80 le başlıyorum

en daha süpersin , sen de kendi yaptıklarını paylaşırsın ben cumartesi sabahları tartılacağım.bende kural yok sende kendine göre paylaşimlarını yap birlikte değerlendiririz.önemli olan birbirimizi möntive etmek

nilay 20 merakla bekliyorum 10 günde nasıl 76 aya düştün

öğlen iş arkadaşlarımın düzenlediği organizasyonla 1 lahmacun 1 ayran la yemeği kurtardık.
şimdi beşi bir yerde çayımı içiyorum

Bu arada 22 aylik bi kiz annesiyim :)))))
Berina cim kusura bakma anca yaziyom carsi pazar derken :)))
Gelgelelim bana nasil verdim cok kolay olmadi ac gezdim diyebilirim
Ekmek,makarna abur cubur hepsini kestm hayatmdan kahvalti klasik yaptim yumurta peynir gibi aksam haslama sebze yedim aralarda cok acikirsam yesil elma yedim tabi bol su ve yesilcay ictim
Haftada 4,5 gun yuruyus yaptim

Yarismak degilde birbirimizi motive edelim hergun paylasim yapalim
Tmm Sen ctesi tarti yapiyosan bnde ogun varim seve seve tabi:))))
Su an kac kilosun peki

Bugunku menum
Sabah suyla baslayip yogurt yedim
Oglen 200 gram tavuk izgara
Aksam bol salata yicem
Kizimida birazdan doyurup yuruyuse cikicam

Yarismak degilde birbirimizi motive edelim hergun paylasim yapalim
Tmm Sen ctesi tarti yapiyosan bnde ogun varim seve seve tabi:))))
Su an kac kilosun peki
ben 80 e başladım cumartesi bakacağız sonuca çok güzel başlangıç yapmışsın ben o kadar ağır başlamadım .yarış gibi değil ama kaçamak yapacağimda sen aklıma gelirsin belki caydırıcı olur.benim cadılar iki tane çalışıyorum yürüyüş imkanı cok az oluyor eski evimde yürüyüş bandım vardı bu evim küçük diye getirmedim kayınvalidemlerde, ama egzersizlere başlayacağım ...
bu arada
ara öğünde elma yedim

Tmm berinacim ctesi tarti gunumuz olsun
Ben evdeyim spor yapicak zmn im cok ama kizim kucuk havalarda soguk o yuzden anneme birakip gidiyorum annemde uzak bize ilk gunler usenerek giderdim simdi nasil hevesliyim bi gorsen
Anneme geldikce mutlaka sporumu yapiyorum yani
Sende belki cok degil 15 dakikalik egzersizlerle baslarsan hic yoktan iyi olur arkadasim
Cuma gunu daha az yiyip ctesi kendimizi sevindirelim

bu saate kadar da 2 büyük bardak yeşilçay ve su içtim
yrn evimdeyim spor yok malasef keşke annem yakın olsada hergün kızımı bırakıp spor yapsam )))
berinacım şimdi ıkımız için netten evde yapabileceğimiz sporlara bakıcam kısa süreli ama etkili olması lazım tabi
ben evde yapmayı sevmiyom kondisyon bisikletim var fakat sevmiyorum sıkıyo beni en güzel yürüyüş oluyo :)

Merhaba kızlar, ben de uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

Ben de çalışıyorum. Bir oglusuuum var. Pek fırsat bulamıyorum diyet yapmaya çünkü o an ne varsa evde yiyorum yoksa da en hızlı hazırlanan yemeklerden yapıp yine yiyorum malesef

Sanırım buna dur demeli artık çünkü eskiden beri toplu bir bayan olsam da artık 81.5 kiloyum ve böyle giderse çok iyi olmayacak benim için.

günaydın kızlar. hoş geldin puffer, kendini ne zaman hazır hissediyorsan yazmaya başla ne ler yaptığını yazdıkça dahada hevesli oluyorsun kendine uygun bir yöntem bul araştırmışsındır, ben daha önce verdiğim diyetle başladım ama benim iş ortamıma uygun olduğu için tercihim böyle.bu aralar yemek yediğimiz iş yeri kapanmış olması baya zorluyor çünkü bem orda sebze yemeği ve et yemeği bulabiliyordum sağlıklı ve temizdi.evden hazırlayıp götüremiyorum soğuk oluyor bide sabah zaten kahvaltı çocukları hazırlamak derken yemekle uğraşamam.yani kısacası kendi yönteminle katıl bize.

dün akşamdan beri bir kırıklık var üstümde küçük cadıyı uyuttum ben de uyumuşum akşam ne çay ne su bi şey yapamadım hafta sonu evdeki işlerimi düzene sokamayınca hafta içi hep uğraştığımdan yorgun düşüyorum umarım bu haftasonu hem dinlenir hemde işlerimi hallederim

sabah suyumu içtim geç uyanmıştım 2 dilim ekmek peynir veyoğurt yedim 2 tanede ceviz

Ben de çalışıyorum. Bir oglusuuum var. Pek fırsat bulamıyorum diyet yapmaya çünkü o an ne varsa evde yiyorum yoksa da en hızlı hazırlanan yemeklerden yapıp yine yiyorum malesef
oğlun kaç yaşında

Günaydın Berina. Daha çok sağlıklı beslenmeye çalışmayı düşünüyorum. Yani ekmeği, hamurisini azaltacagim ilk başta, biraz da suyu daha fazla içmeye dikkat edeceğim. Sabahları pek kahvaltı yapamıyorum. Öğlen 13.00 gibi yemek yemeye fırsat buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…