80'lerden 60'lara son şans!!!

Kizlar gunaydin dun ipin ucunu kacirdim disardaki bi etkinligimiz yuzunden bugun tartildim 80.3 -600 gitmis buna sukur :) 79 a inmeme cok az kaldi

Uzun suredir diyet yapiyorsan kalabilirsin sanicim sonra bi kirsan 60lara inersin

Kizlar nasil gidiyor diyetler ben bugun baya katu basladim gune sanki sabah kahvalti yapinca daha cok acikiyorum gun icinde o yuzden bu sefer boyle deneyim dedim
Sabah sadece bol limonlu yesil cay ictim ve domates yedim bu midenin ve istahin bi sekilde kapanmasi lazim yoksa kucuk kacamaklar yapiyorum kendimi durduramiyorum

Oglen
1 mandalina
Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 kasik makarna
4 parca kanat izgara

Gunj kapattim belki bi sade kahve icerim o kadar

Selam kizlar bende bu sabah itibariyle lahana corbasi diyetine basladim en azindan 5 gün yapmayi düsünüyorum.gecen kiş verdigim 10kg nun 6 kg sunu tekrar aldim.pko luyum regl im duzensiz bu yüzden cok rahat kilo alabiliyorum...hedefim ekim ayi 5g kasim ayi 5kg toplam 10kg verebilmek.Allah yardimcimiz olsun.

Bende ayni seyi yaşıyorum eger kahvalti yapmazsam abartisiz aksama kadar acikmiyorum ama kahvalti yaparsam sureklu acikiyorum

Hosgeldin canim boy kilo yas nedir

Ise yariyor mu?

Hosgeldin canim boy kilo yas nedir

Yas 33 boy 1.62 kg 85 ...bundan 6 yil önce 95kg dan 63 kg ya düstüm.hamilelikte tekrar 97kg oldum yapisti kaldi üstüme.bu arada bebek tedavisi icin ilaclar aliyorum.2 ayda 6kg aldim...en azindan 2 ayda 10 kg vermem lazim...dojtor 10kg ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…