Evet neler yaptın acaba bize de tavsiyelerin olur mu ki
Güzel kilo vermisşin maşallah
Hosgeldin canimBende 79,5 kg yum takipteyim :))
Canim midemi hic bos birakmoyorum Örneğin bir gun içerisinde yedigim seyleri yazayim.Evet neler yaptın acaba bize de tavsiyelerin olur mu ki
Güzel kilo vermisşin maşallah
70li bir kiloyu söylemeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. 79 da olsam 70 leri söylemek istiyorum. ama hep bir motivasyon eksikliği nolcak benim bu halimBende 79,5 kg yum takipteyim :))
boyumuz aynı canım
bende 1.67 1.68 boyundayım.
kilomuz da hemen hemen aynı
kilom bu sabah tartındım 83.3 kg
ama ben bugün sabah deli gibi menemen yedim hemde yarım ekmekle
ay dayanamadım. ama akşam bunun telafisini yapmam lazım
bende sen gibi boğazımı tutuyorum ama spor yapmaya çok üşeniyorum.
bu arada bende 10 gündür diyetteyim 86 ları görmüştüm. hemen kendimi bi toparladım. dün 82.2 lerdeydim az bi fazla yiyince hemen bana 1 kilo olarak döndü.
boyumuz ve kilomuz aynı olunca topiğin çok dikkatimi çekti. bu işi beraber başarmaya ne dersin. ama ben öyle ne yedim içtim tek tek yazamıyorum.
benim hayalim 65 olmak ama 70 i görsem kendimi manken gibi hissedirim inanki.
Ben de eslik etmek isterim. Karatay yapıyorum ben. Hedefim 63.4 ten 61.9a düştüm. Inşaallah eylül e kadar hedefim 3 kilo vermek. Sonraki hedefim 55 52 diye gidiyor tabi ki
Hosgeldin cnm
Insallah hedefine ulasirsin
biraz biz benziyoruz biliyormusun.Bende cok sevindim canim insan bi an dunyadaki kilo sorunu yasayan tek kisi oldugunu dusunuyor umutsuzluga kapiliyor bu islerde birliktelik olursa motivasyonumuz yuksek olur daha hizlikilo veririz insallah en azindan istikrarli:) Brn 2 sene once 92 kilodan 72 ye dustum gecen sene de evlilik zamaninda 65lere kadar indim ama safra amelyati olunca ye ic otur moduyla yine 84 e ciktim :-( Ama kararliyim insallah vericem vericezzz spor yapmazsak yedigimiz zaman hemrn geri alicaz malesef bende hafiften baslamak istiyorum sadece yürüyüş yapsak bile bize yeter insallah bugun ilk adimi atip baslayabiriz ah o menemen ... ❤❤❤
biraz biz benziyoruz biliyormusun.
4 sene önce si 68 kg düşmüştüm. kendimi o kadar mutlu hissediyordum ki anlatamam. nasıl olduysa oldu kendimi geçen sene 94 e çıkmış olarak buldum. kabus gibiydi o dönemler. ben bir diyet bi yürüyüş bir ip atlama yaptım 77 ye indim. sonra bıraktım tabi. şimdide 83 teyim işte.
çok hareketsiz bir yaşantım var. hamur işi abur cubur keserde biraz hayatıma kısa bir yürüyüş gibi spor aktivitesi katarsam başarırım biliyorum inşallah.
senle bu işe artık bi dur deyip hemen harekete geçmeliyiz. ama nasıl. hiç halim yok. kolumu kıpırdatmak istemiyorum. nasıl üşengecim nasıl anlatamam.
Ooo ne kalmis valla güzel gidiyor sun ben zayiflama yarismasindaydim cok guzel guzel kg veriyordum ilkkez 74 gordum ara verdim geri 79,5 oldum ya kafada bitirince oluyor ama hedefine dusene kadar kesinlikle ara verme derim simdi sürekli mücadele icindeyim bir motivasyonum gidiyor geliyor ama kesin vermem lazim fit bir hatun güzel elbiseler giymeyi cok istiyorum...70li bir kiloyu söylemeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. 79 da olsam 70 leri söylemek istiyorum. ama hep bir motivasyon eksikliği nolcak benim bu halim
ayy inş.Gercekten de benziyormusuz :)
Ben bir bucuk saat yürüdum de geldim valla cok iyi oldu benimde hazirlanana kadar kolumu kaldircak halim yoktu bi anda kalktim ne olduğunu anlamadan da yola koyuldum :) nereye kadar oturcaz nereye kadar kilolu kalicaz bu kilolarla uzun sure mucadele.etmek istemiyorum basladiysak hemen hallolmali Dedim ki yarim saat ile baslayayim cok yuklenmeyeyim kendime tlf elime aldim aramadigim kim varsa aradim yapmadığımız dedikodu kalmadive sonunda 1.5 saat yürumusum insallah her aksam olmadi 2 gunde bir yapmayi dusunuyorum aslinda düşünmiycem cunku dusununce yapiyorum bence farkinda olmadan vucut savunmaya geciyor o yuzden kendime çaktırmadan yola koyulursam guzel olur :)
Sende cok guzel kilo vermisşin demek ki istesen yine yapabilirsin o yuzden hemen iste bir an once 2 ay sonrasina kadar 75 73 falan olalim
canım sende durum nasıl. bence iyice diyeti sapıttım. akşam akşam bir tane gözleme birçok patates kızartması yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?