80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

Ben pişmanlık günlüğü açmadım. Başardım demek için açtım bu günlüğü..
Bi daha çok daha dikkatli olmam lazım. Başarısız olmak istemiyorum. Nereye kadar bu yemeler???

Ben pişmanlık günlüğü açmadım. Başardım demek için açtım bu günlüğü..
Bi daha çok daha dikkatli olmam lazım. Başarısız olmak istemiyorum. Nereye kadar bu yemeler???
Aynen. Hem ben 81.2 oldum. 80 altına düşünce ben de gelcem. Dur pes etme sakın

Sabah
Beyaz çay
Müsli

Öğle
Dışarıdaydım salata yedim

Eve geçince bir ara öğün yaparım.
1saatte yürüyüş üm var.

Yürüyüşümü yaptım 1saat.
Gelince sütlü Müsli yaptım. Akşam da Ispanak kavurma üzerinde yoğurt. 1. Dilim tam buğday ekmeği ve salata yicem. İnşallah başka bişey yemeden günü kapatırım bu defa :)

Ben dün köyde ayağımi incittim, doktor üç beş gün dinlen dedi. Spor yapamadım bugün

Merhaba kızlar
Güncel kilom 80 ve 70 olmak istiyorum.Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Bende günlük açmak istedim. Başarıp buraya "başardım " yazmak istiyorum hadi bakalım.

14Aralık 80.0
18Aralık 78.8
Selam aranıza katılabilir miyim en son 81.200 dum pazar günü net kilomu söylerim bende bi yetmişi görmek istiyorum artık

Sağol canım yediklerime şükür 26 gündür firesiz dikkat ediyorum. 6.5 kilo verdirdi. Ilk hedefim 80 di. Az kaldı :) bence de liste yapalım. Konunun başına ek geç canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…