Canım bugün bütün gün giremedim Meşguldum cook yeni girdim eve :))
Ben de sabah nesfit öğlen yok akşam dışarıda köz sebzeli hellimli salata yedim ama hellimleri 2 tane yedim gerisini bıraktım baktım kalori ihtiyacım çok cornetto çikolata disk yedim ama diskini yemedim çikolata yemeyim diye. Kahve çok içtim sade kahve Türk Kahvesi :))
Günün nasıldı konusamadik hiç :))
anladım canım sen baya guzel alısmıssın adaptasyonun cok guzel ben sanırım halen adapte olamadım regl olayı benı benden aldı resmen
dikkat edıyorum ama bılemıyorum bir şev kırıklıgı geldı havalarda hergun yagmurrr camur yuruyus yapamıyorum moronlaştım resmen kılo verememısım almamısımda halen duruyor 78lerde bıraz canım sıkkın bugun
bu arada gunaydın canımmm
Gunaydınlar :)) Ben de hiç spor yapamıyorum dün arkadaşla bit yere yurumemiz gerekiyordu 1 saat kadar sadece O işte evde de yapamıyorum sınavlarım var..
Motivasyonunu kaybetme 100 gr bile versen kardir şu hastalığın bitsin hızlanır yesilcay filan iç derim
yeşil çaya basladım dogru dıyorsun aslında morel motıvasyonumun dusmesı gecen gun annem bır bluzumu gymıss annem gobklıdır kol bacak ıncecık ama gobek kendınden once gıder ... bluzumdeee bana salaş olan bır bluz geldı dıyorkı artık ortaklasa gıyerız ben senden zayıfımmmm :2::2::2:
tartıda zayıf lakın gorunuste degıl aslada olamazzzzzzzzzzzz o bozdu bıraz benı takmıyor gıbı davrandım lakın olmadı
tmm uzulmuyorum devam edıyorumm ...
sende sınav donemınde pek fazla kendını yorma canım derslere odaklan boz ama rahat ol sende cok guzel gıdıyorsun masallah nazar degmesın
Sem de çok iyi gidiyorsun maşallah boşver annenin dediklerini o doğum yapmış bir kadın çok aşırı spor yapmadikca senden daha zayıf görünmesi imkansız zaten sen zayiflayinca ki 70 ol çok fark edecek incecik olacaksın
merhaba canım bende 78de takıldım reglde oldum tartıdan uzak duruyorum. sakın moral bozma zaman lazım bize kilolar hemen gitmiyor. şahsen ben 6 yıldır kiloluyum, 6 yıllık kiloyu bir ayda veremem kendime ocağa kadar zaman verdim ocakta 57 kilo olucam. daha yolun başında pes etmek yok reglin bitmeden tartılma daha çok moralin bozulur. herşey güzel olacak unutma azim irade sabır gerisi kolay
inşallah ıkımızde 70.0 ı goruruz bırkac ay ıcınde o zaman degmeyın keyfıme ah ah
tesekkur ederım ılgınden dolayı aysu haklısın bende 5 sene evvel 60 kıloydum zamanla 20 kılo aldım poffiiii inşallah eylul gıbı 67-68 olsam ne ısterım rabbımdannnn heee bırde hayırlı bır koca ısterım
Oo kızlar çok geç tarihler söylüyorsunuz ben ekimde 54 olurum diyordum siz böyle diyince canım sıkıldı
Bak ben sana söyle diyim ilk 2 hafta ben söyleydim 88 bir gün bir gün 86 bir gün 87.8 böyleydim spor yapmama rağmen sonradan vücut alısinca bu düzene vermem hızlandıcanımmmm sen bu hızla olursun merak etme
ama ben zor verıyorum sanırım bılemıorum ayhhh sızıde kotu etkılemıyeyım su reglm bıtsınde ınsallah dusuncelerım degısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deliricimmm :18::18:
Bak ben sana söyle diyim ilk 2 hafta ben söyleydim 88 bir gün bir gün 86 bir gün 87.8 böyleydim spor yapmama rağmen sonradan vücut alısinca bu düzene vermem hızlandı
Oo kızlar çok geç tarihler söylüyorsunuz ben ekimde 54 olurum diyordum siz böyle diyince canım sıkıldı
canım ben geçen sene bu zamanlar yine diyet yaptım sabah yiyordum akşam sadece meyve yerdim yada hiç yemezdim 1 ayda on kilo verdim ramazan girdi araya 3 kilo daha verdim 1 ay korudum sonra hepsini aldım bu yüzden yavaş vericem geçen sefer beni sinir etmişlerdi hırs yaptım ama kısa vadede verince hemen geri aldım bu sefer kendime zaman verdim istediğim hedefe uzun vadede vede kalıcı olarak vereceğim tavsiye ederim hızla giden hızla geri geliyor malesef
Oh ooo o vakte kadar 65 olursun sen mis gibi elbiseyi giyer gidersin herkes utanir düğünler böyle şeyler için ideal.umarım benımde oyle olacak hatta ınanıyorum kotu dusunceye su regl denen zıkkım ıtıyor ınsanı sarsıyor tümden sen 54 olursun sekerım ekıme kdr daha 5 ay var her ay 5 kılo versen 25 kılo az mı bende ınsallah eylul demıyelıomde agustosta ankarada kuzenımın dugunu var o zamana kadar 65 olurum olmam lazımmm cici elbise dıktırmem lazımmmm guzel hoş alımlı olmam lazımmmmmmmmmm ınsallah olacak
sabrın sonu selamettt başka bır deyımle ise azimle s.çan duvarı deler mısalıhalledıcezzzzz
üzülme senn canımmm derslerıne bak bute fılan kalmakı yazın ıncelıgınle rahat kafayla tatılını yapasın
canım ben geçen sene bu zamanlar yine diyet yaptım sabah yiyordum akşam sadece meyve yerdim yada hiç yemezdim 1 ayda on kilo verdim ramazan girdi araya 3 kilo daha verdim 1 ay korudum sonra hepsini aldım bu yüzden yavaş vericem geçen sefer beni sinir etmişlerdi hırs yaptım ama kısa vadede verince hemen geri aldım bu sefer kendime zaman verdim istediğim hedefe uzun vadede vede kalıcı olarak vereceğim tavsiye ederim hızla giden hızla geri geliyor malesef
Oh ooo o vakte kadar 65 olursun sen mis gibi elbiseyi giyer gidersin herkes utanir düğünler böyle şeyler için ideal.
Benim yaz tatili ağustosta başlıyor staj filan olduğu için agustosa kadar da bikini giyecek duruma gelirim sanırım
aslında verdıkten sonra ınsan ıradesıne sahıp cıksa cok fazla almıyor 4-5 alınıyor ama bu bıle morel bozmaya yetıyor tabı 76ydım 80 oldum mesela ıcım acıdıydı ....
aynen oyle ve cıdden şöyle bır durum var ınsan zayıfsa mutludur kılolular ıcın dıyorum ...
ben zayıf oldugumda ozguvenım tavan yapıyor rahatlıkla denemeden kıyafet secebılıyorum korkmadan kot gıyıyorum fışlayan yaglarım olmuyor....
ve haklısın ınsan nelerın kılo yaptıgını bılıyor kendıne dıkkat ederse gıdıyor kılolar
ben ekmek abur cubur yemesem kola ıcmesemmm gıdıyor hemencecık
Valla ya istediğim bikiniyi giyerdim elbiseler sortlar... bu şort giiyemedigim ikinci yaz. Askılı bile giyemiyorym kollarımdan dolayı
son yazın olacak canım hatta agustosta sen 60lara dusersın gıyersın rahat rahat cicili biciliii
Insallahhh bakalım böyle devam edersem tabi inşallah motivasyonum böyle olur hep
Tamamdır hadi kolay gelsin hayırlı işler :) görüşmek üzereinşallah olucak biz ne güne duruyoruz burada bırbırımızı motıve etmek destek olmak için
ben sımdı bıraz ıslerıme bakayım gene yazarım aksama dogru musaıt oldugunuzda gene laflarız kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?