Haırlı sabahlaaaaar
değişim olan tablomuzu ve dünkü menümüzle beraber kahvaltımı ekliyorum
2 Temmuz 2013
Sabah; 2 e.m. dilim yumurtalı ekmek, bal, 1 kupa ev yapımı limonata.
Ara; 1 havuç cezerye
Öğle; Balık kraker, minik 1 alman pastası ve 1 dilim e.m. yumurtalı ekmek, 1 zeytin.
Akşam; 1 ufak servis tabağı yoğurtlu erişte, 1 dilim ev yapımı kek (yarım saat kadar sonra), 2 br ev yapımı limonata.
Bu sabah; birkaç dilim ev yapımı kek, ev yapımı limonata 1 br.
* * * *
Eveet, 26 Hazirandan beri bu topikteyim. Kendi adıma gelişmeleri sıralamak isterim
Tamamen yasakların hakim olduğu bir düzen yerine yemeden önce kendimi sorguladığım bir sistemim var şu an.
Yani; yememem lazım ama aklım orda kalıyor yerine, yememem lazım çünkü; ..... (sağlık, vb) diye kendimi sorguluyorum. Mantığım kabul edince nefsime de hakim olabiliyorum. Ve eşim

yediklerini o kadar azalttı ki anlatamam size. Zaten bu 1-2 aydır böyleydi (normalde de ipin ucunu hiç kaçırmaz) ama bu ara ciddi manada benim kadar yiyor. Sen erkeksin bünyeler farklı diyorum, dinlemiyor. Halbuki bu benim kendimi kandırmam o kadar yemekle bütün gün duruyorsa ben resmen ruhuma fatiha demektir yani. Bu sabah sözü geçti hatta zaten bu ara pek yemiyorum farkettiysen dedi. Ama sen şöyle şöyle böyle böyle filan. Yok dedim ben de yemiyorum o kadar. İçten içe benle yarışıyor

Halbuki aramızda 10 kilo fark var be benim boyum kısa ayrıca da şişkoyum yani

Şimdilik tek sorunum düzenli egzersiz yapamıyor olmak.