kız 82 kilo mu oldun
bende 71.8 valla..bende aldım 2 kılo neredeyse cnm..ama diyeti falan bıraktımmm sıktıkça daha çok yeme isteğim oluyor hayırlısı
selam canım ben de 82 kiloyum aynıyız:) pazartesi diyete başladım şuan 79 um su felan gitti vücudumdan sanırım çok ağır ve sıkı bir diyet yapıyorum ve çok ta spor. bakalım sonucu ne olacak hedefim 15 haziranda 70 kilo olabilmek var gücümle savaşıyorum. var mısın bir birimize destek olmaya
ben aç kalarak zayıflamayı hedefleyenlerdenim cnm ama bi süre sonra açlık hissetmiyorsun çünkü miden küçülüyor. sabah ve akşam koşu bandında koşuyorum malum yaz fazlaca terletiyor birde öğleden sonraları pilates lastiği ile egzersizler yapıyorum. mesela bugünkü öğünümü yazayım cnm , sabah 10.30 da uyandım yarım saat koşu bandında koştum sonra 11.30 da doğru bir kaşık lor bi adet salatalık bir dilim kepekli ekmek ve sade şekersiz kahve içtim. sonra 3 gibi 5 6 erik 5 6 tane de kiraz yedim akşama da 1 kase mercimek çorbası azcık z.yğlı fasülye 1 dilim ekmek ve ayran içeceğim. 6 tan sonra da su ve yeşil çaydan başka bişy yok. bide yemekten 2 3 saat sonra tekrar koşu bandı var. haftaya koşu bandı sürelerimi sabah 1 saat ve akşam 1 saat olmak üzere artıracağım. şimdilik hamlığım geçsin diye yarımşar saat yapıyorum.
ooo masallahhh
bende aksamlari kosu bandimda hizli tempoda yürücem yarim saat kadar
saat 6sonra hicbirsey yemicem
3litre su
kahvaltiyi gec yaptigim icin öglen yemicem aksam yicem sadece
insallahh basaririzzz cnm
cnm öğlen az da olsa ye çünkü metobolizma yedikçe çalışıyor biliyorsun. 1 porsiyon meyve ye mesela. erik çok faydalı çok sulu olduğu için yada 1 adet salatalık ye. inş cnm çok hırsandım bu sefer inş başarırız
evett cnm haklisinn
insallahhhhhhhhhhh olur bukez
ben birkeresinde 83bucuktan 65 kadar inmistimm ama sürekli cikolata yiye yiye geri aldimm
sonra 80kiloyla denedim ve 75kadar indim ve gine biraktimm
buarada yasin kac evli bekar :)
bende bi kere 62 ye kadar indim ama bende abur cubur aşırı seviyorum sadece onlarla yaşıyabilirim yemek yemeden o derece yani cnm. ama kestim hepsini. bu sefer kesin ama söz verelim birbirimize :) 24 yaşındayım cnm bekarım daha doğrusu nişanlıyım eylülde evlenicem o zamana kadar zayıflamam lazım. evde atama bekliyorum çok stresliyim o yüzden yemeğe saldırıyorum ama dur dedim artık
peki sen cnm?
tmm söz sözz :)
bende 23gircem 2ay sonra
evliyim ve ikitanede kizim var :)
Allah bağışlasın cnm meleklerini... bende söz veriyorum o halde bakalım neler olacak:)
pilavdan dönein kaşığı kırılsın (pilav yemek yok ama )
evet cnm 82 kilo oldumm
aynen banada öyle oluyor ama artik dur demem lazimm
gell kiz birlikte basliyalim ben bugün basladimm
ben aç kalarak zayıflamayı hedefleyenlerdenim cnm ama bi süre sonra açlık hissetmiyorsun çünkü miden küçülüyor. sabah ve akşam koşu bandında koşuyorum malum yaz fazlaca terletiyor birde öğleden sonraları pilates lastiği ile egzersizler yapıyorum. mesela bugünkü öğünümü yazayım cnm , sabah 10.30 da uyandım yarım saat koşu bandında koştum sonra 11.30 da doğru bir kaşık lor bi adet salatalık bir dilim kepekli ekmek ve sade şekersiz kahve içtim. sonra 3 gibi 5 6 erik 5 6 tane de kiraz yedim akşama da 1 kase mercimek çorbası azcık z.yğlı fasülye 1 dilim ekmek ve ayran içeceğim. 6 tan sonra da su ve yeşil çaydan başka bişy yok. bide yemekten 2 3 saat sonra tekrar koşu bandı var. haftaya koşu bandı sürelerimi sabah 1 saat ve akşam 1 saat olmak üzere artıracağım. şimdilik hamlığım geçsin diye yarımşar saat yapıyorum.
arkadaşım maşallah sana ne diyeyım..ben kosu bandında 30 dakika yürücem die çıkıyom 20 dakika zor yürüyorum bide bütün gün iş yerindeyım ya ıster ıstemez yorgunluk oluyo sanırım eve gelınce bısey yapamıyorumm off offff
cnm sen çalışıyormuşsun ama ben evdeyim bide hırs yaptım iyice 1 aya kadar güzelce zayıflıcam diye. bakalım hayırlısı.. bide önümüzde hafta sabah 1 saat akşam 1 saate çıkaracağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?