Aynen. Hem ben 81.2 oldum. 80 altına düşünce ben de gelcem. Dur pes etme sakınBen pişmanlık günlüğü açmadım. Başardım demek için açtım bu günlüğü..
Bi daha çok daha dikkatli olmam lazım. Başarısız olmak istemiyorum. Nereye kadar bu yemeler???
Yok canım yok gidecek yerim mi var :)Aynen. Hem ben 81.2 oldum. 80 altına düşünce ben de gelcem. Dur pes etme sakın
Sadece senin değil hicbirimizin gidecek yeri yok şu saatten sonra. Bu diyeti birakirsak gelcek 90-100 ler. Aman diyim.Yok canım yok gidecek yerim mi var :)
Çabuk ol Gulicikkk ben 78.8 olmuşumSadece senin değil hicbirimizin gidecek yeri yok şu saatten sonra. Bu diyeti birakirsak gelcek 90-100 ler. Aman diyim.
TamamÇabuk ol Gulicikkk ben 78.8 olmuşum
Yanlış yazmışım yaa. 83.2 olacaktı oAynen. Hem ben 81.2 oldum. 80 altına düşünce ben de gelcem. Dur pes etme sakın
Olsun canım benim önceki doğumumda 88.6 dan 64.5 é düşmüşlüğüm var. Sende düşersinYanlış yazmışım yaa. 83.2 olacaktı o
Ben dün köyde ayağımi incittim, doktor üç beş gün dinlen dedi. Spor yapamadım bugünYürüyüşümü yaptım 1saat.
Gelince sütlü Müsli yaptım. Akşam da Ispanak kavurma üzerinde yoğurt. 1. Dilim tam buğday ekmeği ve salata yicem. İnşallah başka bişey yemeden günü kapatırım bu defa :)
Çok geçmiş olsun Gulicikkk :/ Yediklerine daha çok dikkat etmelisin. İyileşince yürürsün. Sağlık olsun..Ben dün köyde ayağımi incittim, doktor üç beş gün dinlen dedi. Spor yapamadım bugün
Selam aranıza katılabilir miyim en son 81.200 dum pazar günü net kilomu söylerim bende bi yetmişi görmek istiyorum artıkMerhaba kızlar
Güncel kilom 80 ve 70 olmak istiyorum.Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Bende günlük açmak istedim. Başarıp buraya "başardım " yazmak istiyorum hadi bakalım.
14Aralık 80.0
18Aralık 78.8
Katıl canım tabiki.Selam aranıza katılabilir miyim en son 81.200 dum pazar günü net kilomu söylerim bende bi yetmişi görmek istiyorum artık
İlk hedef belki 70 de biraz kadına benzerim uzun zamandır görmüyorum ben 70 kiloyuKatıl canım tabiki.
Vaaavv 70 İ görmek isteyen bir arkadaş daha. Listemi yapsak ne :)
Hep beraber görebiliriz o 70 i.İlk hedef belki 70 de biraz kadına benzerim uzun zamandır görmüyorum ben 70 kiloyu
İnşallah canım hızlı almadık ama hızlı verip görürüz inşallahHep beraber görebiliriz o 70 i.
Görmememiz için bir sebep yok.
İnşallah tek ihtiyacımız azim. Onuda birlikte elde edecez.İnşallah canım hızlı almadık ama hızlı verip görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?