Evet aslında yediklerime dikkat etsem hemen veririm; çünkü yürüyüş yapıyorum. Şöyle söyleyeyim kimi zaman akşama kadar bişey yemiyorum, kimi zaman kek, börek, pasta. Yani dengesiz besleniyorum sanırım. Metabolizmam da yavaşlamış olabilir uzun saatler aç kaldığım için.
Aman Tanrım! Neler duyuyorum böyle.
Sen yine 72 kilodaysan iyisin o zaman. Tabi o kiloda sabit kalabiliyorsan. Çok çok kötü besleniyorsun. Acilen harekete geç.
Görenler o kadar yoksun diyorlar ama tam olarak o kadarım.
Şimdi lahana suyu kürünü okudum da onu mu uygulasam dedim. Zayıflatıyormuş. Bir de bitki çayları mı alsam eve? Aslında çaba harcasam hemen vericem biliyorum.
Haklısın dost acı söylermiş. Çok haklısın.Bal gibi de o kadar oluyoruz, sen inanma onlara. Hep öyle derler, içten içe de kendi hallerine şükrederler. Sonuçta sen bana demiyorsun ki "Ben sağlıklı yiyorum ve spor yapıyorum ama 72 kiloyum" diye... "Pasta, börek, çörek, 1 tabak kızartma yerim ve sporu sevmem." diyorsun. O yüzden mutlaka 72 gösteriyorsundur, hatta fazlasını bile gösteriyorsundur. Ben de olduğumdan fazla görünürüm mesela... Çünkü kas kilom ortalamanın altında, doğal olarak kilolarımın çoğu yağ... Seninki de böyledir.
Lahanayı, sarımsağı, limonu, keten tohumunu boş verip adam gibi rejim yapmadan gitmez o kilolar. Ben o lahanayı da denedim. Birkaç kereden sonra kokusuna dayanamıyorsun, ayrıca hiç tok tutmadı beni. Üstelik hiçbir tadı da yoktu o kadar baharat atmama rağmen. Mucize formül yok. Tek formül alınteri...
Slm kızlar bende 8 ay önce doğum yaptım 89 kiloyla doğuma girdim şuanda 65 kiloyum 58 kilo ile hamile kalmıştım boyum 1.63 emzirdiğim için sürekli acıkıyorum bol su ve yeşillik tüketerek hem sütümü dengede hemde kilodu denegede tutmaya çalışıyorum günlük yarım ile bir saat arası yürüşüöde oluyor bebeği gezdirmek amaçlı başka ne yapabilirim kendimi çok kötü hissediyorum zaten doğumdan dolayı vücut bi yorgun hantal ve çökmüş gibi ya da ben öyle hissediyorum ya da bunalıma girmek üzereyim
Doğumdan önce gittim zaten ama bende hamilelik şekeri çıktı o yüzden böyle kilo aldım hala diyetisyen listesiyle besleniyorum :) hani arada emziren vardırda belki bi iyiliği dokunur dedim ihihihihih bi de süt olsun die promalt içiyorum o da kilo vermemi engelliyor ne yazıkki
evvet 77 li rakamı görmek beni bugün çok mutlu etti ve sizinle paylaşmak istedim:)
ama gerçek şu ki istanbul dan geldiğimden beri iştahım çok açıldı yaa yiyiyorum ama doymuyorum bir turlu. istanbulun havasından mı suyundan mıdır bilemem engel olmak zor şu sıralar benim için şu an bile bunu yazarken acaba ne yesem ya da yememeliyim gibi şeyler geçiyor aklımdan hadi hayırlısı önümüzde bayram hem de kurban bayramı etler tatlılar falan tabi engel olmaya çalışıcam ama o ete karşı nasıl konulur bilemiyoruuum çoook zooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?