cok sisko hissetdim.. :( ama üzülmek yok.. yola devam!!=) demii arkadaslar

Bir arkadasim beni haziranda 89 kilo iken gördü (ve beni en son gördügünde 85-86 kilo civariydim) ve ne kadar güzellesmissin dedi, insan 20lere yaklasinca biraz degisiyor güzelligi geri geliyor dedi ama ben kendimi cok sisko hisediyorum. Ne de olsa 3-4 kilo almistim. Ama Gecenlerde yeniden görüstük ve bana söyle dedi.. vayy, her görüstügümuzde bir ayri güzellesmis oluyorsun :1: bilmem artik kilo verisim fark ediliyor mu:) ama sevindirici:61:

ben kendi kendime biraz cene caldim, umarim rahatsiz olmamisinizdir hihi:9:

Son düzenleme:
ayşeee
bazen bünyeler şansız olabiiryor cnm biizm gibii
benimd eçok olmuştur diyet ve spora ragmenn veremediigm:31::31::31::31:
çocuklar küçükkenn vcanım çıkardıı gece spor yapardım ,yada sabah 6 d akalkardım kışın düşünsene:84::84::84::84:
6 d akalktıgını spor için emeksizz ekmek olmuyor malesef cnm :65::65::65::65:eger spor yapman gerekiyorsa araya dereye bir yere
sıkıştır mesela lesilenin 68 dk dgeilde 3mil 38 dk lıgını yap sendee zamanın olmayınca:10::10::10::10:

kolay bir bünye ile kilo vermekk degil önemli olman zor şartlar latında vermek sıkma canınıı
senn elinden geleni yap cnm:24::24::24::24:

işler içinde kolay gelsinnn

bendee tambugday unu ile pizza yapıyorum maya yeirne kabartma tozu koydum
az yaptım denemek içinnn yarım ölçü bakalım nasıl olcekk
:26::26::26:

ev temizliği bitti çok şükür. haftaiçi çalışınca cumartesileri temizlik günü oluyor malum.
dolmanın içini hazırladım birazdan sarmaya başlıycam bir kızlara bakıyım neler kaynatıyorlar dedim resmen aklım burda kalıyor:))
gülaycım kızının doğum günü kutlu olsunn nice senelere cnm.
denizcim kolay gelsin çok yorucu ama güzel şeyler bunnlar cnm biraz yorulcaksın zamanla düzene giriyor.

kızlar bugün kötü bi gün diyet adına çünkü 12 de kalktım kahvaltımda gecikti doğal olarak nasıl olcak bilmem ama düne göre 400 gram eksideyim gün gün az az gitmesi beni çok sevindirdi artık 81.600 kiloyum bi 65 e düşsem aaaaah ahhh

kızlar bu lesile abla ne yaaa nasıl bi spor ama nasıl ne ???

kübra sana linki atıyorum burdan bakabilirsin çok enerjik bir bayan evde yürüme ve ağırlıklı bacak egzersizleri yaptırıyor ben seviyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

neyse deniz kaçar sarılcak bir tencere iç var

kizlarr:)) ben de aslinda araniza katilmak istiyorum fakat benim sizin gibi öyle cok zamanim olmuyor.. Derslerden vakit bulamiyorum internette girmeye.
Ama arada okuyorum yazdiklarinizii :) cok basarilisiniz, masallah!!:nazar:

Ben yurt disinda yasiyorum ve 20 yasindayim. Allah izin verirse ocak ayinda tip okuyacam. Temmuzun 6sinda basladim saglikli yasamima ve su an 6.3 kg vermis durumdayim. Anladigim kadariyla cuma günleri tartiliyorsunuz ve listeye herkesin kilosunu geciriyorsunuz? Acaba diyorum ben de araniza katilip vakit buldugumda birseyler yazsam olur mu? Kabul eder misiniz? =p

her gün ne yedigimi yazamam cünkü her yedigim lokmayi kafama takmak istemiyorum ve yurtdisinda yasadigim icin buradaki yemekler biraz farkli oluyor:) ne yedigimi aciklamak zor olur.. Ben önceleri hep not alirdim ne yedigimi ama o bende bir ayri stres yaratiyor. Onun icin artik yazmiyorum. Ama belki baslarim ilerde.

Her neyse..temmuzun 6sinda, yani 81 gün önce, 89 kilo civarindaydim simdi ise 82.7 kiloyum:)) boyum 1.68. Cok vermis olmassamda ben gayet memnunum:) ama bugün nedense kendimi cok sisko hissetdim.. :( ama üzülmek yok.. Yola devam!!=) demii arkadaslar

bir arkadasim beni haziranda 89 kilo iken gördü (ve beni en son gördügünde 85-86 kilo civariydim) ve ne kadar güzellesmissin dedi, insan 20lere yaklasinca biraz degisiyor güzelligi geri geliyor dedi ama ben kendimi cok sisko hisediyorum. Ne de olsa 3-4 kilo almistim. Ama gecenlerde yeniden görüstük ve bana söyle dedi.. Vayy, her görüstügümuzde bir ayri güzellesmis oluyorsun :1: Bilmem artik kilo verisim fark ediliyor mu:) ama sevindirici:61:

Ben kendi kendime biraz cene caldim, umarim rahatsiz olmamisinizdir hihi:9:
canım hoşgeldinnn
bizler 15 gün menümüzü yazarak listeye girdik ama sen azimli ol kilo ver yaz bişiler yinede..
önemli olan burada tutarlılık göstermek..
1.5 yıldır bu topikte yaznlar var hatta kilo verip sadece destek amaçlı yaznlar
çalışanı okuyanı çocuğu olan her türden var yani aramızda
dediğim gibi sen birazcık yazmaya başla burdan kopma motivasyonun da artar azmin de...
[ı]ayşeee
bazen bünyeler şansız olabiiryor cnm biizm gibii
benimd eçok olmuştur diyet ve spora ragmenn veremediigm:31::31::31::31:
çocuklar küçükkenn vcanım çıkardıı gece spor yapardım ,yada sabah 6 d akalkardım kışın düşünsene:84::84::84::84:
6 d akalktıgını spor için emeksizz ekmek olmuyor malesef cnm :65::65::65::65:eger spor yapman gerekiyorsa araya dereye bir yere
sıkıştır mesela lesilenin 68 dk dgeilde 3mil 38 dk lıgını yap sendee zamanın olmayınca:10::10::10::10:

Kolay bir bünye ile kilo vermekk degil önemli olman zor şartlar latında vermek sıkma canınıı
senn elinden geleni yap cnm:24::24::24::24:

Işler içinde kolay gelsinnn

bendee tambugday unu ile pizza yapıyorum maya yeirne kabartma tozu koydum
az yaptım denemek içinnn yarım ölçü bakalım nasıl olcekk
[/ı]:26::26::26:
dediğin doğru banucum galiba benimkide o bünyelerdenn
haklısın aslında 3 mil yapıcam şimdi kızımı uyuttum yemeğimi yaptım suyumu da aldım yanıma leslie beni beklioo
tam buğday ununu nerden alıon canım senn..
Birde benim pazartesi günlerim boş yani 4 gün okula gidicem şimdilikk yani haftada 3 gün evde olunca sporumu daha düzenli yapabilirim veya hadiiii desem belki spor salonuna bile giderim de ordan da biraz sıkıldım geçen dönem okulla zor oluyordu neyse durmak yok yola dewam
dediğim gibi er geç olacak kaptan en güzel örnek sensin bizim içinnn.........
Geçen kışı çok ii hatırlıyorum yağmur çamur demeden yürürdün .....
ev temizliği bitti çok şükür. Haftaiçi çalışınca cumartesileri temizlik günü oluyor malum.
Dolmanın içini hazırladım birazdan sarmaya başlıycam bir kızlara bakıyım neler kaynatıyorlar dedim resmen aklım burda kalıyor:))
gülaycım kızının doğum günü kutlu olsunn nice senelere cnm.
Denizcim kolay gelsin çok yorucu ama güzel şeyler bunnlar cnm biraz yorulcaksın zamanla düzene giriyor.

Kübra sana linki atıyorum burdan bakabilirsin çok enerjik bir bayan evde yürüme ve ağırlıklı bacak egzersizleri yaptırıyor ben seviyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

neyse deniz kaçar sarılcak bir tencere iç var

benimde yarısı bitti temizliğin ama önce sporumu yapıcam kızım uyurken yoksa akşama kalır belki akşamda yaparım böylelikleee....

ayşecim
spor salonu çok iyi aslında amaa zamanın degerliyse gidip gelmekkte bir dert oluyor insanaa
sen evde yap 3 gün izinliyken birde araya sıkıştır çalıştıgın bir günde 4 gün yeter cnm zaten
bende en fazla 5 gün yapıyorum zaten

Ayşe ,sağol canım,siz de inşallah emeğinizin karşılığını er geç alacaksınız,sakın bırakmayın.Bu hafta inşallah istediğiniz kiloyu verirsiniz,sizdeki bu iradeye karşı vücut ne zamana kadar direnç gösterecek ki.Gerçekten ben de sizi ve birkaç arkadaşı çok takdir ediyorum.

Ayşe ,sağol canım,siz de inşallah emeğinizin karşılığını er geç alacaksınız,sakın bırakmayın.Bu hafta inşallah istediğiniz kiloyu verirsiniz,sizdeki bu iradeye karşı vücut ne zamana kadar direnç gösterecek ki.Gerçekten ben de sizi ve birkaç arkadaşı çok takdir ediyorum.

uzun zmandır yazıcam ama unutuyorum hep ,
yazılarından anladıgım kadarıyla; sakin,düzenli,biraz hasas bir yapın varr sankiii:))

canım hoşgeldinnn
bizler 15 gün menümüzü yazarak listeye girdik ama sen azimli ol kilo ver yaz bişiler yinede..
önemli olan burada tutarlılık göstermek..
1.5 yıldır bu topikte yaznlar var hatta kilo verip sadece destek amaçlı yaznlar
çalışanı okuyanı çocuğu olan her türden var yani aramızda
dediğim gibi sen birazcık yazmaya başla burdan kopma motivasyonun da artar azmin de...

Cevabin icin tessekurler cnm. Hmm anladim. Iyi, ben de listeye girmeden veririm kilolarimi önemli degil. Dedigin gibi arada yine de yazarim birseyler=) Hakkaten motivasyon icin cok iyi bir yer burasi. Neyse, ben kacar:D 1 saatlik yürüyüs beni bekliyoor.. bye kiiizlarrr:79:

ayşecim
spor salonu çok iyi aslında amaa zamanın degerliyse gidip gelmekkte bir dert oluyor insanaa
sen evde yap 3 gün izinliyken birde araya sıkıştır çalıştıgın bir günde 4 gün yeter cnm zaten

hepinize selma kızlar

malum bir cumartesi çalışan bayan olarak bende koşturanlardanımmm

akşama menümü paylaşıcam sizle şöle bi girip kaçıyımmm

bu arda ben spor salonuna yazıldım ama inananın üyeliğim bitsin diye can atıyorum akşam evine gelmek istio insan evde bant var zati alırım pplates topumu evde ebrü leslii ben gecinip gideriz diom

devam etmicem ama para verdik bi kere kocacım yine verdi paraları yine boşa gitti hala şişkosun demesin die oraki gidiyorum yaniiiii

sevgiler akşama görüşürüz. bu arada ben de gram oynama yok başlıycam insülininede guatrına da yeter uleennnnnn

evet cnm yaqsız yemekler kabızlık yapar..hatta kabız olanlara 1 kaşık zeytinyaqı içmeleri önerilir...zaten yaqlar kilo yapmaz karbon deqeri sıfırdır...ama herşeyin fazlası zarardır..sen yemeklerine bi miktar yaq ekle cnm...
k-flakesi sütle yemen şart deqil...yoqurtlada tüketebilirsin...
gece geç saatlere kadar ders yapıyorum demişsin..o zaman şöyle yapabilirsin cnm..sabah kalkış ve akşam yatış saatine göre öqünlerini ayarlamalısın...en mantıklı olan öqünler arasında uzun saatler varsa ara öqünleri çoqaltman...2 şer ara öqün yapabilirsin...yada ana öqünde yediqin yemek çeşitlerini 2 defada yersin...öqlen çorba içersin...2 saat sonra ana yemeqini yersin..sonra ara öqün yaparsın..saat 3 e kadar dengelemeye çalışırsın...meyve fındık badem qibi şeyler yiyebilirsin...yumurta haşlayıp yiyebilirsin çok tok tutuyor...kendine göre bunları düzenle cnm...
uykunun gelmemsi için nescafe deqilde turk kahvesinin çok etkili olduqunu biliyorum...normal çayda uykuyu engeller cnm...umarım yardımcı olabilmişimdir...

ozaman cok az bır yag ekleyım yemege.
aa dedıgın cok mantıklı haklısın oyle yapabılırım ama aksam yemegı budurumda saat 9-10a fılan gelır oda gec olur ama 7 de yemek yıyp sonrasında 2 ara ogunu yaparım yada corba ıcerım 9-10 gıbı.yumurta sevmıyorum cnm yedıgımdede bol tuzlu ve karabırberlı anca yıyebılıyorum ve yedıkden snra hemen acıkıyorum ben oyuzden o pek ıyı degıl.türk kahvesi içebiliyormuyuz pekı ?o cok kalorılımıdır?
cay demleyemem ama poset cay yapabılırım ( cayla cokj aram yok benm ama artık ıcerım )
oo cok yardımcı oldun cok tesekkurler.

ayşecim
DEDİĞİN GİBİ BANUCUMMM İNAN GİDİP GELMEK DE BİR DERT HAZIRLAN DIŞARI ÇIK GERÇİ EVİME YÜRÜYEREK 5 DAKİKA AMA YİNEDE ZOR TABİKİİİ MECBUR KALINCA GİCEM YİNE AMA BİR SÜRE EVDE YAPAYIM BAKALIMM
İNŞALLAH CANIMM BENDE O İNANÇLA DEWAM EDİYORUM ZATENN BU HAFTADA DÜZENLİ DEWAM ETMEYEİ PLANLIYORUM BAKALIM CUMAYA SONUÇ NE OLUR OLMADIII Bİ DOKTORA GİDİCEM GEREKLİ TESTLERİ YAPTIRICAM BAKALIM ...
uzun zmandır yazıcam ama unutuyorum hep ,
yazılarından anladıgım kadarıyla; sakin,düzenli,biraz hasas bir yapın varr sankiii:))
EVET BENCEDE.. BENDE DE ÖYLE BİR İZLENİM OLUŞTU HANIMEFENDİ SAKİN KİBARR....
Cevabin icin tessekurler cnm. Hmm anladim. Iyi, ben de listeye girmeden veririm kilolarimi önemli degil. Dedigin gibi arada yine de yazarim birseyler=) Hakkaten motivasyon icin cok iyi bir yer burasi. Neyse, ben kacar:D 1 saatlik yürüyüs beni bekliyoor.. bye kiiizlarrr:79:
CANIM YANLIŞ ANLAMA SAKIN LİSTEYE GİRMEK İÇİN SADECE BİR KURAL BU 15 GÜN MENÜ PAYLAŞIMI...
İNAN CUMA TARTI GÜNÜMÜZ VE BU HEPİMİZİ NASIL MOTİVE EDİYOR....
SEN YİNEDE HER AKŞAM İYİ VEYA KÖTÜ MENÜLERİNİ YAZMAYA ÇALIŞŞŞ OK????
hepinize selma kızlar

malum bir cumartesi çalışan bayan olarak bende koşturanlardanımmm

akşama menümü paylaşıcam sizle şöle bi girip kaçıyımmm

bu arda ben spor salonuna yazıldım ama inananın üyeliğim bitsin diye can atıyorum akşam evine gelmek istio insan evde bant var zati alırım pplates topumu evde ebrü leslii ben gecinip gideriz diom

devam etmicem ama para verdik bi kere kocacım yine verdi paraları yine boşa gitti hala şişkosun demesin die oraki gidiyorum yaniiiii

sevgiler akşama görüşürüz. bu arada ben de gram oynama yok başlıycam insülininede guatrına da yeter uleennnnnn
CANIM NE KADARDIR GİDİYORSUN BİLMİYORUM AMA BEN GEÇEN YIL İKİNCİ DÖNEM 3.5 AY GİTTİM BENDE ÇOK SIKILDIM AMAAAA KARŞILIĞINI TABİKİ ALDIM İNANILMAZ İNCELME SAĞLIYORR
70 KİLOYKEN GİYDİĞİM DAHA ÖNCEKİ PANTOLONLARI 80 KİLO İKEN BİLE GİYEBİLDİM EVDE İSTEDİĞİN DÜZEN OLMAYABİLİYOR FAKAT SALONUN SAATİ BELLİ OLUNCA KUZU KUZU HAZIRLANIP GİDİON DEDİĞİN GİBİ EŞE DOSTA BAKKK GİTMEDİ DE KİLO VEREMEDİ DEDİRTMEMEK İÇİNN SEN YİNEDE DÜŞÜN BENCE BAŞLAMIŞKEN 1 AY DAHA GİT 1 AY DEMEK SPORLA VERİLEN FAZLADAN 2 KİLO DEMEKKK...

BU ARADAAAA 45 DAKİKA LESLİE + 15 DAKİKA TWİST PİLATES KARIŞIMI YAPTIM
BUGÜNÜ KURTARDIK YARINA ALLAH KERİM
AKŞAM YEMEĞİMİ DE YEDİM 18:30 DA AKŞAMA DA BİR MEYVE YEDİMMİ GÜN BİTER GÜZEL BİR GÜNDÜ KENDİ ADIMA.....:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar nasılsınız bu gün cok gec kalktım yürüyüşten dolayı cok kötü iç bacaklarım sürtmüştü acısı dayanılmaz akşam eşimi ilaç almaya yolladım kırem vermiş eczacı onu sürdüm o yüzdende hafta sonu yürümüyecegim canım acıyor tabi iyileşir iyileşmez yola devam bu gün bende kurutlumuş biber ve patlıcan dolması yapıp yemeyi düşlünüyorum inş sapıtmam cok seviyorum

selma abla içine boxer giy yürüyüş yaparken yada birazdaha uzun tayt böyle işknece cekmezsin. çok kötü olur onun acısı ya. geçmiş olsun

kızlar bugün kötü bi gün diyet adına çünkü 12 de kalktım kahvaltımda gecikti doğal olarak nasıl olcak bilmem ama düne göre 400 gram eksideyim gün gün az az gitmesi beni çok sevindirdi artık 81.600 kiloyum bi 65 e düşsem aaaaah ahhh

kızlar bu lesile abla ne yaaa nasıl bi spor ama nasıl ne ???

leslie evde yürüyüş yaptıran bi program. bende ilk defa bugun yaptım ve cok begendim. gerçi izledigimde hareketleri sasırıyorum ama alışırım:9:

Dünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
dereotu,maydanoz,semizotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Öğle:
200 gr. light yoğurt
1/2 paket diyet çubuk kraker
1 salatalık
Ara:
1 yeşil elma
1 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak patlıcan yemeği
1 sade Türk kahvesi
Ara:
2 dilim kavun(lokmalık)
6-8 çubuk kraker(diyet değil)
1 yeşil elma

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

canım menün herzamanki gibi güzel. ben bişey merak ettim bu acı biberleri nasıl yiyorsun. yani cigniyormusun yoksa bütün olarakmı yutuyorsun. ay cigneyerek yutuyorsan nasıl dayanıyorsun acısına. bende metobolizmamı hızlandırmak için yapsam iyi olacak. zira durmadan kabızlık çekiyorum

ilk pizza deneyimim di kızçelerr:)
kendimee ceviz büyüklügündeki hamuru ikiye bölüp inceltip iki tan eyapmıştım gayet iyi olmuş
tabi normal insanlara göre incee amaa bizim gibile riçin ideall:1::1::1:

fakat çocuklarınkide çok kalın olmuşşş tam ikiisnin ortası olmalı demekki
ceviz büyüklügünd ediyordu nette öyle yaptım ama baya kalın begenmedimm:19::19::19:
çocuklar bayıla bayıla yediler tebiii:))

bidahaki sefere ikisinin ortasını bulup teppsiye dizeyim diyorum
birde içine maya yerinee kabartma tozu koydum birdee yarım çaybardagı sıvı yag koydum:))))

kendimi geliştircem bu konudaaa ,emmee bu hafta birde zeytinli ve peynirli poça yapmak istiyorumm
kabartma tozu ile yaparsam çok sorun olmaz sanırım cumaya denk getirip yaparım:)

birdee yemek öncesi 500 adım yüdürümm lesile abla ilee:10::10::10:
aslında akşamları tv izlerken bile plates topumun üzeirne 100 mekik çeksem 100 sabah 100 akşam süper olar:64::64::64:

merhaba kk dostları:16: :16:

yine bir günün sonuna geldik ve yine menü bildirimi zamanı:56:

uyanınca:sirkeli su,koca bir bardak su

kahvaltı:2 dilim uno denge ekmekle marullu peynirli domatesli sandvic,1 fincan yeşilçay-biberiye çayı,acı süs biberi

öğle:2 yumurta yarım domatesle omlet,kücük bir tabak sirkeli ketentohumlu marul,acı süs biberi

akşam:bir küçük tabak domates püreli yagsız tavuk,küçük bir tabak peynirli marul salatası

3 litreye yakın su içtim birde yeşilçay.birazdan da form cayı içerim oh mis.:21:

nedense canım çok peynir çekiyor.hebire yiyesim var ama tutuyorum kendimi:26:

spor yapmadım ama koca evi sildik süpürdük erde taktım yoruldum baya.ama acaba şu leslie bende yapsam mı :34: belki biraz sonra yaparım.

hepinize iyi akşamlar dostlar

ilk pizza deneyimim di kızçelerr:)
kendimee ceviz büyüklügündeki hamuru ikiye bölüp inceltip iki tan eyapmıştım gayet iyi olmuş
tabi normal insanlara göre incee amaa bizim gibile riçin ideall:1::1::1:

Fakat çocuklarınkide çok kalın olmuşşş tam ikiisnin ortası olmalı demekki
ceviz büyüklügünd ediyordu nette öyle yaptım ama baya kalın begenmedimm:19::19::19:
çocuklar bayıla bayıla yediler tebiii:))

bidahaki sefere ikisinin ortasını bulup teppsiye dizeyim diyorum
birde içine maya yerinee kabartma tozu koydum birdee yarım çaybardagı sıvı yag koydum:))))

kendimi geliştircem bu konudaaa ,emmee bu hafta birde zeytinli ve peynirli poça yapmak istiyorumm
kabartma tozu ile yaparsam çok sorun olmaz sanırım cumaya denk getirip yaparım:)

birdee yemek öncesi 500 adım yüdürümm lesile abla ilee:10::10::10:
Aslında akşamları tv izlerken bile plates topumun üzeirne 100 mekik çeksem 100 sabah 100 akşam süper olar:64::64::64:
canım afiyet olsun kuzulara bende yaptımmı evde yaparım pizzayı hoş 8 aydır yapmadım ama dışarda yediğin rezil bir tat.. Ağzında maya tadı kalıyor...malzemesi desen azıcık koyuyorlar evde ne istersen koy daha lezzetli oluyor...hem de daha sağlıklııı..
Benimde izlediğim tek dizi hürrem geçen hafta izlerken yapmıştım sporuu ...

amanın herkes menü yazmış bend ebelkim bişiylr yerim diye yazmamıştım
yazayımda yemeyim bari....

manümmm........

kahvaltı
1 türk kahvesi

öglen
kırmızıbiberli,kıymalı,omlet 1 yumurta ile
acı domates ezmesiii
biraz peynir
yarım dlm ekmek

ara
1 elma
2 erik
4 tk tarçınlı yogurt

akşam
2 minik pizza
lıgyt kola

ara
belkim kakolu gün kurusu yerim

3lt su
4 nurs çay
4mil leisle,100mekik,70ip atlama
yemek öncesi 500 adım:32::32::32::32:

not: -ilk kezz böyle bir kahvaltı menüsü verdim normald eyaparım kahvaltımı
ama 1lt su ve nurs çay içtim keyfimd eolmayınca 12:30 d aöglen yemegi yedim
- 100 mekik 70 ip atlama yaptım ama tamamlıyccamm
- birde nurs çay yarın bitiyor kilo vermemde hiç etkisi olmadı ama bagırsaklarımı süper çalıştırdıı
hızlandımı hızlanmasdımı görücme bırakınca metayıda
-birdee eşimin yengesii acı domates ezmesi yapıp göndermiş dayanamayıp yiyorum umarım beni şişirmezzz:33::33::33::33:

canım afiyet olsun kuzulara bende yaptımmı evde yaparım pizzayı hoş 8 aydır yapmadım ama dışarda yediğin rezil bir tat.. Ağzında maya tadı kalıyor...malzemesi desen azıcık koyuyorlar evde ne istersen koy daha lezzetli oluyor...hem de daha sağlıklııı..
Benimde izlediğim tek dizi hürrem geçen hafta izlerken yapmıştım sporuu ...

aycann azcık tüyo verseneee ku pizza konusund abenimkiler bayılıyorlar öle şeyleree
mısır alıcma bimden mısır koyayyım diyorumm bidakinee:)))

pizzanın piri varmış burda birisi daha vardıı burada pizza yapann
kimdi çıksın ortayaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1:

Back
X