80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

günaydın kızlar şuanda kahvaltımı yapıyorum.

2 kk peynir tuzsuz
1 domates
1 salatalık
1 demet maydonuz
2 dilim kepek ekmek ama el içi kadar.
3 zeytin

günaydın kızlar

akşam ki menüm

2 kepçe kuru fasulye
6 kaşık ta mantar yemeği
yoğurt

2 avuçta çayın yanında çekirdek çitledim :) dayanamadım napim

bu sabah ta simit ve çay

Haırlı sabahlaaaaar :42:

değişim olan tablomuzu ve dünkü menümüzle beraber kahvaltımı ekliyorum :24:

2 Temmuz 2013

Sabah; 2 e.m. dilim yumurtalı ekmek, bal, 1 kupa ev yapımı limonata.
Ara; 1 havuç cezerye
Öğle; Balık kraker, minik 1 alman pastası ve 1 dilim e.m. yumurtalı ekmek, 1 zeytin.
Akşam; 1 ufak servis tabağı yoğurtlu erişte, 1 dilim ev yapımı kek (yarım saat kadar sonra), 2 br ev yapımı limonata.

Bu sabah; birkaç dilim ev yapımı kek, ev yapımı limonata 1 br.

* * * *

Eveet, 26 Hazirandan beri bu topikteyim. Kendi adıma gelişmeleri sıralamak isterim :42:

Tamamen yasakların hakim olduğu bir düzen yerine yemeden önce kendimi sorguladığım bir sistemim var şu an.
Yani; yememem lazım ama aklım orda kalıyor yerine, yememem lazım çünkü; ..... (sağlık, vb) diye kendimi sorguluyorum. Mantığım kabul edince nefsime de hakim olabiliyorum. Ve eşim :53: yediklerini o kadar azalttı ki anlatamam size. Zaten bu 1-2 aydır böyleydi (normalde de ipin ucunu hiç kaçırmaz) ama bu ara ciddi manada benim kadar yiyor. Sen erkeksin bünyeler farklı diyorum, dinlemiyor. Halbuki bu benim kendimi kandırmam o kadar yemekle bütün gün duruyorsa ben resmen ruhuma fatiha demektir yani. Bu sabah sözü geçti hatta zaten bu ara pek yemiyorum farkettiysen dedi. Ama sen şöyle şöyle böyle böyle filan. Yok dedim ben de yemiyorum o kadar. İçten içe benle yarışıyor :1: Halbuki aramızda 10 kilo fark var be benim boyum kısa ayrıca da şişkoyum yani :36: Şimdilik tek sorunum düzenli egzersiz yapamıyor olmak. :8:

kesınlıkle dogru olanda bu !! bu zamana kadar hep 10 gunde yok bır ayda 10-15 kg verıcem dıyordum aslında cok yanlıs bırseydı hepsıde basarısızlıkla sonuclanıyordu .... bende saglıklı beslenmenın farkına vardım aslında nefsıme vucuduma ve saglıgıma bu kdr ıhanet yeterdıııı :45: ve sıtede oyle yorumlarla karsılasıyordum kı kadınlar 5-6 ay dıkkat etmeyle altını cıkıyorumm sadece dıkkat etmeyle 10 kıloya varan rakamlardan bahsedıyorlardı o an dedım bu zamana kadar kısa surede mucızeler bekledın nolduuuuu koca bır hıcc işte o gun verdım kararımı ayda 4 kılo versem mukemmel dıyorum hayırlısı dıyorum sızlerı sevıyorum cancagızlarım :16:

akşamkı menum

4 yeemek kasıgı mercımeklı bulgur pılavı ve bır bardak lıght kola ( o kadar konusttuk kı oram buram sısmesın dıye pısırdımde aılecek sebeplendık )

bu sabah

1 dılım suzme peynır 1 dılım kepek ekmek ve bı kupa cay sekersız

suankı

9lu çayımı içiyorum :32:

kesınlıkle dogru olanda bu !! bu zamana kadar hep 10 gunde yok bır ayda 10-15 kg verıcem dıyordum aslında cok yanlıs bırseydı hepsıde basarısızlıkla sonuclanıyordu .... bende saglıklı beslenmenın farkına vardım aslında nefsıme vucuduma ve saglıgıma bu kdr ıhanet yeterdıııı :45: ve sıtede oyle yorumlarla karsılasıyordum kı kadınlar 5-6 ay dıkkat etmeyle altını cıkıyorumm sadece dıkkat etmeyle 10 kıloya varan rakamlardan bahsedıyorlardı o an dedım bu zamana kadar kısa surede mucızeler bekledın nolduuuuu koca bır hıcc işte o gun verdım kararımı ayda 4 kılo versem mukemmel dıyorum hayırlısı dıyorum sızlerı sevıyorum cancagızlarım :16:

ben bünyemi biliyorum ayda ortalama en fazla 3-3.5 verebilirim bu yüzden hedefim ayda ortalama 2.5 kg inşallah bu hedefimde de başarılı olabilirim :46:

günaydın kızlar şuanda kahvaltımı yapıyorum.

2 kk peynir tuzsuz
1 domates
1 salatalık
1 demet maydonuz
2 dilim kepek ekmek ama el içi kadar.
3 zeytin

ozgecim senın menuler cok hosuma gıdıyor bız bazen bıraz abartıyoruz yada yazınca porsıyonlar bana cok buyukmus gıbı gelıyor yerken hıcte oyle degıl :9:

şuan yanımda da 1 litrelik suyum var sürekli ara ara içiyorum

ama şimdi biraz acıktım gibi sabah saat 8 DE yaptım kahvaltıyı

sonra işe gelirken 3 kilometreye yakın yürüdüm

haa bu arada gün içinde yediklerimi bir küçük not defterine yazmaya karar verdim

daha öncede yazmıştım ve bu bende işe yarıyor

afrikalım benim bu 9lu çay işe yarıyor mu ya bende aldım zamanında bi kaç gün içtim baktım etkisi yok bıraktım çekmecede duruyo öyle :)

afrikalım benim bu 9lu çay işe yarıyor mu ya bende aldım zamanında bi kaç gün içtim baktım etkisi yok bıraktım çekmecede duruyo öyle :)

CANIM vallahı ben 9lu cay dıye aldım ıcınde neler var bılemıyorum saymıstı aktar oncesınde sadece yesıl cay demlerdımmm ..... kalan yarımpaket yesıl cayımıda karıstırdım gunde ıkı fıncan tuketıyorum oluyordur sanırım faydası =)

bölgesel sorunun varsa kil lapasını onerıyuorum ben aktardan hazırlanmısını almıstım acayıp faydası var ıncelmeeye !!!

nasıl bu kil lapası göbek var bende :( hamile gibiyim aynı

o zaman ınan cok ıse yararr denemıs bırı olarak soyluyorum !!! ben ınceltıcı jel almak ıcın gıttım aktardakı kadın baya ovdu ozel yaptırıyorum vs vs ıcınde bıcok yagg var ve kill hazır yapılmısı vardı ufak bı kase 10 tl kullandım baya faydalı geldı sonra netten arastırdım bı baktım kı kıl lapasıymıs lınk verıcem oradan bak kendın alıp yapsan daha malıyetlı olur dıye dusunuyorummmm kı her aktardada yoktur zaten Bölgesel Zayıflama İçin Kil Lapası | Sağlık Üzerine Net ordakı yagları alsan toplam 50 tl tutsa kı tutmaz bıle kanımca :44::44: kac kase hazırlarsın kendıneee

ozgecim senın menuler cok hosuma gıdıyor bız bazen bıraz abartıyoruz yada yazınca porsıyonlar bana cok buyukmus gıbı gelıyor yerken hıcte oyle degıl :9:

teşekkür ederim canım. sizin zamanınız var ama benim 6 ayda cok büyük yol kat etmem gerek.
bebeğim için. yürüyüşede başlıcam bi arkadaş bulamadım kendime yaa :( ama tek başıma yürücem bende.

bölgesel sorunun varsa kil lapasını onerıyuorum ben aktardan hazırlanmısını almıstım acayıp faydası var ıncelmeeye !!!

gerçekten mi kızz :53: süperrrmiş bende yapayım

nasıl bu kil lapası göbek var bende :( hamile gibiyim aynı

canım aynı ben :51:

o zaman ınan cok ıse yararr denemıs bırı olarak soyluyorum !!! ben ınceltıcı jel almak ıcın gıttım aktardakı kadın baya ovdu ozel yaptırıyorum vs vs ıcınde bıcok yagg var ve kill hazır yapılmısı vardı ufak bı kase 10 tl kullandım baya faydalı geldı sonra netten arastırdım bı baktım kı kıl lapasıymıs lınk verıcem oradan bak kendın alıp yapsan daha malıyetlı olur dıye dusunuyorummmm kı her aktardada yoktur zaten Bölgesel Zayıflama İçin Kil Lapası | Sağlık Üzerine Net ordakı yagları alsan toplam 50 tl tutsa kı tutmaz bıle kanımca :44::44: kac kase hazırlarsın kendıneee

yuhh 7 cm ilcelmiş yazdığına göre :37:
pek inandırıcı gelmedi.
ama afrikalı sen yapmışsın kac cm inceldin

yuhh 7 cm ilcelmiş yazdığına göre :37:
pek inandırıcı gelmedi.
ama afrikalı sen yapmışsın kac cm inceldin

vallahi canım Allah yukarda yapmasam fayda gormesem onermem kesınlıkle !!! cm olcmedım ama hepı topu 5-6 defa surmusumdur aksamları eve yururken strecledım kendımı5. gunun sonunda acayıp ıncelme ve duzelme vardı kı o ıncelme halen etkısını surduruyor 3-4 gundurde yapamıyorum yanıı

vallahi canım Allah yukarda yapmasam fayda gormesem onermem kesınlıkle !!! cm olcmedım ama hepı topu 5-6 defa surmusumdur aksamları eve yururken strecledım kendımı5. gunun sonunda acayıp ıncelme ve duzelme vardı kı o ıncelme halen etkısını surduruyor 3-4 gundurde yapamıyorum yanıı

devam etsene o zaman dur bakalım bende sorayım bi kaç aktara burda bulabileceğimi sanmıyorum ama şansımı deneyeyim.

zaten sen kullanıp memnun kaldığın için alıcam.:34:

Back
X