80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

canım sen sımdıden kendını dızgınlemeye basla olmadı pazartesı butun takımlarla hazır bı sekılde baslarsın ıp alırsın dolabında kendıne ve esıne gore yıyecekler bulundurursun lıght urunlere onem ver ama hayvansal urunlerde ( peynır-sut-yogurt ) vs sabahları haslama yumurta sevıyorsan yıyebılırsın dıyetın vazgecılmezı ben hıc sevmıommm :53:

bende haşlama yumurta yiyemiyorum o yüzden yağsız tavaya kırıyorum öyle yiyorum. hatta iş çıkışı esseden seramik tava alıcam kendime sırf yumurta yapmak için. üzerinede kırmızı pul biber nane kekik karabiber döküyorum kokusunu almayayım diye. hem tok tutuyor.

Bı benmı bekarım anam ya o zaman evlenene kdr 60 olim ki o zamanda kılomu koriyayım ne kdr koruyabılırsem artıkk .. kahvaltı cok onemlı ama bende senden cok yıyor degılım bı dlm cavdr ekm. bı ıkı dılım peynır bı ıkı zeytn saglıklı degl ama ofıste ugrasamıom yaaa bazende cavdarlı tost ekmegıne peynır koyuyorum yagsız tost yapıyorum

nişanlanacaksın galiba tatlım detoks topiğine yazdıklarını okudum da
ne zaman nişan bi de yaş kaç

valla bn 55 kilo ile nişanlandım 65 ile evlendim 86 kiloyum şimdi :14::14:

eşim 65 kilo ya düş istediğin arabayı alıcam dedi.

araba falan değil derdim tek derdim sağlığım ve bebeğimin olması.

bekar arkadaşlar cok dikkat edin kilo herşeyi bozuyor.

ne kadar kilo verirsek kendi sağlığımız için unutmayalım

OY BEBİŞ diyince akan sular duruyor cok sevıyorum bebişleri ben ınsallah düşersın kı düşeceksındeee sen ezelden 100 kılo degılsınkı zamanla almıssın zamanlada vereceksın ınsaallllahhh canım senın bebıste boyle yuvarlancak :emir_bebek::emir_bebek::34:

bende haşlama yumurta yiyemiyorum o yüzden yağsız tavaya kırıyorum öyle yiyorum. hatta iş çıkışı esseden seramik tava alıcam kendime sırf yumurta yapmak için. üzerinede kırmızı pul biber nane kekik karabiber döküyorum kokusunu almayayım diye. hem tok tutuyor.

bende ıste yumurtadan nefret edıyomm sucuklu olsa hadı neysee :1::1: ama ıste domates salatalık takvıye besınler yuvarlanıp gıdıyorumm canım

bende sizdenim haşlama yumurta yiyemiyorum

OY BEBİŞ diyince akan sular duruyor cok sevıyorum bebişleri ben ınsallah düşersın kı düşeceksındeee sen ezelden 100 kılo degılsınkı zamanla almıssın zamanlada vereceksın ınsaallllahhh canım senın bebıste boyle yuvarlancak :emir_bebek::emir_bebek::34:

inşallah canım. Rabbim hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamasın.

yağ yakıcı neler kullanabiliriz önerileriniz var mı

kapsul hap kesınlıkle hıc saglıklı değill asla kullanılmaması gerekkk :20::20:

9lu karısım bıtkı cayı var aktarlardan alabılırsın canım cok ıyı gelıyor ...
sirkeli su devam edilirseee cok faydalı cayda sırkelı suda sabah aksam :34:
ve yulaf kepeğiiiii çok iyi tok tutuyor metobolızmayı hızlandırıyor ılk okudugumda sıtede dıskılama oranı artar duzene gırer yazıyordu :9::9:

Hızlıca bir okudum.

İp benim de yok hayali ip ile atlıycam. hatta bu esna da beli de çeviriyorduk biz eskiden spor salonuna giderken.
Ben haşlanmış yumurtayı çoook seviyorum :) topik kapanmasın bence de motivemizi tutturduk böyle de gidelim diliyorum
Benim de boy kısa bi buçuk metreyim nerden baksanız :9: bu yüzden işte 50 kilo olmam ve eşimin yanında narin durmam gerek :48:

Hızlıca bir okudum.

İp benim de yok hayali ip ile atlıycam. hatta bu esna da beli de çeviriyorduk biz eskiden spor salonuna giderken.
Ben haşlanmış yumurtayı çoook seviyorum :) topik kapanmasın bence de motivemizi tutturduk böyle de gidelim diliyorum
Benim de boy kısa bi buçuk metreyim nerden baksanız :9: bu yüzden işte 50 kilo olmam ve eşimin yanında narin durmam gerek :48:

İNŞALLAH CANIMMM ben bir fiil buradayımmm hıcbıryere gıdesım yok =)

İNŞALLAH CANIMMM ben bir fiil buradayımmm hıcbıryere gıdesım yok =)

bende çok kötü durumdayım geçen sene balayında giydiğim bikini iğrenç duruyo yağlar fışkırıyo resmen giymem mümkün deil.
düşünsenize 10 kilo ya hangi ara aldım ben bu kadar kiloyu uffff
adam haftasonu adaya gidelim diyo nasıl gidem öküz gibiyim 40 bedendi bikinim ay salak kafam ya

bende çok kötü durumdayım geçen sene balayında giydiğim bikini iğrenç duruyo yağlar fışkırıyo resmen giymem mümkün deil.
düşünsenize 10 kilo ya hangi ara aldım ben bu kadar kiloyu uffff
adam haftasonu adaya gidelim diyo nasıl gidem öküz gibiyim 40 bedendi bikinim ay salak kafam ya

mayo alsana canım istanbuldaysan eger yeterlerde hem uygun hemde kalıtelıydı ben gecen sene almıstım cokta begenmıstım bıkınıye gore toparlar en azından ;)

mayo alsana canım istanbuldaysan eger yeterlerde hem uygun hemde kalıtelıydı ben gecen sene almıstım cokta begenmıstım bıkınıye gore toparlar en azından ;)

mayo bakcam zaten canım bikiniyide çok zayıf olduğumdan deil ha yanlış anlamayım 65 kilo evlendim ben ama spora gitmiştim gelinlik giycem diye çok sıkılaştım ne yalan söyleyeyim bikini o kiloma rağmen güzel duruyordu ondan kızıyom ya kendime o kadar sıkılaşmışken nasıl duba gibi oldum ben yahu

dün işten sonra 17.30 dan sonra yediklerim ;

yeşil elma 1 adet. ara öğün niyetine

çorba kasesi taza fasulye
salata tabağına közlenmiş patlıcan salatası yağsız tuzsuz bol ekşili
yaprak kadar ince bölünmüş tavuk göğsünden 2 parça.

ara öğün 6 adet kiraz.

bugün sabah kahvaltım;

2 salatalık
1 domates
5 adet zeytin
1 dilim ekmek
peynirimiz kalmamış bugün alıcam.

bide dün işten sonra kipaya gittim 1TL günleri var diye.
form bitki çayı aldım bütün o 5 i biyerdeler falan var içinde. 5 tl idi. ben kayısı aldım. almak isteyen olursa diye yazıyorum.

Afrikalı diyorum sana hep ama beşka hitap bulamadım hoşuma da gitmiyor diilll :34: Menünü dengeli buldum tibrik ederim

Şimdi gelelim benimkilere;

akşam 1 ufak yemek tabağı fırında türlü
yanında minik bir kase yoğurt
2 dilim e.m. yapımı (ekmek makinesi) ekmek (ince)
2 yemek kaşığı bulgur pilavı

Bu sabah;
1 dilim e.m. ekmek
1 haşlanmış yumurta
tahinli pekmez ( 2 gündür fena dadandım :25:)
1 fincen nanelimonlu yeşilçay

Günaydın kızlar :16: dün bu topiğe yazmak bana çok güzel motivasyon oldu, işten arkadaşlar (hadi öğlen lokma alalım yiyelim) diye ısrar etti ama ben reddedebildim :36:
Akşamımı da sıfır kaçamakla bitirdim.
Bu sabah spor yapamadım çünkü akşama eşimle bisikelt sürmeye çıkıcaz. Badminton setimizi de alıp oynamayı planladık. Yaz rehavetinden hiç yapmadığımız şekilde akşamları T.V. izliyoruz. eşimle böyle akşamlaı çıkarsak bu ağır havalarda iyi olur di mi :emir_bebek:

dün işten sonra 17.30 dan sonra yediklerim ;

yeşil elma 1 adet. ara öğün niyetine

çorba kasesi taza fasulye
salata tabağına közlenmiş patlıcan salatası yağsız tuzsuz bol ekşili
yaprak kadar ince bölünmüş tavuk göğsünden 2 parça.

ara öğün 6 adet kiraz.

bugün sabah kahvaltım;

2 salatalık
1 domates
5 adet zeytin
1 dilim ekmek
peynirimiz kalmamış bugün alıcam.

bide dün işten sonra kipaya gittim 1TL günleri var diye.
form bitki çayı aldım bütün o 5 i biyerdeler falan var içinde. 5 tl idi. ben kayısı aldım. almak isteyen olursa diye yazıyorum.

çok güzel menunnn yenı bır gune gunaydınn kızlarrrr hepımızeeeee :32:

Back
X