80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

Afrikalı diyorum sana hep ama beşka hitap bulamadım hoşuma da gitmiyor diilll :34: Menünü dengeli buldum tibrik ederim

Şimdi gelelim benimkilere;

akşam 1 ufak yemek tabağı fırında türlü
yanında minik bir kase yoğurt
2 dilim e.m. yapımı (ekmek makinesi) ekmek (ince)
2 yemek kaşığı bulgur pilavı

Bu sabah;
1 dilim e.m. ekmek
1 haşlanmış yumurta
tahinli pekmez ( 2 gündür fena dadandım :25:)
1 fincen nanelimonlu yeşilçay

Günaydın kızlar :16: dün bu topiğe yazmak bana çok güzel motivasyon oldu, işten arkadaşlar (hadi öğlen lokma alalım yiyelim) diye ısrar etti ama ben reddedebildim :36:
Akşamımı da sıfır kaçamakla bitirdim.
Bu sabah spor yapamadım çünkü akşama eşimle bisikelt sürmeye çıkıcaz. Badminton setimizi de alıp oynamayı planladık. Yaz rehavetinden hiç yapmadığımız şekilde akşamları T.V. izliyoruz. eşimle böyle akşamlaı çıkarsak bu ağır havalarda iyi olur di mi :emir_bebek:

öncelıkleee gunaydınn dıyeyım canım :42: ne sekılde hıtap etmek ıstemıyorsan oyle söyle sorun yok mızahı anlamda aldım o niki spontene gelıstı bır anda ... menünü cok begendım ve kacamak yapmamanda cok guzel ayrıcaaa lokma olayındada:39: sabırlı olmannn cok sevındırdı benı:46: ... iyi olur tabı spor olsunda yuru eklemlerın calıssın ter at atamasanda efor sarfet evde tv karsısında uzanmaktan iyidir

uzun sure sonra ılk kez dun aksam annemle yarım bardak buz gıbı kola ıctım ıcım yanmıstı gızlarrr:7::14:
bende uc kasık bulgur bı kepce mercımek corbası yıdım yarm kase kadarda en ufak kaselerde ama cacık yıdım ....
sabahta yarım cavdar ekmegı ( tost dılımı ) arasına ufakl bı dılım kasar kydum yıdım
9lu çayımı ıctım... lıtrelık suyumuda aldım calısıom :34: sporu yapamadım ama cok yorulmustmm yurumekten:43:

öncelıkleee gunaydınn dıyeyım canım :42: ne sekılde hıtap etmek ıstemıyorsan oyle söyle sorun yok mızahı anlamda aldım o niki spontene gelıstı bır anda ... menünü cok begendım ve kacamak yapmamanda cok guzel ayrıcaaa lokma olayındada:39: sabırlı olmannn cok sevındırdı benı:46: ... iyi olur tabı spor olsunda yuru eklemlerın calıssın ter at atamasanda efor sarfet evde tv karsısında uzanmaktan iyidir

Evet dün çok sakin ve sabırlı gördüm kendimi :109:
:82: tabiiki tivi başında uzanmaktan daha iyidir, ama hiç yapmazdık son 1 aydır dadandık resmen, eşime de söyledim iyi olur dedi akşamları için :46:

uzun sure sonra ılk kez dun aksam annemle yarım bardak buz gıbı kola ıctım ıcım yanmıstı gızlarrr:7::14:
bende uc kasık bulgur bı kepce mercımek corbası yıdım yarm kase kadarda en ufak kaselerde ama cacık yıdım ....
sabahta yarım cavdar ekmegı ( tost dılımı ) arasına ufakl bı dılım kasar kydum yıdım
9lu çayımı ıctım... lıtrelık suyumuda aldım calısıom :34: sporu yapamadım ama cok yorulmustmm yurumekten:43:

Kola dışında bir şey görmedim abartmamışsın :48:ama cacığı daha fazla yiyebilirdin sorun diil bence
Bence günlük 3 saat yürüyüş yeterli zaten ama karar senin tabi :8:

bende şuanda karışık itki çayımı içiyorum.
sakin bigün bugün .
ve yarın tatil en güzelii :32::32::32:

hanımlar uzun süredir ilk defa kendimi bu kadar odakladım. evlendikten sonra ben sadece 2-3 kilo aldım. kilo vermek istiyordum ama hep birşeyler oldu ve istememe rağmen psikolojik savunmaya geçtim. 2014 ocak ayı için hedef koyuyordum hep. ama şimdi Temmuz 2014 hedefi daha rahatlattı sanıyorum beni çok muyluyum :77:

Kola dışında bir şey görmedim abartmamışsın :48:ama cacığı daha fazla yiyebilirdin sorun diil bence
Bence günlük 3 saat yürüyüş yeterli zaten ama karar senin tabi :8:

haklısın canımda işte eve gıttıgımde saat 8 oluyor aksam hemende yemek yıyemıyorum yorgunluktan 9da fılan yıyorumm 1e kdrda uyumuyorum soda ıcıyorum aksamları rutın bır adet ... aslında eskıye nazaran yedıklerım devede kulakta ınsanın vıcdanı rahat etmıyor ıstee:25:

hanımlar uzun süredir ilk defa kendimi bu kadar odakladım. evlendikten sonra ben sadece 2-3 kilo aldım. kilo vermek istiyordum ama hep birşeyler oldu ve istememe rağmen psikolojik savunmaya geçtim. 2014 ocak ayı için hedef koyuyordum hep. ama şimdi Temmuz 2014 hedefi daha rahatlattı sanıyorum beni çok muyluyum :77:

sen tam kaç kıloydun canım

2+1 kahvemi içtim öğlen de dün akşamdan kalma fırında kabaklı yemeğimi yiycem ekmeksiz düşünüyorum, yanına yoğurt yiyecektim ama uykumu getirir diye vazgeçtim. Naapsam :26:

haklısın canımda işte eve gıttıgımde saat 8 oluyor aksam hemende yemek yıyemıyorum yorgunluktan 9da fılan yıyorumm 1e kdrda uyumuyorum soda ıcıyorum aksamları rutın bır adet ... aslında eskıye nazaran yedıklerım devede kulakta ınsanın vıcdanı rahat etmıyor ıstee:25:

Olsun, bir anda her şeyi mükemmel yapamayız ki, vücudumuzu alıştırıyoruz, hem ben kendi açımdan Ramazan'a hazırlık oalrak da görüyorum 2 hafta kaldı.

hımm yemeği yanıma almıştım ama olabilir aslında, ama olmazsa da 1 dilim ekmekle yerim. Akşam yemeğine bayağı zaman oluyor arada.
Bu arada son günlerde ekmeği nasıl da abarttığımı farketmiştim çok iyi oldu bu iş :56:

günlük 3 dilimi gecme ben sahsen tost cinsi ekmegı tercıh edıyorum.. her ogun bır dılım yıyorum bazen aksamları yemıyorum bıle ınsan zamanla alısıyor

tünaydın güzeller sabahtan işyeri çok yoğundu giremedim nasılsınız bakem
ooo ne güzel yorumlar yapılmış
ben akşam közlenmiş patlıcan salatası domates peynir...kahvaltı tarzı bişeyler yedim 1 bardakda ayram içtim
ders çalışırken de bi avuç kiraz yedim
gece soru çözmekten geç yattım haliyle sabah uyuya kalmışım ne spor ne süper bi kahvaltı yok
hemen ayaküstü bi kase nesfiti götürdüm 2 bardakta su içtim çıktım.
saat 10 gibi acıktım bi bardak şekersiz çay ve 2 adet eti form bisküvi
bakalım öğle yemeğinde ne var ?

güzel aramızda 1,60 kg gıbı bır fark var bakalım ne kadar surede aynı hızla kac kılo verıcez

hadi bakalım :24:

günlük 3 dilimi gecme ben sahsen tost cinsi ekmegı tercıh edıyorum.. her ogun bır dılım yıyorum bazen aksamları yemıyorum bıle ınsan zamanla alısıyor

ben günlük 4-6 dilim gibi bir limit koymuştum kendime. Ama hani bildiğimiz ince dilimlerden o büyük dilimlerden değil. Yavaş yavaş azaltmayı planlıyorum. Kemal Özer'in 'Müslüman'ın diyeti' diye bir kitabı var onu okuyorum da bu konudaki yazı-röportajlarını da okumuştum. Bu doğrultuda yönlendirmeye çalışıcam kendimi gittikçe. diyet listesi vermiyor kitap elbette, sadece Hz. Muhammed'in ve ashabının beslenme şeklini anlatıyor. Ve de bunun insan bedeni için en ideali olduğunu.
evet cok az kaldı ramazanıda dort gozle beklıyorum manevi açıdan ozellıkle :49:

Aynen ben de, bu yıl çok güzel geçirmeyi istiyorum. O uzun yaz günlerinde oruç tutabilip manevi hazzına da erişmek istiyorum. :17:

Back
X