Tubacım profiline girip ayarlarında bildirim gelmesini seçebilirsin, bana geliyor bildirim.
Eh, madem menü yazmışsın, ben de yazayım. :)
Sabah
1,5 tabak mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
Ara
2 kara olduğunu umduğum erik, aslında bence mor erik
Öğle
2 dilim karpuz (orta boydan küçük boya doğru bir karpuzun yarım ay halinde kesilmiş büyük dilimleri)
Ara
15 fındık
Akşam
2 haşlanmış patates
1 domates, 4-5 göbek yaprağı, yarım limon ve yarım yemek kaşığı zentinyağından oluşan salata
Bir saat de step çektim. :)
Tebrikler Tubacım.
Çok güzel vermişsin. :) Ama bir tavsiye her gün tartıya çıkma, rakamları kafaya takmak bir yerden sonra psikolojini bozuyor, hafta bir çık, hem o zaman her tartıya çıkışında böyle sonuçlar görürsün. :)
Kalorilere gelince... Evet, benim eski diyetisyenimden öğrendiğim sistemle hesaplayınca da aşağı yukarı sitenin sana verdiği kadar bir değer çıkıyor. Bu kadar az çıkmasının nedeni de bir ara öğün niteliğindeki öğle yemeğin ve de eksik ara öğünler... :)
Günaydın Denizcim...
Ben de kalori sayıyorum. Genelde 1000-1200 arası oluyor. Ama dün 1300'ü buldum, sabahtan adam gibi doymayınca akşama kadar açlıktan sürünüp yeyip durdum. :) Nerde hesaplıyorsun kalorileri? Seninkiler o kadar tutmaz gibi geldi bana... Bu da benim dünkü menüm.
Sabah
2 tabak kızılcık çorbası
1/2 paket altınbaşak
Öğle
2 tabak kızılcık çorbası
1/2 paket altınbaşak
(Öğleden sonra karışık)
1 dev salata (2 domates, 1 soğan, 10 yaprak göbek, yağ ve limon ile)
3 dilim çavdar ekmeği
3 madalina
1 nektari
1 incir
Netteki sitelerden alıyorum genelde iste dietkolik dietarkadaşım en çok takip ettiğim siteler
ama tabi fırında içi sebzeli palamut gibi bir çeşit için kalori bulmam pek mümkün olmadı kimi yerde ızgara palamuta 250kcal diyorlar kimi yerde 350kcal valla bende yuvarladım sebze var hafif yağ var diye yazdım 500Kcal..
Bu arada tebrikler Tuba... İlk etapta hızlı vereceksin zaten ama Funda' nın da dediği gibi hergün çıkarsan bir gün kendini 150gr fazla görünce umudun kırılabilir aman diyeyim.. Özellikle kilo vermenin durduğu dönemlerde çok oluyor bu ve çok can sıkıcı o yüzden haftada 1 en güzeli..
Yapacaz yaaa ben inanıyorum ben ki taaa 98 kilodan buralara gelmişim olacak inşallah... 55 kiloya ilk ulaşana kahve+kurabiye benden :):):):)
Siz benden önce varcaksınız orası kesin de... Beni de bekleyin anacım ya kurabiye yemeye
Bnmde zayiflamam lazim1.62 boyundayim kilo 80 goren herkes kilomu aldin diyor sinir olmaya basladim artik
Müthişsiniz kızlar tebrik ediyorum sizi :) ben bugün biraz kötüyüm. TUSa çalışmaya başladım ve bu da benim yeme arzumu arttırdı, yiyemeyince tabi bu da bana mutsuzluk olarak geri döndü. Modum çok düşük kusura bakmayın. Umarım ulaştığınız sonuçlara ben de ulaşırım bir an önce. Çok imrendim size. yarın daha iyi olucam söz size :)
Sınırsız yerimiz var canım, istersen bize katılabilirsin. :) Kendinden biraz bahsetmen yeterli, böylece kaynaşmış oluruz.
Tubacım düşük kalorili besinler tercih etsen bol bol yiyebilirsin. Mesela ben salatayı çok severim, kalorisi de düşük fazla yağ koymayınca... Sen de seviyorsan deneyebilirsin. Ya da evde kalıyorsan sebze yemeği yap, ekmeği çok az tutarak doyana kadar ye. Ama istediklerin abur cubursa o konuda iradeni göstermen lazım. Zayıflama süresinde hep karşımıza benzer zorluklar çıkacak. Mümkün olduğunca hepsinde alnımızın akıyla çıkmak lazım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?