merhaba ben 2,5 aydır diyet yapıyorum.90 kilodan 79 a düştüm.5 aylık ta bebeğim var.ama artık sıkılmaya başladım.ne ypacam bilmiyorum.yardım lütfen
Ben de öyle wcye giriyorum çıkıyorum yarı çıplak tartılıyorumIstanbulu sel aldi bugun bu nasil yagmur yarabbim rahmetini gonderiyor ....
Bu arada kizlar siz sabah ac karna mi tartiliyorsunhz genelde ?
Ben sabah zibinimla tartiliyorumda ac karnaaaa
Ben diyetten önce de çok yerdim peynir yoğurt çok çok yenmeli bence de.
Bu arada makarnayi bırak artık doyurmuyor ki zaten iki saat sonra ben acıkiyorum makarnadan sonra kepeklilerden bulsak onlardan al ye dicem de :))
Yağmur burada da coktu allahtan ben akşam çıktım da dışarı nasibimi almadım yağmurdan dolu filan vardı bayagi :)
Ben de sabah yemek yemeyi unutmuşum yemek yemek artık bende zorunluluga bırakmaya başladı yerini
Birakiyorummmmm biraktimmm artik makarna yokk ......
Dolu burayada yagdi felaketti .....
Senle ayni kiloda sayiliriz pazartesi ac karna kilomuzu soyleyip hirs olmasi adina yarisa girelimmi diger pazartesiye kdr ne dersin ??
Kahvaltida ekmek arasi olsada muhakkak ye ama ihmal etme
bize katılabilirsin pes etme yolu yarılamıssın 11 kılo az degıl bır 11 kılo daha var bırlıkte verelim
Olur ama pazartesiye ben kilo almış olabilirim çünkü haftasonlarim dışarıda geçiyor cumalari desek suna :)) ama pazartesi diye ısrar ediyorsan olur.
Sabah unuttum kahvaltı etmeyi saatlerce sofradaydim ama çaya kaptırdım kendimi gözüm yemek görmedi :))
Olue canim cuma olsunn o zaman haftaya cuma baslariz yarisa ne dersin ....
Bende alisverise cikicam skildim evdede is yaptim anaciimla ...
Sbh pek bisey yemedim yiyesim yoktu cay ictimm ufacik ekmegin arasinada patates koydum 4-5 tane yidim....
Simdide binkase cacik yiyorum ... aksam cikmadan haslama bukgur yerim yogurtla hos oluyor
11 kilo daha versem dünyalar benim olurdu.ama nasıl işte.sorun bu
ekmek derken ne ekmeği ve patates? kızartma??
yarış olayı süper olur bu arada konular karıştı :))
ben de çok sıkıldım evde pinekliyorum kimsecikler yok
Cavdar ekmegi ufacik birseydi ... kizartmada bes dlm ancaydi ... pazartesi basliyalim o zaman yarisa kilomuzu deriz .... cumartesi sabahta kilomuzu derukkkkk bakalimm bes gunde kac kilo gidiyor ....
kızartmayı bırakkkkk :))) 5 dilim 20 dilim fark etmez çook zararlı :) hayatından kızartılmış her şeyi çıkarman gerek :)
tamamdır pazartesi ölçülür söyleriz birbirimize. cumartesi tartılmak iyi olur tekrardan final haftam haftaya bakalım sınav stresi kilomu etkileyecek mi
Onuda birakiyorummm tamamdirya cok guzel oluyor burda yazismak cidden aklima hep sen geliyorsun gazli icecekleri cikardim hayatimdan sade sodayi cikaramiyorum asit ihtiyaci hissediyorummmm onla gecistiriyorum ...
Gecen tatli krizim geldi bitter cikolata aldim 3 kc parca yedim hemen .... abur cuburu unuttuysam kizartmayida unuturum ki cok aramamm zaten evdeydim.anacigim yapmis o yuzden daha yimem :--(
Sen ne okyorsun canim bolumun ne hangi universite vizelerinmi finallerinmi basliyor ?
ben kızartmasız seneler geçirdim inan bana kızartma bırakılabilecek en kolay şey. köfte mesela herkes için kızartılır evde benim için tost makinesinde ızgara gibi yapılır. patatesi de çok seviyorsan haşla bence bir damla zeytin yağı limon ve baharatlarla bütün kızartmalara bin basar. fırında elma dilimli patates de aynı şekilde. soda zaten sade sodayı için diyorlar ama ben limonlu da içiyorum tek zevkim o onu da bırakamıyorum ama azalttım.
ben makine mühendisliği okuyorum gazide. finaller var malesef :)))
Masallah sana dediklerinde cok haklisin ...
Bende cikaricam artik yavas yavas yagida birakiyorum haslama yiyorum cou seyi ....
Ben ankaraliyim yegenim orda okuyor ins muhendisligidemek kanim o yuzden bu kadar cabuk isindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?