82kiloyla yeniden diyete basladim

canim bende yemek yemeyi seviyorum ama daha cook abur cuburu seviyorumm
kiz gell 2haftacik dayan sende :)

cok spor sansım olmuyor kuçuk oğlum 8 aylık henüz bana pek vakit kalmıyor yani işe gidip gelirken 2 durak önce inip günde 40 dk yürümüş oluyorum ve aksam 20 tane mekik çekiyorum ne yazıkki hepsi bu...

dünkü menümü yazayım

sabah. 2 dilim tuzsuz tam bugday ekmeğine b.peynir maydonoz ve 4 zeytin sandviç.
ara . form çay ve k.fleks kraker yarım paket
öğlen . semizotu bir kabak ve yoğurt
ara . nektari
akşam . 3 dilim ızgara tavuk göğsü ve salata az yoğurt.

bide sabah elma sirkeli su içiyorum
günde 2 tanede türk kahvesi 1 şekerle tek vaz gecemediğim de bu zaten

sizce fazla mı bu yediklerim

cnm sen çalışıyormuşsun ama ben evdeyim bide hırs yaptım iyice 1 aya kadar güzelce zayıflıcam diye. bakalım hayırlısı.. bide önümüzde hafta sabah 1 saat akşam 1 saate çıkaracağım:)

merhaba
bende forumun sessiz takipçilerindendim uzun zamandır. 2 doğumdan sonra zaten hiç zayıf olmamış olan ben 90 kg çıktım. ama iş temposu çocuklar derken bir türlü diyet yapacak gücü bulamadım kendimde... taa ki pazar gününe kadar. şimdi pazartesiden beri ciddi diyetteyim ve hiç zorlanmıyorum ama desteğe ve motivasyona çok ihtiyacım var. benide aranıza alırsanız çoook sevinirim. haziran sonuna kadar en az 12 kg vermek istiyorum. tatile gidicez ve ben boyle gitmek istemiyorum ([/QUOTE]

hosgeldinnn cnm

hosgeldinnn cnm[/QUOTE]

hoşbulduk. :)

slmm kizlarrr
bende bugünkü menümü yazayim
sabah yok
öglen 1tane domates
1dilim peynir
1tane yumurta
1dilim ekmek
aksam 1tabak patates salatasi
2litre su
30dk yürüyüs

29 yaşındayım. şu an kilom 89. 91 kg ile başladım 6 gün oldu ama tek başına zor. diyet yada açlık değil insanın motive olmaya desteğe ihtiyacı oluyor. şimdi başaracağıma daha çok inanıyorum. hedfime çoook var ekim ayının başına kadar 60 kg olabilir miyim ki..

tabikide olursunn cnm neden olmasinki sen bozma diyetini yeterr
bende bukez basarmak istiyorumm
cünkü simdi diyet yapmassam bu gidisle 100kiloya cikicam ve birdahada hayatta kilo verip zayifliyamamm
birbirimize yardimci olalimm
mesela benim cnm cikolata istedimi yazarim buraya kizin bana hakaret edin ki yemiyimm

yemeyiz biz yemeyiz.... başarırız bu işi
ama yediklerin de çok az değil mi canım ya.. cok aç kaldığında vicut herşeyi daha fazla istiyor biliyorsun. aralarda meyve yoğurt falan yiyor musun

yemeyiz biz yemeyiz.... başarırız bu işi
ama yediklerin de çok az değil mi canım ya.. cok aç kaldığında vicut herşeyi daha fazla istiyor biliyorsun. aralarda meyve yoğurt falan yiyor musun

yemeyizzzz tabikideee :)
amann canim bugüne kadar cook yedimde nolduu bosverr birak az olsunn

benim bugünki yediklerim

sabah 2 dilim ekemek arası b.peynir maydonuz zeytin sandviç
ara. 1 ceviz 1 form çay
öğlen . etsiz türlü bir tabak 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt
ara. yarım elma
akşamda. z yağlı taze fasulye ve yğurt olacak

2 de türk kahvesi

çok mu yiyorum ben (

hayirrr cnmm cook degilll
affiyettt olsunnnn :)

selam kızlar.... bende birazdan ara öğünümü yicem 3 4 tane kuru kayısı mı yesem yoksa elma mı karar veremedim düşüncem ama :) bakalım pazartesi kaç çıkacağım tartıda..
cannkız iyi yapmışsın tavuk haşlama yapmakla patates nişastalı ne de olsa :)

saat 4 5 gibi de pilates yapcam bakalım yani pilates dediysem bant ile 1 2 hareket. benim cnm şimdilik çikolata istemiyor ama ilerleyen günlerde ne olur bilemem çünkü beynimde bitirdim mi bitiriyorum hiç bozmuyorum istisnalar hariç ama inş bu sefer olmucak o istisnalar:):)

bence gayet ölçülü yiyorsun cnm . zeytini suda beklet tuzunu alsın biliyosun 3 beyaz yasak:)

sende kendimi gördüm.. aç olmasam da abur cubur elimden eksik olmaz :18::18:

benimde vermem lazım

işyerinde ne yiyeceğim ya o cok sıkıntı

kızlar aklıma geldi bizde o kiloları gösteren ne kadar verdiğimizi gösteren cetvelden yapsak mı hem movite olmuş oluruz ne dersiniz. ben onu daha önce yapmıştım fakat verdiğim kiloyu nasıl cetvel üzerinde işaretleyeceğim onu yapamayıp kaldırmıştım.

hosgeldinnn cnm
canin ne istiyorsa onu ye :)
evet son dk kararimi degistirdim :)
haklisin beyninde bitirdinmi oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…