• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+80'den -60'lara

Kahvaltım
Kuymak
2 dilim tam buğday

Öğle
1 minik muz

Akşam
Tavuklu kabak sote
Pilav:sinirli:
Yoğurt

Karbonhidrat ağırlıklı dengesiz bir gündü. Ancak yediklerim kahvaltı 630 kalori, öğle 90 kalori, akşam da 500 kalori. Toplam 1220 kalori olmuş oldu.
Gün içerisinde 6000 adım attım. Ve Grow With Jo'nun nisan aynı haftalık programına başladım. Yapmak isterseniz plaslist adı April Workouts 2026 l Week 3
Normalde 3. günün yapılması gerekiyordu ama ben bugün başladığım için pazartesiyle başladım. Bugün yaptığımın adı da Beginners Do This Everyday to Burn Fat (2 Mile Walk)

Bugün 22 Nisan hedef 22 Mayıs'ta 10 cm incelme :KK9:
Son 30 gün sanırım.:rapci:
Nisan 30 mu çekiyor 31 mi hatırlamıyorum. :bicak:
Sen söyleyince baktım 30 çekiyormuş :D çok güzel hedef bence. Gidişat da çok iyi görünüyor. Ben de hiç çıkıp yürüyüş yapmıyorum, yürüyüş bandı aldım şimdilik 20dk yapıyorum yavaş yavaş artıracağım bakalım mayıs sonunda değişim olcak mı benim de bi bakarım. Beslenmeme hiç dikkat etmiyorum ama bayrama kadar bi çekin düzen versem iyi olacak :)

Kahvaltım
Kuymak
2 dilim tam buğday

Öğle
1 minik muz

Akşam
Tavuklu kabak sote
Pilav:sinirli:
Yoğurt

Karbonhidrat ağırlıklı dengesiz bir gündü. Ancak yediklerim kahvaltı 630 kalori, öğle 90 kalori, akşam da 500 kalori. Toplam 1220 kalori olmuş oldu.
Gün içerisinde 6000 adım attım. Ve Grow With Jo'nun nisan aynı haftalık programına başladım. Yapmak isterseniz plaslist adı April Workouts 2026 l Week 3
Normalde 3. günün yapılması gerekiyordu ama ben bugün başladığım için pazartesiyle başladım. Bugün yaptığımın adı da Beginners Do This Everyday to Burn Fat (2 Mile Walk)

Bugün 22 Nisan hedef 22 Mayıs'ta 10 cm incelme :KK9:
Son 30 gün sanırım.:rapci:
Nisan 30 mu çekiyor 31 mi hatırlamıyorum. :bicak:
grow with jo da çok iyi ama şu an haftada 2 gün ağırlıklı pilates-yoga yapıyorum. Akşamları da işte yürüyüş bandında yürüyüşe başladım ama belki bi akşam da bunu eklerim

Sen söyleyince baktım 30 çekiyormuş :D çok güzel hedef bence. Gidişat da çok iyi görünüyor. Ben de hiç çıkıp yürüyüş yapmıyorum, yürüyüş bandı aldım şimdilik 20dk yapıyorum yavaş yavaş artıracağım bakalım mayıs sonunda değişim olcak mı benim de bi bakarım. Beslenmeme hiç dikkat etmiyorum ama bayrama kadar bi çekin düzen versem iyi olacak :)
Ben şimdi geow with jonun haftalık liste atıyor onun pazartesi günü sporunu yaptım. Step aorebik bi kafamı kurcalıyor acaba mı diye de bakalım 🤔

grow with jo da çok iyi ama şu an haftada 2 gün ağırlıklı pilates-yoga yapıyorum. Akşamları da işte yürüyüş bandında yürüyüşe başladım ama belki bi akşam da bunu eklerim
Hareket her zaman iyidir. İngilizce hocam hep nerede hareket orada bereket vardır derdi. Tabi onu biraz ingilizceyle karıştırıp derei. Where is hareket there is bereket 😂😂😂

bu arada güncelleme de yapayım. Artı da eksi de yok regl oldum. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum artı olmaması iyi tabi ☺️

Bu arada Grow With Jo'nun haftalık workoutları var.
Challenge gibi onlara başladım.

Dün yani pazartesi günü: 20 Min INTENSE Fat Burning Torch Tabata -20 dk

Bugün yani salı günü ise: 5000 Step Dumbbell BURN ad Home l Walk The Weight Off Yaptım. -50 dk

Yarın yani çarşamba günü de MORNING AFROBEATS STANDİNG ABD WORKOUT L growwithjo -12 dk

Perşembe dinlenme günü
Cuma da 30 Min INTENSE Full Body Dumbbell Workout at Home l No Repeat -31 dk

Cumartesi günü de: Full Body Beginner Dance Party: Bruno Mars - 15 dk

Pazar günü de dinlenme günü

İki gün bitti kaldııı 3 gün.

Benimle yapmak isteyen olursa diye videoları da paylaştım.

Çarşamba gününü de yaptııımm. 💃
Üzerine bir de 6 dk ağırıklı hulohop çevirdim.

Bu arada yazmadım ama işime yürüme gidip geliyorum. 3000 adım gidiş 3000 adım geliş. Toplam 6000 adım atmış oluyorum.

Ayyy normalde bugün dinlenme günümdü ama hamburger yiyince eritmem lazım deyip spor yaptım. İmmersive videolarından acayip eğlendim ve grow with jodan daha fazla terletti.
2 video yaptım hemen atıyorum size belki yapmak istersiniz diye

İlk yaptığım popüler telefon oyunu olan Subway Surfice

Diğeri de çok sevdiğim film serisi Jurassic Park

Burası diyet günlüğümden ziyade spor günlüğüne kaydı gibi.
Yediklerimi pek paylaşmıyorum ondan.
Bugünü paylaşmayayım malum hamburgerle kaçamağımı söylemiş oldum.

Hem tartıda hem de mezura da eksi gördüüüm hemen güncelliyorum

Günün notlarını gireyim
Eşim beni serpme kahvaltıya götürdü. Abartmadan yedim.
Kahvaltı kısmı yavaş ve uzun sürdüğü için öğle yemeği yerine de sayılır.

Akşama gelelim
Izgara tavuklu, tam buğday makarnalı, haşlanmış bezelyeli salata

4000 adım
Immersive interactive warm up - Minecraft ( 5 dk)
Immersive interactive warm up - Şirinler ( 6 dk)
GWJ - 30 MIN CARDIO WORKOUT AT HOME

Haftanın son sporunu da yaptıım.
Grow With Jo - 3 MILE FAST Walking to Lose Belly Fat (burn calories!)
6400 adım

Yediklerim de

Kahvaltı - 11.00
Diyet ekmeğiyle sandviç

Öğle - 16.30
1 domates
2 salatalık
5-6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekşi mayalı artisanlı sebzeli ekmek
2 dilim beyaz peynir

2,5 litre su içtim. Yarım litre daha içeceğim.

Yarın seyahatim olduğu için bişey yazamayabilirim. O yüzden diyorum şimdiden yarın serbest günüm. 6000 adım atarım büyük ihtimalle ama o kadar :)

Ben de 3 günlük bir gezmem oldu sonrasında da yediklerimi koyverdim buralara sa gelmedim :) seni tebrik ederim valla iyice oturtmuşsun spor ve beslenmede dengeli olmayı. Ben geri dönemedim bir türlü ama inşallah dönerim. Haftada 2 gün pilatesi aksatmıyorum ama ona devam 💃

Ben de 3 günlük bir gezmem oldu sonrasında da yediklerimi koyverdim buralara sa gelmedim :) seni tebrik ederim valla iyice oturtmuşsun spor ve beslenmede dengeli olmayı. Ben geri dönemedim bir türlü ama inşallah dönerim. Haftada 2 gün pilatesi aksatmıyorum ama ona devam 💃

Pilates de baya sıkılaştırır.

1 haftalık Ankara çalıştayının ardından ödemde geri döndüm.
Gece indim. Açtım pide yedim :duduk:
E haliyle sabah tartıda 87.5 :sinirli:

Kahvaltı
2 yumurtalı ok az tereyağlı omlet
6-7 tane zeytin
Yarım avokado
Salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği

Öğle
3 yumurtalı az tereyağlı omlet
1 dilim ekşi mayalı tam buğdaylı ekmek
6-7 tane zeytin
1 dilim kaşar peyniri

Öğle de kahvaltı yaptığımın farkındayım yemek yapmayı unuttum. :işsiz:
Ha bu arada akşam yemeği yok. Kahvaltıyı çok geç yaptım haliyle de geç acıktım.

Spor
MrandMrsMuscle - 1. Gün-Kilo Ver-Kilo Verme (14 Günlük Egzersiz Planı)
Ergin Kırbaç - Hızlı Kilo Vermek İsteyenler Buyursun l 15 Dk'lık Yağ Yakıcı Antrenman
Zumba Class - 7 Günde 4 Kilo Kaybedin

Dün
MrandMrsMuscle - 2. Gün- Lose Weight - Lose Belly Fat (14 Day Exercise Challenge)
Ergin Kırbaç - Hızlı Kilo Vermek İsteyenler Buyursun l 12 Dk'lık Yağ Yakıcı Antrenman
Fitflow - TURKISH POP ZUMBA PARTY 24 MIN

Bugün
MrandMrsMuscle - 3. Gün- Lose Weight - Exercises To Lose Belly Fat (14 Day Exercise Challenge)
Ergin Kırbaç - Hızlı Kilo Vermek İsteyenler Buyursun l 12 Dk'lık Yağ Yakıcı Antrenman
Temizlik yapıyorum o yüzden zumba yok :KK28:

2 gün hiç bişey yapmadım modum düşüktü. Bugün dengesiz beslendim ama sporumu yapacağım.
12 dklık ergin kırbaç videosu yaptım şuan nabzım tavana çıkmış durumda. Biraz dinleyeneyim devam edeceğim. Tabi başka bir videoyla :21:

20 Min ALL STANDING ABS + Small Waist Workout | Daily Routine, No Jumping, No Repeat, No Equipment' ekledim. Bu arada video Eleni Fit'in​

Gün içinde 10000 adımımda var unutmayayım.​

Back
X