Demetria Karatayda haftada bir kilo civarı gidiyor değil mi?
Tebrikler canim senin de 60li sayilara az kalmis cok sevindimgünaydın 74,40 olmuşum :)
Tebrikler canim senin de 60li sayilara az kalmis cok sevindim
Merak etme canim yalniz degilsinyalnız ben çok zooorr kilo veriyorum
Uzun suredir diyet yapiyorsan kalabilirsin sanicim sonra bi kirsan 60lara inersin
Insallah canim senden gaza geliyorum ben de.dun biraz ipin ucunu kacirdim bugun tartiya korkarak ciktim az da olsa eksiyi gorunce yeniden hevese geldiminşallah pes etmiycem bakalım
Insallah canim senden gaza geliyorum ben de.dun biraz ipin ucunu kacirdim bugun tartiya korkarak ciktim az da olsa eksiyi gorunce yeniden hevese geldim
Kizlar nasil gidiyor diyetler ben bugun baya katu basladim gune sanki sabah kahvalti yapinca daha cok acikiyorum gun icinde o yuzden bu sefer boyle deneyim dedim
Sabah sadece bol limonlu yesil cay ictim ve domates yedim bu midenin ve istahin bi sekilde kapanmasi lazim yoksa kucuk kacamaklar yapiyorum kendimi durduramiyorum
Hosgeldin canim boy kilo yas nedirSelam kizlar bende bu sabah itibariyle lahana corbasi diyetine basladim en azindan 5 gün yapmayi düsünüyorum.gecen kiş verdigim 10kg nun 6 kg sunu tekrar aldim.pko luyum regl im duzensiz bu yüzden cok rahat kilo alabiliyorum...hedefim ekim ayi 5g kasim ayi 5kg toplam 10kg verebilmek.Allah yardimcimiz olsun.
Selam kizlar bende bu sabah itibariyle lahana corbasi diyetine basladim en azindan 5 gün yapmayi düsünüyorum.gecen kiş verdigim 10kg nun 6 kg sunu tekrar aldim.pko luyum regl im duzensiz bu yüzden cok rahat kilo alabiliyorum...hedefim ekim ayi 5g kasim ayi 5kg toplam 10kg verebilmek.Allah yardimcimiz olsun.
Hosgeldin canim boy kilo yas nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?