80 le başlıyorum

berina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
381
571
103
bu benim diyet listem
………… SABAH UYANDIĞINDA

2 Bardak limonlu ılık su + 2 adet gün kurusu veya 1 adet kuru incir + 2 ceviz

KAHVALTI

1 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 5 zeytin + 1 dilim ekmek

Salatalık, domates, maydanoz, dereotu, roka

………..2 bardak su

ARA ÖGÜN

2 gün kurusu + bitki cayı

.…….. 2 bardak su
........ÖĞLEN YEMEĞİ

1 kase çorba + 2 köfte büyüklüğünde et, tavuk, köfte + 5 kaşık sebze yemeği

dilim ekmek Salata

………2 bardak su

………. ARA ÖĞÜN

1 porsiyon meyve + tarcınlı süt

……….. 1 Fincan bitki çayı

………2 bardak su

………….. AKŞAM YEMEĞİ

1 kase çorba + Salata + 1 dilim ekmek

…………2 bardak su

......... ARA ÖĞÜN

2 gün kurusu + 2 ceviz + 1 fincan yeşil çay

………2 sıcak bardak su

YATMADAN ÖNCE

1 kase yoğurt + 1 tatlı kaşığı çörek otu

noktalı kısımlara saat yazılacak ben kendime göre oluşturdum
sadece diyetten ibaret olmayacak ben çalışan 2 çocuğu olan bir anneyim . ev işleri ev düzeni yemek çocuk bakımı , kişisel bakım yani çalışan şişman bir anne olarak günlük yapılması gerekenler ve özen gösterilecek her şey burda olacak.
kilo:80
boy:1,69
hedef :64

yeniden kendine güvenen güzel bir anne olmak için başlıyorum
bana katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar

hadi bakalım hayırlı olsun günlüğünnnn

burada ilk kez yazıyorum hep takip ettim ama kendime göre bir yer bulamadım sonunda kendi günlüğümle başlıyorum.spor olarak ip atlamayı düşünüyorum ama benim iki cadı kızım var küçüğü hasta olduğundan başlayamadım.

günaydın....
6:30 uyandım
iki bardak ılık limonlu suyumu içtim
kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir domates bolca roka maydanos ve dere otu yedim.zeytin eksikti 1 dilim de ekmek vardı.

şimdi işteyim, cadılarda kreş te.büyüğü 4 yaşında küçüğü 18 aylık. 1 ay oldu kreşe başlıyalı daha önce başka bir şehirdeydik komşumuz bakıyordu keyifleri yerindeydi neyseki şimdide iyiler. büyük cadı cok seviyor kreşte olmayı küçük ise alıştı arkamdan ağlamıyor.

diyet hikayeleri hep uzun olur benimkide uzun ama esas olan şimdiki ölçüler 80 kiloyum ötesi öncesinin ne önemi var.

diyet değilde yaşam biçimi yapın diyorlar ya benim içinde kurallar yok süreklilik önemli kaçırdın mı bozma moralini devam nerden dönersen kardır.bunca zaman kiloluydum acelem yok kendimi hiç sıkıştırmaya niyetim yok.bu demek değildir sabah başla akşam boz bikere hayır demesini öğreneceğim tatlılar geldiğinde benim tatlıyla aram yok diyeceğim bu yalana bende inanacağım evde tatlı çikolata ne varsa atacağım.misafire kuru yemiş ve kuru meyve ikram edeceğim

şimdi su içme zamanı vücuttan ödemi atmanın en makbul hali daha önce kilo verdiğimde gittiğim diyetisyen ödemi atmadan yağ yakamazsın demişti bu arada ilk hamileliğimden sonra 69 kiloya inmiştim ama yeniden hamile kalmıştım

Ara öğünde 5 tane çiğ badem 1 fincan beşi bir yerde çay vardı.çayımı aktardan aldım yani paket değil.

bu arada bu gün içtiğim sularla ha bire wc ye koşuyorum bu iyiye işarettir

çok üzgünüm öğlen yemeği yediğimiz yer kapanmıştı ancak haftaya hizmet verir.şimdilik form bisküvi ve çay la idare etcem yarın evden ayarlarım

bu sabah süperim tartıda 79 u gördüm artık 80 değilim.tabi bunu reglinin bitiminede borçluyum ama aylardır 82, 84, 80 oluyordu ama 80 altına hiç düşmemiştim bu gün artık buraya yazmayacağim diyordum ama bu eksi bir beni inanılmaz möntüve etti .bakalım cumartesiye kadar bunu koruyabilecekmiyim.

bu arada sabah 6:30 da uyandım suyumu ve kahvaltım tamamdır.dün akşam biraz egzersiz yapacaktım regli dönemi bitsin diye erteledim.akşam yemeğimde melemen vardı 2 dilim kadarda ekmek. 2 bardak beşi bir araba çay ve bir ayva yedim.bu gün yoğurdum yoktu daha önce dediğim gibi ben fazla sıkmıyorum ama hep devam hep devam diyorum bide egzersizlere başlarsam ...

günaydın, diyet listen çok güzel, eğer istersen kilo verirsin, bende senin gibi 2 çocuk annesi çalışan biriyim, çocuklarımız hemen hemen aynı yaşta, ben 1,5 senede 25 kilo verdim, 84 kg ile başlamıştım. hala devam ediyorum,

başarılar dilerim sana..

ben ne dukan cıyım ne karatay. ben kendi yaşam biçimime göre yemeye çalışıyorum.sabah erken kalkıp kahvaltı yapmak benim için zevk zinde hissediyorum kendimi akşamları erken uyumayı tercih ediyorum.öğlen arası eve gidemiyorum ama ev yemekleri yemeye çalışıyorum akşamlarıda genelde sebzeli mercimek çorbam hazır oluyor olmasada başka hazırladığım yemekten 5 kaşık yemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…