80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

napcan canım ekmek parası türkiye de ne de adelet varki ?
olsun ya bak ikinizde diyetteymişiniz daha iyi senin için en azından birbirinizi motive diyorsunuzdur.

senin annen benim kayınvalidem gibi demek ki. pilavı pişirirken yağ koyar bide piştikten sonra üstüne tere yağı kızdırıp döker. ama hepsinin maşallahı var

oyyy ozgecım helekı bızım yorede yesıl mercımeklı bulgur pılavı meshurdur annem bazen yapar koyden yufka ekmegı varsa serer yufka ekmegını masaya devırır tencereyı ustuneee bıde tereyagı kızdırır yufka ekmegıyle yer :9::9: tadı lezzetı oyle cıkıyormus ama kadın 70 kg arkadas yaaa sınırlerım zıplıyorrrrr:47:

oyyy ozgecım helekı bızım yorede yesıl mercımeklı bulgur pılavı meshurdur annem bazen yapar koyden yufka ekmegı varsa serer yufka ekmegını masaya devırır tencereyı ustuneee bıde tereyagı kızdırır yufka ekmegıyle yer :9::9: tadı lezzetı oyle cıkıyormus ama kadın 70 kg arkadas yaaa sınırlerım zıplıyorrrrr:47:

nerelisiniz canım siz?

bende çok seviyorum yemeği ama işte bünyem yakmıyor yaa fazla geliyor yiyemiyorum

ben daha başlayalı 1 gün oldu sayenizde motivede oluyorum

akşam giderken en azından kahvaltıda yemek için beyaz ekmek yerine başka altarnetifleri deneyeceğim

tam tahıllı ekmek çavdar buğday sizler ne yiyorsunuz

nerelisiniz canım siz?

bende çok seviyorum yemeği ama işte bünyem yakmıyor yaa fazla geliyor yiyemiyorum

canım ankaraa ıstanbulda yasıyoruz ama annem sagolsun hıssettırmıyor vatanımızdan uzaklıgımızı kurutma bıber dolmalarımı dersın neler nelerrrr ama az bıraz dıyetıme saygı duymaya bana gore hazırlamaya basladı yemeklerı

ben daha başlayalı 1 gün oldu sayenizde motivede oluyorum

akşam giderken en azından kahvaltıda yemek için beyaz ekmek yerine başka altarnetifleri deneyeceğim

tam tahıllı ekmek çavdar buğday sizler ne yiyorsunuz

ben genelde cavdar yıyorumm bazen kepek bazende tam bugday hıc farkemıyor beyaz ekmek olmasında :20:

benze zamanında beyaz ekmeği keserek ve yürüyüş yaparak 5 kilo vermiştim 4 hafta da

evet hersey bu beyaz gurubunda bıtıyor tuz şeker unnn kesınlıkleeee ınsallah gene verırsın canımmm tam destekkk :16: ankarada neredesın bende aslen ankaralıyımm hatta cuma gunu oradayım huhhhu :21:

evet hersey bu beyaz gurubunda bıtıyor tuz şeker unnn kesınlıkleeee ınsallah gene verırsın canımmm tam destekkk :16: ankarada neredesın bende aslen ankaralıyımm hatta cuma gunu oradayım huhhhu :21:

sabahları poça ve açma yemeden kendimi alamıyorum ama onları da kessem kesin gidecek ama evde kahvaltı yapmayı bi düzene sokamadım canım evlenmeden önce çankayadaydım şimdi mamaktayım sen ankaranın neresindensin

mercimekli bulgur pilavını bende severim bana da kayınvalidem öğretmişti.

sabahları poça ve açma yemeden kendimi alamıyorum ama onları da kessem kesin gidecek ama evde kahvaltı yapmayı bi düzene sokamadım canım evlenmeden önce çankayadaydım şimdi mamaktayım sen ankaranın neresindensin[/QUOTEk.ören

balgat akrabalar teyzeler dayılar herkes oralardaa bız ıstanbulda yasıyoruzzz... poça açmaaaa :20::20::20: kesınlıkleeee hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr bımden kepeklı sandvıc ekmegı al evde peynır domat salat koy ıs yerındede ye en basıtııııı ama poca acma naynnsss

kızlar bende yaklaşık 1 aydır diyetteyim,geçtiğimiz hafta yaz temizliği yaptım 1 hafta ara verdim,bedenimde beynimde yorulmuştu.bu sabah itibariyle start verdim tekrar.ben aslında 63 64 kiloda gidip geliyorum.boyum 163.bu kış adet düzensizliği için hormon ilaçları kullanınca bir baktım 69 görmüşüm şok oldum,hemen başladım,1 ayda 65.3 kadar düştüm şükür 4 kiloya kadar gitti,şimdi ben 63 olmak istiyorum.ama motivasyonum çok düştü.önümüz ramazan,nasıl beslenmeli ne kadar hareket etmeli bu işi kendi başıma yapamayacağıma karar verdim.ben genelde kk da diyet günlüklerini baştan sona okurum,nasıl yol alınmış ne yenmiş ne yenmemiş spor yapılmışmı bakarım.bana ilham olur,ağustos 15 de memlekete gidiyorum kısmetse.o zamana kadar birbirimize destekle 63 kiloya düşmek istiyorum.evime dönüncede inşallah,yürüyüş yaparak soğuk kış günlerine kadar sıkılaşmak.ve kışa hazırlık yapmak istiyorum.her yaz yaparım ben bunu.çok değil kışın 1.1.5 kilo alarak bitiririm.onu verdikten sonra bol bol yürürüm,yaşlılığa yatırım diyorum ben buna.bu arada kendimi tanıtayım,37 yaşındayım,20 yaşında oğlum 17 yaşında kızım var.başak burcuyum.çok takıntılıyım,çok azimli ve iradeliyim.:27:işte böyle uzun oldu ama şimdi sizden ricam listeye benide ekleyin,ramazanda bana gözkulak olun spor yapmam için gerekirse kızın alınmam.ramazanın ilk günleri çok zorlanıyorum.oruç beni mahvediyor sonra alışıyorum şükür.inşallah birbirimize destekle verelim bu kiloları,ben şimdi namazımı kılıp.yürüyüşe gidicem 1 saat yürüyüş,sonra küçük bir bahçem var,otlarını yolup bir güzel sulucam,temizlik derken çok ihmal ettim,bugün 1 saat yürüyüş,yarın bahçe işi yok 2 saate çıkarıcem.yaptığım 1 aylık diyette günlük 2 saat yürüyüş yapıyordum hafta 1 kilo gidiyordu.hepimize kolay gelsin,akşam bugünkü menümü ve sporumu yazarım............

Back
X