80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

4elegance

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
122
151
18
37
Merhaba kızlar
Güncel kilom 80 ve 70 olmak istiyorum.Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Bende günlük açmak istedim. Başarıp buraya "başardım " yazmak istiyorum hadi bakalım.

Üye20Aralık27Aralık
4Elegance 79.379.8
Gulicikkk 81.579.9
ipek zeynep 79.4?
Duygu7735 81.381.2
ekimus82.5?

[tr][/tr]

Son düzenleme:
İlk olarak hedefim Önümüzdeki pazartesi 79.0 ı görmek. Her hafta 1 kilo versem ne güzel olur.
Bu sabah Müsli yedim öğlen misafirlerim geldi. Kendime diyet Menüsü hazırlayamadım yine Müsli yemek zorunda kaldım. Aralarda badem ve bitki çayı içiyorum. Meyve pek nadir.. Akşam lahana haşlamayı düşünüyorum.

Bu hafta regl olmama rağmen 1 kilom gitsin istiyorum.

Yürüyüş de geçen hafta 4 gün yaptım. Bu hafta da yaptıkça yazıcam.

Takipteyim canım, bol şans :)

bende 80 kiloya çıktım ve kendimi çok kötü hissediyorum nasıl zayıflayacağız çok mutsuzum

bende 80 kiloya çıktım ve kendimi çok kötü hissediyorum nasıl zayıflayacağız çok mutsuzum
Evet 80 kilo çok kilit bi kilo bence. Ya kilonun farkına varıp ibreyi geriye düşürürsün, yada önemsemeyip 90 100 é merdiven dayarsın. Vereceğiz merak etme. sadece kendimize dur demeyi öğrenmeliyiz. Öğrenemezsek ömür boyu şişman ve hasta yaşıcaz. :/

Akşam lahana haşlıcaktım canım istemedi. Salata ve 1 bardak ayran içtim.

Bugün kendimi çok mutlu hissettim. Çünkü çooook uzuuun zamandan beri ilk defa akşama kadar canım hiç bişey istemedi. Hiç iştahım yoktu harika :)

Bu sabah
Uyanınca 1kupa beyaz çay
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta beyazı
1salatalık
1dilim tam buğday ekmeği
2yeşil zeytin yedim.

Bugün yürüyüş günüm. 1 saat yürüyeceğim. Önce kızımı aşıya götürmem lazım. Görüşürüz.

Çok Merak ediyorum acaba Ptesi günü kaç kilo vermiş olacam
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Bugün öğlen
Havuçlu yoğurtlu kereviz salatası ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.

Akşam da tarhana çorbası ve 1 dilim tam buğday ekmeği yicem.

NOT: yediklerime tuz atmıyorum. Ve 1 saat yürüyüş yaptım.

Dün akşam canım çok bişeyler yemek istedi.mutfakta kedi gibi bişey bakındım. :)
Dayanamadım 1tane pişmaniye ve 1kase yoğurt yedim.
Ve ne kadar yeme bağımlısı olduğumu o anlarda anladım. İnşallah yeneceğim bunu.
NOT: akşam koca bir tepsi pizza yaptım. Okadar bol malzemeli ve iştah açıcıydı ki anlatamam. Ben ne yaptım. YEMEDİM TABİİİ.

Şuanda beyaz çayımı yudumluyorum.
Menüde ne pişirsem bilmiyorum. Fakat Öğle Yemeği saatinde hem komşum hem eltim gelecekler. Bu diyette olan bi bayan için çok zor bi durum :)

Kısır köfte çay kahve içilecek ama ben diyetteyim dicem. :/ Ayıp olacak ama mecburum.

Bu arada eşim diyete başladığımda yapacağıma hiç inanmadı. Bu kaçıncı falan dedi hatta. Doğru da aslında bu kaçıncı.
O diyetleri yaparken eşim heyecanla kaç kilo vereceğimi bekliyordu. Ben ise içten içe "galiba yapamam devam ettiremem bugün yarın bırakırım "diye düşünüyordum. O bana güveniyordu, ben kendime güvenemiyordum..
Şimdi o bana güvenemiyor ama BEN KENDİME GÜVENİYORUM

Sabah
1KK tuzsuz peynir
2salatalık
1 yeşil biber
1dilim tam buğday ekmeği

Öğle
6 kaşık kabak yemeği
1dilim tam buğday ekmeği
Salata

Akşam
Yoğurtlu Müsli

Günaydın
Bugün güne çok mutlu uyandım. Galiba irademi tüm gücümle kullandığım için MUTLUYUM..
Bir eşin bir annenin güne mutlu başlaması çok önemli aslında..

Sabah
Beyaz çay
Tuzsuz peynir
1dilim tam buğday ekmeği

Papatya çayı
1 kuru hurma

Öğle
Zeytinyağlı Fırınlanmış patlıcan
1dilim tam buğday ekmeği

2 kuru hurma

Akşam
Haşlama yağsız et
1dilim tam buğday ekmeği
Salata

İnşallah başka bişey yemeden günü kapatırım

Yürüyüş yapmaya çıkıyorum havada çok soğuk ama mecbuuuuur

Yürüyüş yaptım 1 saat.Ama maalesef 1 topkek yediiiiiiiim bide 2 3 lokma minik ekmek parçalarıyla nutella yedim.. O MAY GAT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…