80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

Sabah
Beyaz çay
Sütlü Müsli

Öğle
Yoğurtlu kereviz
1dilim tam buğday ekmeği
Salata

Arada kızıma yaptığım yoğurtlu çorbadan bir küçük kase kaçtı :/ yürüyüş yapmıcaktım ama mecburen yapacam.

kızlar merhaba sağlıklı ve istikrarlı diyetler diliyorum :)
bende geçen sene bu zamanlar 74 lü kilolardaydım bu arada boyum 1.75 ama su anki kilom 82 civarı bazen 83 de olabiliyor son günler safra ağrısı basen yağlanması ve pco derken anladım ki bu zamana kadar yedim sömürdüm faydası olmadı demek ki artık dikkat etmek gerekiyor hedefim önce 80 e gelip sonra 70 lere tekrar inmek çünkü kıyafet bulamıyorum ve en önemlisi sağlık sorunları yaşıyorum.. geçen gün tv de bi doktoru izledim adam şekerin alkolle eş değer olabilecegini söyledi çünkü ha vucut alkol almıs ha seker almıs insan mutlu çakır keyif hissediyor kendisini ve bagımlılık yapıyor.. en son dün sabah yedigim pofidik poğaçalardan sonra dikkat etme kararı aldım bakayım ne kadar etkili olacak..

Dün sabah pofidik poğaça (malesef)(ama olsun dönüm noktası diyorum )
kahvaltıyı geç yapmıştım akşamda bir kase tarhana çorbası,bir adet kuru köfte yanında az patates mcbur yedim ve yoğurt

bu sabah cnm sadece çorba istedi bi kase çorba, bir dilim köy ekmeği
az önce ara öğün bir elma yedim
şimdi akşama ne pişirsem bilmiyorum

sanırım taze fasulyem var dondurucuda yanına bi bulgur pilavı yaparım mecbur eşim de yiyecek

ama diyet listeleri ile ilgili kafam karışık ne yemek yapsam bilmiyorum burdan destek olursak sevinirim..
uzaattım biraz kusura bakmayın :)

Hoşgeldin duygu.. Hepimiz aynı dertten müzdaribiz. Hepimiz 70e düşecez öyle yada böyle..

Sabah
Beyaz çay
Sütlü Müsli

Öğle
Buharda haşlanmış yoğurtlu kereviz
1dilim tam buğday ekmeği

1kuru hurma

Yoğurtlu Müsli
1Mandalina
2 3 tane bisküvi

45 dk yürüyüş

Kızlar tam Kiloları bildirin yarın. Katılmak isteyen 80 kilocuklu tüm güzel bayanlar katılabilir.

Günaydın arkadaşlar hoşbuldum beni de yazın listeye ama bastan söyliyim ben ölüm diyeti yapmıyorum size göre biraz yavaş ilerleyebilirim ama olsun destek olalım birbirimize istiyorum abur cubur alışkanlığım çoktu onu kestim iki gündür ve şekerli gıdalar bana yasak.. Onun dışındaki şeyler de normal yemeği düşünüyorum.. Ama sebze ve protein ağırlıklı karbonhidrattan da uzak insallah verimli olur

Eki Görüntüle 1723188

Şimdi bildir bence sen sıvı diyeti yapıyorsun dimi kaç gun oldu kaç kilo verdin merak ediyorum sıvı diyeti ile
Canim sıvı diyeti bugün beşinci gün. Başlamadan önce 83.2 idim. Sonra tartilmadim. Regl oldum. Bitene kadar tartilmayi düşünmüyorum. Zaten normalde de iki günde bir tartiya çıkmıyorum. Haftaya tartılacagim
4elegance canım başlangıç kilosu 83.2 gir. 16 aralık tartildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…