şimdi kaç kilosungünaydın, diyet listen çok güzel, eğer istersen kilo verirsin, bende senin gibi 2 çocuk annesi çalışan biriyim, çocuklarımız hemen hemen aynı yaşta,ben 1,5 senede 25 kilo verdim, 84 kg ile başlamıştım. hala devam ediyorum,
başarılar dilerim sana..
59 ları gördüm en sonşimdi kaç kilosun
merhaba, ben zaten aktif olarak 2 gruptayım, arada uğrarım , kolay gelsin-sarayca- hoş geldin tabiki katılabilirsin
teşekkür ederim ayrıca tebriklermerhaba, ben zaten aktif olarak 2 gruptayım, arada uğrarım , kolay gelsin
bu arada sabah 6:30 da uyandım suyumu ve kahvaltım tamamdır.dün akşam biraz egzersiz yapacaktım regli dönemi bitsin diye erteledim.akşam yemeğimde melemen vardı 2 dilim kadarda ekmek. 2 bardak beşi bir araba çay ve bir ayva yedim.bu gün yoğurdum yoktu daha önce dediğim gibi ben fazla sıkmıyorum ama hep devam hep devam diyorum bide egzersizlere başlarsam ...
BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLERGÜNAYDIN CNM
eğer regl döneminde yapılan spor yağ yakımını hızlandırır bilgin olsun
bilgi için teşekkürlerGÜNAYDIN CNM
eğer regl döneminde yapılan spor yağ yakımını hızlandırır bilgin olsun
tabiki kaç gündür kendim çalıp kendim oynuyorum katılırsan sevinirimSupersin berina :)))
Musade varsa bende sana katilmak isterim
Ooooo super cnm hmn katiliyom o zmntabiki kaç gündür kendim çalıp kendim oynuyorum katılırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?