• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80'den 72'ye✔️

Sabah
Hasl yumurta
Domates
Peynir
Biber

Ne güzel defter almistim. 2 gün yazdim ama o kadar yoğun ve yorgunum ki, kaldi yine ama pes etmek yok. Yazicam💃💃

Kalori programima simdiden yediklerimi eklemem lazim. Acayip zor oluyor toplu girmek

Bu sabah itibariyle 11 kg vermis bulunuyorum.

12 mart 83
9 agu. 72

5 ayını verdin be boza. Haftada 500 gram oluyor ortalama.

Daha bu kadar, hatta daha da fazla yol var.

Hedeflerimi sesli söylemek iyi gelmedi. Yapmicam o hatayi

Kg hedefi vermicem. Cunku iyi gelmedi bana. 2 ay durakladim

Yaristigim zayiflama grubunda;

ay bugun şu kgyim. Hadi yarin şu kg gelsin demiceeemmm

Hadi boza, hadiiiiii demiceeeemmm

Çok açım,öldüm,bittim demiceeeemm

Köyün delisi miyim ben? Bi bak etrafina boza. Pskolojisi bozuklar gibi davranip, olumsuz enerjileri uzerine cektin ki maalesef pskolojin bozuk. Bari bu kadar belli etme. Tövbe ya. Buraya yaz iste sacmaliklarini. Kimseyi bu denli rahatsiz etme.

Zaten icimden gelen de bu.

Aciklamaya bile kimse sormadan gerek yok. Çok yumusak olunca inciniyor insan, hayatin her alaninda..

İki ay onceki zorlu gunlerime döndüm. Ne zor isler, ne zorr.

Simdiden ögle yemegi plani dusunuyorum😁😁

Regl oldugum icin adim atacak halim yok ama 10.000 yaparim illa (insaallah)

İşe gidiyorum, öptüm.

💚💚💚

Eklentiler

• IMG20220809103503.webp
    IMG20220809103503.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 66
Dün ki menüm

Miktarlari tam tutturmam mümkün değil

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-08-23-16-57-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2022-08-08-23-16-57-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 74
Dün ki menüm iyi degil evet amaaaa 2 lahmacun yemistim, onu telafi icindi. Ayrica 2 aydir, sıkı diyet yapamadim, vücudumu dinlendirmis oldum . Bu hafta sıkı yapıcam, belki haftaya da yaparım.

Öglen lahmacun planim vardi ama bi isim cikti, lahmacun olmayacak. Belki de hic yeme firsatim olamayacak. Çorba icebilirim 🤔

Aksam açlık krizine girmek istemiyorum. Neyse ya iyi gidiyorum şükür. Konuyu nereye bağladım.

Sıkı diyet yapamiyorken buraya da bu kadar yazma durumunda olmuyordum. Resmen sariliyorum buraya😁😁

Back
X