80'den 60'a çetin yol....

Nagit kizartilmis değil mi bence kizartmalardan uzak dur derim afiyet olsun bu arada :)) Ben de 7 km yurudum

Nagit kizartilmis değil mi bence kizartmalardan uzak dur derim afiyet olsun bu arada :)) Ben de 7 km yurudum

iş arkadaslarıma ayak uydurmaya calısıyorum kendıme gorede azaltmaya calısıyorum

aksama sadce corba ıcerım yagsız tuzsuz duduklude pısırıcem....

maşallah 7 km guzel spor yapamıyorum şu sıralar ıst cok sıcak ... eve gıderken durakta ınıp en az yarm saatlık yol yuruyorum bırde bu sene tesetturdekı ılk yazım yanıyorum resmen evdede tadılat vardı ıkı gundur spor yapamadım yuruyus arkadasımda tatıle gıttttı

şu regl olayı kafamı bozmaya basladı artık bır turlu olamadım karnımda kasılmalar var vucudum şişti tamda zamanıydı yanı

reglden snra daha sıkı tutucam

şu regl olayı kafamı bozmaya basladı artık bır turlu olamadım karnımda kasılmalar var vucudum şişti tamda zamanıydı yanı

reglden snra daha sıkı tutucam

Aa o zaman sıkıntılı desene bu yaz gerçi Allah kolaylığını verir. Yavaş yavaş diyet düzenini de oturursun. Regl yi de takma bence insan taktikca gecikiyor.

Aa o zaman sıkıntılı desene bu yaz gerçi Allah kolaylığını verir. Yavaş yavaş diyet düzenini de oturursun. Regl yi de takma bence insan taktikca gecikiyor.

aminn inşallah .....

bakalım gelıcek elbet beklenen regl .... daha ıyı duzene sokmak lazım bırseyler yapmak lazım ...

ben en ıyısımı bugun kagıt kalemı elıme alayım kendıme bır program yazayım

Gunaydinlarr mutlu gunler olsun insallahhh...

Ve ve veeeee 78.8 geldim sabah yehhhhuu

Hoş geldin canım bu sayfaya takıl sen de hep birlikte zayiflayalim keklerden uzak dur ama :)))

Hb tatlım inş. fırsat buldukça aranızdayım bende ama bu kadar insafsız olmayın 1.5 ayda ilk defa 2 dilim kek yedim

aynen tatlım valla senin yazını okuyunca zaten aynı olduğumuzu düşünerek anlatıverdim hemen :) zaten 20 gündür falan jillian yapıyorum çok zorlanıyorum ama aşırı ter döküyorum 1 ayda diyetle birlikte 3 cm inceldim ama daha çoook yolum var

Kızlar Günaydın azminizi kaybetmeyin Ben 2 günde 1.1 kilo vermisim 80.8e düşmüşüm çarşamba 81.9dum

Günaydın canım ne yapıyosun peki benim kilo vermemde başta çok hızlıydı ama şimdi çok yavaşladı durdu dencek kadar ne yapmak gerek acaba bu durumda

Biraz fazla ye ben mesela aldım sanıyordum çünkü önceki gün cigkofte yedim dün sabah kahvaltısında 700 kalori aldım arada fazla ye ki metabolizman hızlansin ve ben deli gibi yoğurt yiyorum tavsiye ederim

Kızlar Günaydın azminizi kaybetmeyin Ben 2 günde 1.1 kilo vermisim 80.8e düşmüşüm çarşamba 81.9dum

tatlı şeker pareler ben geldım sabah can havlıyle sıze yazmak ıcın yoldayken telden canlı baglantı gerceklestırdım

ebrully spor yapman cok guzel ... nacızane bırkac sey soylemek ıstıyorum kendımden pay bıcerek ....

dıyet dendıgı zaman ınsan ay onu yemıyeyım ay sunu yemıyeyım dedıgınde daha fazla yıyor farkında olmadan ...

bu 5. günüm gizem bılıyor cok fazla dıkkat edememe ragmen 1,2 kılo vermısım kı tartıldıgımda 80 küsürdüm belkı 1,5 kılo vermısımdır ...

az yemeye calısıyorum ekmek tuketmemeye calısıyorum su bol ıcmeye calısıyorum ... asansor kullanmıyorum tatlı abur cubur tuketmıyorum ( dun bıtter yedım 3 parça ) regl olamadım olup bıtsem belkı dahada duşer kılom ...

demem o ki acele etmeden yavas yavas ac kalmadan zararlı gıdalardan uzak durarak vermeyı hedeflıyerek devam edersek hem eglencelı bır hal alır hem halsız dusmeyız hemde gıden kıloların cogu yagdan olur

gizemcim senide tebrik ederim canım maşallah

bu aksam yuruyusume baslıyorum dun gece programımı hazırladım sımdı uygulama zamanı

Dün çok giremedim yazdığına da cevap veremedim kahvaltıda yedim diye çok moralim bozuldu bir arkadaş da hep diğer arkadaştan için benim yanımda miniciksin yicen tabi filan diye konuştu canımı sıktı çok yedim diyorum yanındaki arkadasa sen yicen tabi ihtiyacın var diyor bana laf atar gibi dün çok canım sıkkındi.
Spora başlaman çok güzel ne kadar yürümeyi düşünüyorsun ilk gün buarada 1.5 kilo oldu mu ya süper

canım morelını bozma sen verdıgın kılona bak yemene bak sen 50li kılolara dustugunde onların yuzundekı ıfadeyı gormek isterdim ...

insanlar nasıl bu kadar densiz ve hadsiz olabiliyor anlamıyorum ....

don lastıgı gıbı gevşemiş dilleriyle zehir akıtıyorlar kör sagır dilsiz ol sen onlara boşver tatlışım ...

evet olmuş vermişim bende ınanamadım aksam makarna yidim hemde baya yedim dondurma yedım ama kıloya sevindim ...

Bir de bu insan en samimi arkadaşım dedim zaten çok ayıp bu sen okul başlarken göreceksin dedim yanlış anladın filan dedi ama ben anladım anlayacağımi
Yemen iyi olmuş bence makarnayi bilemem de dondurma yemelisin bence ben önceki zayiflamamda günde 2 tane cornetto yerdim

dost dediğin acıyı bal edip söyleyendir derim hep kendimce

sende daha dıkkartlı olursun bundan sonra

bakalım yavastan yavastan gıdıyor haftada 1,5 versem 1 ayda 6 kılo az degıl genede guzeş

yürüyüşümü sormuşsunda unuttum yazmayı 1 saat tempolu yuruycem yuruyus alanı var oyle planladım terım sogumadanda mekıklerımı cekerım oldu bıttı

Biraz fazla ye ben mesela aldım sanıyordum çünkü önceki gün cigkofte yedim dün sabah kahvaltısında 700 kalori aldım arada fazla ye ki metabolizman hızlansin ve ben deli gibi yoğurt yiyorum tavsiye ederim

ay aynen metabolimam çok yavaş cidden 4-5 günde bir çalışıyo yoğurt her öğlen mutlaka 1 kase yiyorum akşamları sade sodaya limon kesip atıyorum bazen kayısı yiyorum 4 5 tane hersabah yeşilçay içiyorum banamısın demiyo ama midem boş bence o yüzden tebrik ederim bu arada senide başarılarının devamını diliyorum

Takma bence kafana taktikca daha kötü olur dusunmemeye çalış sen hedefine devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…