80'lerden 70'lere diyet arkadaslikları

Pazar günü... ne kadar kendimi tutmaya calissamda biraz ipin ucu kacti
Sabah: 1 kasarli milfoy ceyrek sahanda yumurta 1 havuc ceyrek domates kibrit kutusu kadar labne 1 dilim beyaz ekmek bir cay kasigi ahududu receli
Ara ogun:1 twestter algida dondurma
Ogle: 1 porsiyon sebzeli makarna yarim porsiyon bamya yemegi
Aksam : yarim porsiyon waffle (cok pismanim 600 kalori ) 4 findik
Toplamda 1600 kalori

14.08 = lahana corbasi kürüne basladim. Insallah guzel sonuclar alirim. En güncel kilom simdilik 81.5 bu hafta 79 u görürsem cok sevinicem.

Bende sana katılmak isterim. Boy 159. Kilo 78.2 bende 70 i görmeyi çok istiyorum.

Merhaba canım. bu m 79 geldim. Çok üzüldüm. 2 Gün kıtlıktam çıkmış gibi yedim de yedim. Ama bugün yine başladım bir diyet e .

Kahvaltı. Yarım yumurta. 1 dilim domates 1 dilim kepek ekmeği.

Bugun lahana kürümün üçüncü ve son günü tam anlamiyla harfi harfine uymadim cunku protein ve vitamin de almak lazim bence o yüzden sabah kahvaltılarimı yaptım meyve ve ekmekte yedim hatta dondurma bile yedim sadece ogle ve aksam yemeklerinde lahana corbasi yedim bakalim sonuclar nasil olucak yarini sabirsizlikla bekliyorum

Merhaba canım. bu m 79 geldim. Çok üzüldüm. 2 Gün kıtlıktam çıkmış gibi yedim de yedim. Ama bugün yine başladım bir diyet e .

Kahvaltı. Yarım yumurta. 1 dilim domates 1 dilim kepek ekmeği.

Aslinda diyete baslamadan once herseyi bolca yemek lazim icinde kalmamasi icin yani ben oyle yaptim cunku bir sonraki gun canım cok birsey istemiyor bu yuzden de biraz motive oluyorum canim bunu oyle dusun insallah bi daha arttigini gormeyeceksin bide diyette oldugunu da cok dusunmeme calis canim beyin otomatik olarak yemek yeme isteği gonderiyor cildiriyor anlayacagin insallah daha saglikli kilo veririz canim kahvaltin 120 kalori falan gayet iyi olmus

Herkese az kalorili bol enerjili hayirli günler nasilsiniz bakalim sanki cok az ugruyorsunuz buralara neyse bakalim bugun ki kilom 80.4

18 gunde tam 4 kilo vermis bulunuyorum

CUMA gunlerini tarti gunu yapalim mi kizlar hem bir hafta boyunca yediklerimize dikkat ederiz hemde daha cok motive oluruz ne dersiniz

Canım ben yine kaçamak yaptığım için girmedim buraya. Canım sıkıldı çünkü. Neyse bugün yeniden toparladım olur bugün bende yazayım kilo mu.

1
18 günde 4 kilo harika maşallah

ayy kızlar tatildeydim. hiç giremedim. tabi diyetin adı bile kalmadı bende , verdiğim iki kiloyu da geri almış bulunuyuorum. 84,6 geldim sabah tartındım. çok moralim bozuk. ama hiç diyet yapasımda yok. pazartesi kendimiinşallah toplamış olarak dönerim

Benimde haftasonu yatili misafirim vardi diyetten eser kalmadi hic tartilmadim inşallah almamisimdir yarin tartılıp yazarim

Kızlar kendime söz verdim. Hafta da bir tartwa çıkacağım diye ama bu cuma tatilde olacağım için pazartesi den sonra yazarım. Kızlar bugün öyle bir sınav oldum ki. Düğüne gittim . dondurmalar börekler. Meyveler derken sadece 1 küçük pogaça ve biraz meyve yedim kalktım çok mutlu oldum ya anlatamam. İrademe maşallah sahip çıktım. tatilde de böyle olacağına inanıyorum. Otele gitmiyorum. Bir evde kalacağım. O yüzden diyeti tam uygularım diyorum hadi hayırlısı

Herkeslere merhaba topigimiz ne kadarda sessiz sakin
Haftasonu dehsetinden sonra birkac gundur dikkat etmeye calisiyorum bu sabah tartildim 80.2 ciktim bayram gelmeden 70 leri gorur muyum acaba

bende diyet falan yapmıyorum. yapamıyorum. motivasyonum çok düşük. sessizde olsak seni çok merak ediyor takip ediyorum canım. inşalllah verirsin. 60 ları görürsün. bende hemen acilinden kendimi toparlayıp başlamam lazım. inşallah başarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…