- 22 Ağustos 2014
- 59
- 33
- 23
- 41
Selamlar Herkese...
Evet dün 970kcal ile tamamladım günü yuvarlak 1000 kcal diyelim..
eğer iki gün daha bu şekilde devam edebilirsem pazar günü yaptığım kremalı çılgınlığı örtbas edebilmiş olacağım..
Sizler ne yaptınız? yok mu eriyip giden birkaç gram..
Yok maalesef denizcim ya vermek bi yanda dursun adet öncesi şişkinliği midir nedir daha da eski kiloma geri döndüm nerdeyse. O yüzden bu konuda moralim bozuk keyfim yok. Ama devam ediyorum. Tabi arada kaçamak da oldu mesela bugün okulda öğlen ekmek arası köfte yedim bunun için çok üzgünümSelamlar Herkese...
Evet dün 970kcal ile tamamladım günü yuvarlak 1000 kcal diyelim..
eğer iki gün daha bu şekilde devam edebilirsem pazar günü yaptığım kremalı çılgınlığı örtbas edebilmiş olacağım..
Sizler ne yaptınız? yok mu eriyip giden birkaç gram..
Günaydın :)) Ben topiciğinizi takip ediyorum.Ben de size tatil dönüşü katılmayı düşünüyordum ama bu cazip teklifiniz karşısında dayanamadım yazdım. Haksızlık değil mi ama :.(Selam Tuba;
Seninde tahlil ettiğin gibi adet öncesi şişkinliğidir o kesin olarak ben geçen hafta adet dönemimdeydim hiç tartıya çıkmadım bu pzt bitmiş olmasına rağmen hala çıkmadım cuma günü çıkacağım. Çünkü ciddi bir şişkinlik oluyor ve yapay bir kilo görüyorsun tartıda buda sana olduğu gibi inanılmaz sinir bozucu.. Bu yüzden bu dönemlerde asla tartıya çıkma ki motivasyonun düşmesin..
Köfte ekmeğe gelincede afiyet olsun arkadaşım bir köfte ekmek yedin diye kilo alacak değilsin ya... Bende pazar günü iki dilim çikolatalı pasta yedim ne olmuş yani rejimdeyiz diye ölecek değiliz ya :):) 1 kilo alman için yaklaşık 7000kcal alman lazım ki böyle bir köfte ekmek yemiş olamazsın değil mi :) sen sanırım üniversitedesin eğer öyleyse gerçekten hepimizden hızlı kilo verebilecek durumdasın ben üniversitedeyken danalar gibi yerdim ama hani derler ya annelerimiz "şuncacık belim vardı" diye hah işte, o kadar olmasa da 170 boyunda 55 kiloluk bir kızdım bunun sebebi metabolizmanın hızlı çalışması ve hareket. Sen zaten şuan hareketlisin birazcık dikkat edersen ve bunu inanarak yaparsan eminim ki hepimizden önce hedefine ulaşırsın.
Sakın inancını yitirme bu zor bir süreç çünkü.. Bak benim bir arkadaşım vardı benden bir yıl önce doğum yapmış hala kilo verememişti bir süre onu izledim, dietisyene gidiyordu ve dietisyen kızacağı için bu sürede yemiyordu sonra dietsiyeni bıraktı dayanamıyorum diye onu izlediğim sürede gördüm ki gerçekten gereksiz yediği için alıyor mesela öğle yemeğinde tatlı varsa yiyor sonra üstüne dondurma yiyor akşam üstü acıkıyor tost yiyor iki saat sonra evde gidip yiyor vs aslında acıkmıyor ama sırf bu alışkanlıkları olduğu için kilo kaybedemiyordu. Onu izleyerek başladım diete ya onun gibi olacaktım yada fazlalıkları hayatımdan çıkartarak eski halime gelecektim. Sende kendini sıkma ama gereksiz de yeme.. salata alternatifin varsa salata ye canın tatlı istediyse sütlü tatlı ye sade dondurma ye iki top.. Küçük detaylar emin ol hayatında çok şey değiştirecektir..
Benim bir büyüğümün lafı vardır"insanlar ne yediğimi değil ne giydiğimi görür" diye bunu düşün :):):):)
İşim tekstil (kot) ihraacat ve ilk 36 beden kotun benden bak söz olsun sana:):)
malesef değil Denizciğim. Üstüm 38 altım 40-42 bedenMerhaba Pinoli ;
Hoşgeldin aramıza istediğin kot olsun aşkolsun :) ama şartımız belli 36 beden olmak :) yalnız resimden gördüğüm kadarı ile sen zaten 36 bedene yakınsın gibi şimdi bu haksız rekabet yaratacak :):):):):)
Ooo sen gene gayet iyi durumdasın boy 173 kilo 67
Dediğim gibi haksız rekabet olacak :)
Bizler 7oli rakamların ikinci yarısındayız daha :):) sen 55 e ulaştığında bizler 68 69 70 lerde olacağız daha
Maça açık ara farkla başlıyorsun olmaz öle :)
Tabi sen yinede katıl bize hep beraber 55 olalım kot sözüm doktor adayı Tubamıza (tusa hazırlanıyorsun dimi Tuba yanlış söylemeyeyimde) :) 36 bedene yaklaştığımızda buluşuruz hep beraber bir yerlerde 36 beden pantolonunu taktim ederim Tubişe..
Sende 55kg lık çıtırbir hatun olaraktan sana da getireceğim tabi ki ama sende bana sezar salata ısmarlarsınaçık ara farkla başlıyorsun bu şekilde anlaşalım arayı kapatalım :)
Selam Tuba;
Seninde tahlil ettiğin gibi adet öncesi şişkinliğidir o kesin olarak ben geçen hafta adet dönemimdeydim hiç tartıya çıkmadım bu pzt bitmiş olmasına rağmen hala çıkmadım cuma günü çıkacağım. Çünkü ciddi bir şişkinlik oluyor ve yapay bir kilo görüyorsun tartıda buda sana olduğu gibi inanılmaz sinir bozucu.. Bu yüzden bu dönemlerde asla tartıya çıkma ki motivasyonun düşmesin..
Köfte ekmeğe gelincede afiyet olsun arkadaşım bir köfte ekmek yedin diye kilo alacak değilsin ya... Bende pazar günü iki dilim çikolatalı pasta yedim ne olmuş yani rejimdeyiz diye ölecek değiliz ya :):) 1 kilo alman için yaklaşık 7000kcal alman lazım ki böyle bir köfte ekmek yemiş olamazsın değil mi :) sen sanırım üniversitedesin eğer öyleyse gerçekten hepimizden hızlı kilo verebilecek durumdasın ben üniversitedeyken danalar gibi yerdim ama hani derler ya annelerimiz "şuncacık belim vardı" diye hah işte, o kadar olmasa da 170 boyunda 55 kiloluk bir kızdım bunun sebebi metabolizmanın hızlı çalışması ve hareket. Sen zaten şuan hareketlisin birazcık dikkat edersen ve bunu inanarak yaparsan eminim ki hepimizden önce hedefine ulaşırsın.
Sakın inancını yitirme bu zor bir süreç çünkü.. Bak benim bir arkadaşım vardı benden bir yıl önce doğum yapmış hala kilo verememişti bir süre onu izledim, dietisyene gidiyordu ve dietisyen kızacağı için bu sürede yemiyordu sonra dietsiyeni bıraktı dayanamıyorum diye onu izlediğim sürede gördüm ki gerçekten gereksiz yediği için alıyor mesela öğle yemeğinde tatlı varsa yiyor sonra üstüne dondurma yiyor akşam üstü acıkıyor tost yiyor iki saat sonra evde gidip yiyor vs aslında acıkmıyor ama sırf bu alışkanlıkları olduğu için kilo kaybedemiyordu. Onu izleyerek başladım diete ya onun gibi olacaktım yada fazlalıkları hayatımdan çıkartarak eski halime gelecektim. Sende kendini sıkma ama gereksiz de yeme.. salata alternatifin varsa salata ye canın tatlı istediyse sütlü tatlı ye sade dondurma ye iki top.. Küçük detaylar emin ol hayatında çok şey değiştirecektir..
Benim bir büyüğümün lafı vardır"insanlar ne yediğimi değil ne giydiğimi görür" diye bunu düşün :):):):)fs
İşim tekstil (kot) ihraacat ve ilk 36 beden kotun benden bak söz olsun sana:):)
iyi ki varsınız kızlar :)Ooo sen gene gayet iyi durumdasın boy 173 kilo 67
Dediğim gibi haksız rekabet olacak :)
Bizler 7oli rakamların ikinci yarısındayız daha :):) sen 55 e ulaştığında bizler 68 69 70 lerde olacağız daha
Maça açık ara farkla başlıyorsun olmaz öle :)
Tabi sen yinede katıl bize hep beraber 55 olalım kot sözüm doktor adayı Tubamıza (tusa hazırlanıyorsun dimi Tuba yanlış söylemeyeyimde) :) 36 bedene yaklaştığımızda buluşuruz hep beraber bir yerlerde 36 beden pantolonunu taktim ederim Tubişe..
Sende 55kg lık çıtırbir hatun olaraktan sana da getireceğim tabi ki ama sende bana sezar salata ısmarlarsınaçık ara farkla başlıyorsun bu şekilde anlaşalım arayı kapatalım :)
Dünyanın en güzel en kutsal mesleklerinden birini yapmaya adaysınız bundan daha güzel bir motivasyon nedeni olabilir mi?bu arada evet TUSa hazırlanıyorum. o yüzden aslında tüm bu depresif haller. çünkü ders çalışırken insan birşeyler atıstırmak istiyor. ben de dayanamyıp bazen yiyiyorum çünkü bu sefer kendimi derse veremiyorum. bu nedenle kızlar acil kendime bir gaza getirici somut bir şey bulmam lazım...yardım edin
çok haklısın denizcim sanırım dediğin gibi bir yol belirliycem aslında sabrım kalmadı kilo konusunda ama böyle olmak zorunda çünkü zorlayıcı yeme planları şu anda beni aşıyor. bi de adet öncesi tatlı krizleri yok mu mesela bugün dondurmaya abanmış durumdayım. çok fazla dondurma yedim ve açıkcası suçluluk hissediyorum. ama sonra düşününce ağır ağdalı tatlılardansa dondurma daha iyi seçim tabi bi dahakine miktarı daha kabul edilebilir seviyelerde tutmam lazım. çok teşekkür ederim denizim ya iyi ki varsın. senin yazdıkların kendimi iyi hissettiriyor bana. bence tekstil alanından psikoloji alanına yönelmeyi deneyebilirsinTuba
Sen geleceğin doktorusun ve belki birçok insanın hayatı senin elinde olacak. Bu yüzden şuan hazırlanmakta olduğun sınav çok ama çok önemli bir geleceğin startı. Bu yüzden sen şuan hızlı bir şekilde değil yavaş ama istikrarlı bir şekilde yediklerine dikkat ederek zayıflamalısın. Çok düşük kalorili bir dietle bu kadar ciddi bir sınava hazırlanmam mümkün değil. Sen bence 1500kcal lik bir diet ile yavaş yavaş ama sürekli bir kilo kaybı yoluna gitmelisin. Bu tarz bir diet sana haftada en fazla 0,5kg kaybettirebilir buda ayda 2 kilo yapar maximum. İstediğin ölçülere hızlı bir şekilde kavuşamazsın evet ama istediğin ölçülere üç ayda kavuşmak uğruna koca bir yılın emeğini çöpe atman seni çok daha ciddi bir depresyona sokar.
Canım benim sen bir kere kafandan bu "diet" kelimesini çıkar. Sen diet yapmıyorsun sen sadece dikkatli besleniyorsun. Kilo durumuna gelince evet zorlu bir eğitim hayatının getirisi bu olabiliyor..(üniv sınavından çıktığım gün 75 kiloya ulaşmıştım 9 ayda sadece ama tercihleri yaptığımda 62 ye düşmüştüm) ben mühendislik okudum hareketli bir öğrenciydim sen ise 6 yıl tıp gibi zor bir dalda okumuşsun eminim ki bu sürede çok şeyden fedakarlık yapmışsındır biraz daha dayanacaksın ama sonunda herşey güzel olacak. Şuan görüyorum ki kafanda hep şişmandım tüm hayatım boyunca fazla kilolarla uğraştım gibi bir düşüncede yerleşmiş haliyle sonuca hemen ulaşmak yeni bir tuba olarak hayata devam etmek istiyorsun. Bunu başaracaksın ama en sağlıklı yol ile..
Dediğimi yap, senin önünde ciddi bir sınav var sana otur pasta çörek ye demiyorum ama hiç birşey yemeden de olamayacağı aşikar. Çalışırken meyve ye diet kola iç su iç, diet süt iç(kışın içine tarçın at tatlandırıcı koy metobilizmayı hızlandırıyormuş) arada peynirle zeytinli galeta ye(migroslarda var çok lezzetli) Günlük 1500kcal üstüne çıkmamaya özen göster. Akşamları mola ver 2 saat yürü, bir çay bahçesinde otur kahveni iç sonra eve yine yürüyerek dön. Bu sürede kafana kiloları değil Anatomiyi tak :) Sınavdan çıktığın gün en az 7-8 kilo vermiş olacaksın dediklerimi yaptığında..
Sen yeterki kafandan DIETTEYIM düşüncesini çıkar sadece dikkat et. Bu kelime sende baskı oluşturuyor çünkü diet yok dikkatli beslenmek var. :)
hoşgeldin aramıza :) iyi yapmışsın paylaşmakla. bundan sonraki paylaşımlarını da bekliyoruz. hep birlikte daha fit günleremerhabalar:) bende 18 yaşında 1.70 boyunda ve maalesef ki 79 kiloyum.bir iki haftadır düzenli beslenmeye dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.üniversite sınavına hazırlandığım için bu yıl on kilo kadar aldım ramazanda da epey aldım ramazanda 85.5 timgenç bir kızım ve fit olmak istiyorum.bu yıl tekrardan üniversite sınavına gireceğim ama bu sefer evde olacağım için yediklerime dikkat edeceğim ve yavaş yavaş bu kiloları uzerimden atacağım kararlıyım ben ve moral olarak zirvedeyim.sizinle paylaşmak istedim ve bende sizinle birlikte hedef 55e doğru yürümek istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?