80 le başlıyorum

baha önce bu diyetle tabi diyetisyen eşliğinde her hafta alternatiflerle değiştirerek yaparak 81 den 69 a düşmüştüm.

şimdi kaç kilosun

GÜNAYDIN CNM

eğer regl döneminde yapılan spor yağ yakımını hızlandırır bilgin olsun

2 gün kurusu açık cayla ara öğündetiz 1 fincanda kiraz sapı içebilirim

ara öğünde kiraz sapı çayı 1 gün kurusu 1 tane armut ha bide arada şekersiz neskafe
öğlen yemeğinden şimdiye kadar 4 bardak su içtim su içtikçe mutlu oluyorum

günaydın ...azimle tek başıma yazmaya çalışıyorum. akşamları yazamıyorum . 17:45 gibi evde oluyorum akşamdan hazır yemeğim varsa ne ala yoksa basit olan yemeklerden çabucak hazırlıyorum ama olmazsa olmazım çorba ve salata gerisi çocuklar için zaten eşimde akşamları yemeyi kısmaya çalıştığı için sorun yapmıyor.yemeğim olmadığında genellikle buzlukta mantım var onu haşlıyorum veya makarna veya konserve melemenim var onu hazırlıyorum . aksamdan yemek yaptığımda genelde etli yeşil fasulye, (bu aralar tavuk yapmıyorum), yeşil mercimekli patates yemeği, patates püresi yapıyorum , pazartesileri eşimin tatil günü balık alıp fırına atıyor böylelikle haftayı tamamlıyoruz.hafta sonu kayınvalidem ve kayınpederim bizdeyse onlar için genelde et sote, kıymalı börek bazende balık yapıyorum, annemler gelse birlikte yaprak sararız ama genelde ben anneme giderim diyetteyken anneme gitmeme kararı aldım elimde olmadan çok yiyorum.bu hafta sonu arkadaşım bizde olacak eşi nöbetçi oda diyete başlıyor umarım kaçırmayız.

akşam salata çorba 1 dilim ekmek 2 kaşık kadar mercimekli patates yedim. 2 fincan beşi bi yerde çayı 1 elma ve 3 ceviz yedim en son 2 bardak su içtim.

sabah kahvaltımı yumurta peynir domatesle maydanoz roka ve dere otu ile tamamladım.bu sabah 2 büyük bardak ılık limonlu su içtim 2 ceviz yedim şimdilik mutluyum..
sırada yine 2 bardak su var

ara öğünde kiraz sapı çay 2 gün kurusu vardı

bu gün twister edindim bu akşam egzersize başlarım neler yapaçağim akşam şekillenir. uzun süredir kitap okumuyordum bu gün
'beş katlı binanın altıncı katı' diye bir kitaba başlayacağım arkadaşım getirti.

tabiki kaç gündür kendim çalıp kendim oynuyorum katılırsan sevinirim
Ooooo super cnm hmn katiliyom o zmn
Kendimden bahsedeyim 162 boyum 76 200 kilom senin gibi 80 le basladim 10 gunde 76 ya indim su an isvec diyeti tarzinda diyet yapiyom bugun 2.gunum spor olarak genelde tempolu yuruyus yapiyom gun gun yazicam buraya haftalik tarti gunumuzde olur kilo verdikce oh keyfimize :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…