Hoşgeldin duygu.. Hepimiz aynı dertten müzdaribiz. Hepimiz 70e düşecez öyle yada böyle..kızlar merhaba sağlıklı ve istikrarlı diyetler diliyorum :)
bende geçen sene bu zamanlar 74 lü kilolardaydım bu arada boyum 1.75 ama su anki kilom 82 civarı bazen 83 de olabiliyor son günler safra ağrısı basen yağlanması ve pco derken anladım ki bu zamana kadar yedim sömürdüm faydası olmadıdemek ki artık dikkat etmek gerekiyor hedefim önce 80 e gelip sonra 70 lere tekrar inmek çünkü kıyafet bulamıyorum ve en önemlisi sağlık sorunları yaşıyorum.. geçen gün tv de bi doktoru izledim adam şekerin alkolle eş değer olabilecegini söyledi çünkü ha vucut alkol almıs ha seker almıs insan mutlu çakır keyif hissediyor kendisini ve bagımlılık yapıyor.. en son dün sabah yedigim pofidik poğaçalardan sonra dikkat etme kararı aldım bakayım ne kadar etkili olacak..
Dün sabah pofidik poğaça (malesef)(ama olsun dönüm noktası diyorum )
kahvaltıyı geç yapmıştım akşamda bir kase tarhana çorbası,bir adet kuru köfte yanında az patates mcbur yedim ve yoğurt
bu sabah cnm sadece çorba istedi bi kase çorba, bir dilim köy ekmeği
az önce ara öğün bir elma yedim
şimdi akşama ne pişirsem bilmiyorum
sanırım taze fasulyem var dondurucuda yanına bi bulgur pilavı yaparım mecbur eşim de yiyecek
ama diyet listeleri ile ilgili kafam karışık ne yemek yapsam bilmiyorum burdan destek olursak sevinirim..
uzaattım biraz kusura bakmayın :)
Bence pazar yada pazartesi olsun.Kızlar bizim tartı gunumuz ne zaman olsun çarşamba nasıl
Tamam canım sabah yollarım tartılıp fotoğrafını 80 nin altı olur inşallah yedili rakamları bir görsen iyi gecelerKızlar tam Kiloları bildirin yarın. Katılmak isteyen 80 kilocuklu tüm güzel bayanlar katılabilir.
Canim 80 altı düşünce mi bildireyim? ?Kızlar
tam Kiloları bildirin yarın. Katılmak isteyen 80 kilocuklu tüm güzel bayanlar katılabilir.
Şimdi bildir bence sen sıvı diyeti yapıyorsun dimi kaç gun oldu kaç kilo verdin merak ediyorum sıvı diyeti ileCanim 80 altı düşünce mi bildireyim? ?
Canim sıvı diyeti bugün beşinci gün. Başlamadan önce 83.2 idim. Sonra tartilmadim. Regl oldum. Bitene kadar tartilmayi düşünmüyorum. Zaten normalde de iki günde bir tartiya çıkmıyorum. Haftaya tartılacagimEki Görüntüle 1723188
Şimdi bildir bence sen sıvı diyeti yapıyorsun dimi kaç gun oldu kaç kilo verdin merak ediyorum sıvı diyeti ile
Bence pazar yada pazartesi olsun.
Listede yapacam müsait bir zamanda
Canim tabloyu başlangıç kilosu, güncel kilo ve hedef kilo üçlüsü yapsan hepimize daha çok uyar bence.olmaz mi
Üye 14Aralık 20Aralık 4Elegance 80.0 Gulicikkk ipek zeynep
Tamam canım herkesi ekliyorumEvet4elegance canım tartildim. 81.5 geldi kilom
Canim dört günde 1.7 kg gitmiş. TartildimEki Görüntüle 1723188
Şimdi bildir bence sen sıvı diyeti yapıyorsun dimi kaç gun oldu kaç kilo verdin merak ediyorum sıvı diyeti ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?