Selam Funda ve Deniz
Valla aynı dertten müzdaribiz. Ama dediğin gibi gözümü kararttım. Her gün kendime aynada bakıp bakıp depresyona girmek istemiyorum. Bundan sonra sağlıklı yaşam in karbonhidratlı günler out. Hem de öyle bir değişiklik istiyorum ki gözüm görmesin bundan sonra tatlıları, çikolataları. Kendime ben de yol arkadaşları arıyorum. Morali, motivasyon, destek ne varsa ihtiyacım var valla. Birbirimize olan desteklerle umarım hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız. :) 87.5 kiloyum benim hedefim 57 -60 arası. Tabi ne kadar az o kadar iyi. Uzun bir yolun yolcusuyuz. Sabır ve azime bol miktarda ihtiyaç varrrr
Adım tuba, 24 yaşındayım, şu anda çalışmıyorum ama bi 15 gün sonra çalışmaya başlayacağım. Kendimi bildim bileli bu dertle uğraşıyorum. Sayısız diyet geçmişimden söz etmeye gerek yok heralde. Bi ara bi dukan diyeti yapıp en büyük zaferimi gerçekleştirdim 70 kiloya kadar düştüm. Ama sanırım söylemeye gerek yok ama gerisin geri aldım hepsini yaklaşık 1 yıl içinde. Rejim taktiği yok aklımda. Her gün internetlerde heba ediyorum kendimi ama o kadar çok şey var ki ne yapsam nasıl yapsam bilemedim. Senin aklında bir program var mı?Merhaba.
Tatlıları gözünün görmemesi hiç zor değil, biliyor musun? Daha birkaç ay önce "Keşke tatlı sevmeyen biri olsam." diyordum. Şimdi sevmiyorum.Belki de bu cümleleri kurabilmemiz zaten aslında tatlı sevmediğimizin göstergesidir. Yapmamız gereken tek şey tatlıdan uzak durmak. Kaçırdığımız zaman da aslında gereğinden fazla tatlı olduğunun farkına varmak. Ben böyle yendim tatlı aşkımı...
Valla ne ararsan elimden geldiğince sağlamaya çalışırım.Bende bir sürü taktik var. Bu aralar zaten kendimi hiç boş bırakmıyorum, 24 saat motivasyona maruz kalmaya özen gösteriyorum. Hem bu başlığı açtığımdan beri kilo verdim bile... Tabi 80'i yuvarlak hesap yazmıştım, 82 civarıydım o zaman.
Biraz kendinden bahset istersen. Adın nedir, yaş kaç, ne yapar ne edersin, aklında belli bir rejim taktiği var mı?
Adım tuba, 24 yaşındayım, şu anda çalışmıyorum ama bi 15 gün sonra çalışmaya başlayacağım. Kendimi bildim bileli bu dertle uğraşıyorum. Sayısız diyet geçmişimden söz etmeye gerek yok heralde. Bi ara bi dukan diyeti yapıp en büyük zaferimi gerçekleştirdim 70 kiloya kadar düştüm. Ama sanırım söylemeye gerek yok ama gerisin geri aldım hepsini yaklaşık 1 yıl içinde. Rejim taktiği yok aklımda. Her gün internetlerde heba ediyorum kendimi ama o kadar çok şey var ki ne yapsam nasıl yapsam bilemedim. Senin aklında bir program var mı?
Çok haklısın... Aslında tüm bu sorunumuz belki de tembellikten kaynaklanıyor. Zor geliyor tv başında oturuyorum. Zor geliyor telefon elimde saatlerce oyun oynuyorum. Şöyle bi bakıyorum da hayatım ne kadar da sedanter olmuş.Benim aklımda klasik spor + rejim var. :) Şu hayatımda ne zaman yüksek kilo versem hep bu ikili sayesinde verdim çünkü... :) Hikayemiz tabii ki aynıya yakın.13-14 yaşlarımdan beri rejim rejim rejim... Hayat geçip gidiyor bir yandan, gençlik de gidiyor. Yani çanlar çoktan çalmaya başladı ikimiz için de...
Ben yağlı yememeye özen gösteriyorum. Ekmeği olabildiğince az tutmaya çalışıyorum. Çok aç olduğumda salataya ya da çaya saldırıyorum. Tatlı zaten yok, hamur işi yok, alkol yok. Tok kalmak için protein de yiyorum tabi, sen de deneyebilirsin. Bir de bir kalori sayım sitesine üye oldum, Deniz'e de yazdım zaten, okumuşsundur. Orda kalorilerimi sayıyorum. Mümkünse 1000 civarı takılmaya çalışıyorum. En az iki günde bir spor yapmaya da dikkat ediyorum. Bunlar... :)
Herkese kilo verdiren şey aynı aslında, çok düşünmeye gerek yok. Doğru besinleri doğru miktarda al ve spor yap. Başarı böyle geliyor. O tembel popolarımız yerlerinden kaldırmak gerekiyor.
Selam Funda;
Eh evet doğru bende pek yaşlı sayılmam, Tuba 24 deyince senin yaşına bakmadan yazdım :) :) Fıstık iltifatı için sağol uzun zamandır duymamıştım ama resimlere aldanma 170cm boya 75 küsür az bir kilo değil hani
Valla sporla olacak gibi değil ya ciddi deformasyon var ne kadar verirsem vereyim karın bölgesi gerginliğini kaybetti ancak çok ağır spor yaparsam belki düzelir açıkçası o kadar zamanımda gücümde yok
Bakalım ne kadar başarılı olacağız... Kıyaslamalı resimleri bekliyorum :)
Alemsin güldürdün beni akşam akşam :):):):) oduncu nedir yaaa offf :):):)):)
lütfen kendine haksızlık etme...
Dediğim gibi resimler yanıltıcı arkadaşım ahhh keşke diyorum... dışı seni içi beni yakıyor yada dıştan baktım yeşil türbe içine girdim estafur tövbe... :):):)
Spor olayını düşünmeliyim haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?