en daha süpersin , sen de kendi yaptıklarını paylaşırsın ben cumartesi sabahları tartılacağım.bende kural yok sende kendine göre paylaşimlarını yap birlikte değerlendiririz.önemli olan birbirimizi möntive etmekOoooo super cnm hmn katiliyom o zmn
Kendimden bahsedeyim 162 boyum 76 200 kilom senin gibi 80 le basladim 10 gunde 76 ya indim su an isvec diyeti tarzinda diyet yapiyom bugun 2.gunum spor olarak genelde tempolu yuruyus yapiyom gun gun yazicam buraya haftalik tarti gunumuzde olur kilo verdikce oh keyfimize :))))
ben 80 e başladım cumartesi bakacağız sonuca çok güzel başlangıç yapmışsın ben o kadar ağır başlamadım .yarış gibi değil ama kaçamak yapacağimda sen aklıma gelirsin belki caydırıcı olur.benim cadılar iki tane çalışıyorum yürüyüş imkanı cok az oluyor eski evimde yürüyüş bandım vardı bu evim küçük diye getirmedim kayınvalidemlerde, ama egzersizlere başlayacağım ...Yarismak degilde birbirimizi motive edelim hergun paylasim yapalim
Tmm Sen ctesi tarti yapiyosan bnde ogun varim seve seve tabi:))))
Su an kac kilosun peki
Tmm berinacim ctesi tarti gunumuz olsunben 80 e başladım cumartesi bakacağız sonuca çok güzel başlangıç yapmışsın ben o kadar ağır başlamadım .yarış gibi değil ama kaçamak yapacağimda sen aklıma gelirsin belki caydırıcı olur.benim cadılar iki tane çalışıyorum yürüyüş imkanı cok az oluyor eski evimde yürüyüş bandım vardı bu evim küçük diye getirmedim kayınvalidemlerde, ama egzersizlere başlayacağım ...
bu arada
ara öğünde elma yedim
dün akşamdan beri bir kırıklık var üstümde küçük cadıyı uyuttum ben de uyumuşum akşam ne çay ne su bi şey yapamadım hafta sonu evdeki işlerimi düzene sokamayınca hafta içi hep uğraştığımdan yorgun düşüyorum umarım bu haftasonu hem dinlenir hemde işlerimi hallederimbu saate kadar da 2 büyük bardak yeşilçay ve su içtim
yrn evimdeyim spor yok malasef keşke annem yakın olsada hergün kızımı bırakıp spor yapsam)))
berinacım şimdi ıkımız için netten evde yapabileceğimiz sporlara bakıcam kısa süreli ama etkili olması lazım tabi
ben evde yapmayı sevmiyom kondisyon bisikletim var fakat sevmiyorum sıkıyo beni en güzel yürüyüş oluyo :)
oğlun kaç yaşındaBen de çalışıyorum. Bir oglusuuum var. Pek fırsat bulamıyorum diyet yapmaya çünkü o an ne varsa evde yiyorumyoksa da en hızlı hazırlanan yemeklerden yapıp yine yiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?