• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80'den 72'ye✔️

Maşallah günü erkenden kapamissin. Ben de eliptik yapmak üzereyim. 💪
Tesekkur ederim,minik bi ara öğün yaparım ama ana öğün bitti benim icin bugün. Eliptik de iyi,ne güzel. Evde yapiyordun dimi? Birazdan kızımla parka gidicez insaallah. 2-3 bin daha atabilirim adım. Yuruyus yapmam mumkun degil kızımla. 🥰 Evdekinden daha cok adım atmis oluyorum tabi ki.

Bugun ki adımlarımın yaridan fazlasinİ hizli atmisimdir. Oglumla bebek arabasiyla yuruyus yaptim 🤭 ve sabah tek yurume firsatim oldu.

Tesekkur ederim,minik bi ara öğün yaparım ama ana öğün bitti benim icin bugün. Eliptik de iyi,ne güzel. Evde yapiyordun dimi? Birazdan kızımla parka gidicez insaallah. 2-3 bin daha atabilirim adım. Yuruyus yapmam mumkun degil kızımla. 🥰 Evdekinden daha cok adım atmis oluyorum tabi ki.
Evet balkonumda yapıyorum. Kolay gelsin...☺️

Adimda rekorumu kırdım

Güzelmis valla. Sagol,
Aslında açık havada yürüyüşü daha çok seviyorum. Ama o sonbahar ve kış sporum. Yazın eliptik...😍 Gerçi eliptik de keyifli oluyor, kâh dizi seyrediyorum, kâh müzik dinliyorum. Neyse ne, onemli olan günlük sporumu atlamiyorum...💪😍

Aslında açık havada yürüyüşü daha çok seviyorum. Ama o sonbahar ve kış sporum. Yazın eliptik...😍 Gerçi eliptik de keyifli oluyor, kâh dizi seyrediyorum, kâh müzik dinliyorum. Neyse ne, onemli olan günlük sporumu atlamiyorum...💪😍
Evet. Terden dolayı anlatmistin . Ben de acik havada severim🤭

Adım sayım

Eklentiler

• IMG20220814221848.webp
    IMG20220814221848.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 112
14 AGUSTOS PAZAR

Kahvalti
Klasik+ üç dilim buyuklugunde ekmek diyebilirim+fıstık ezmesi+çiğ badem

İkinci öğün
siyez bulgur pilav
Çoban salata
1 kefir

Aralarda, sonlarda, ortalarda...
2 Yesil cay
Kahve
Elma
2 kakaolu karisim
3 minik elma
1 nektari
Çiğ badem

1918 kalori

ADIM 33.332

🌸Saat ayarları gayet iyi ama söylemem. Gelip dank diye yorum yaparlar, aman amann.. istemez😁
🌸Kalori miktarlarini ayrintili hesapladim ama aciklama yapmicam, toplam kaloriyi yazdim iste. Pilavdan kac tabaksa tabak. Hahayttt

💃💃💃

Eklentiler

• IMG20220814221848.webp
    IMG20220814221848.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 112
Back
X