Basaracaksin bu sefer. Ha gayret cankizz
cnm ben bu ara cok yiyorumm rahatsız olsam da boyle mutluyum yemek yemeyi seviyorum napayım kızım ayın 3 ünde tatile gitcem tombik tombik az sıksam 2 hafta 2 kılo versem kar ama nerdeeeeee....ınsallah sen başarırsın..
arkadaşım maşallah sana ne diyeyım..ben kosu bandında 30 dakika yürücem die çıkıyom 20 dakika zor yürüyorum bide bütün gün iş yerindeyım ya ıster ıstemez yorgunluk oluyo sanırım eve gelınce bısey yapamıyorumm off offff
günaydınn canımm. sabah menümü yazayım 30 dk koştum resmen ter içinde kaldım şimdide kahvaltı yapacağım bir kaşık lor 1 adet salatalık sade kahve ve 1 dilimk. ekmek..
cnm sen çalışıyormuşsun ama ben evdeyim bide hırs yaptım iyice 1 aya kadar güzelce zayıflıcam diye. bakalım hayırlısı.. bide önümüzde hafta sabah 1 saat akşam 1 saate çıkaracağım:)
merhaba
bende forumun sessiz takipçilerindendim uzun zamandır. 2 doğumdan sonra zaten hiç zayıf olmamış olan ben 90 kg çıktım. ama iş temposu çocuklar derken bir türlü diyet yapacak gücü bulamadım kendimde... taa ki pazar gününe kadar. şimdi pazartesiden beri ciddi diyetteyim ve hiç zorlanmıyorum ama desteğe ve motivasyona çok ihtiyacım var. benide aranıza alırsanız çoook sevinirim. haziran sonuna kadar en az 12 kg vermek istiyorum. tatile gidicez ve ben boyle gitmek istemiyorum(
hosgeldinnn cnm
29 yaşındayım. şu an kilom 89. 91 kg ile başladım 6 gün oldu ama tek başına zor. diyet yada açlık değil insanın motive olmaya desteğe ihtiyacı oluyor. şimdi başaracağıma daha çok inanıyorum. hedfime çoook var ekim ayının başına kadar 60 kg olabilir miyim ki..
tabikide olursunn cnm neden olmasinki sen bozma diyetini yeterr
bende bukez basarmak istiyorumm
cünkü simdi diyet yapmassam bu gidisle 100kiloya cikicam ve birdahada hayatta kilo verip zayifliyamamm
birbirimize yardimci olalimm
mesela benim cnm cikolata istedimi yazarim buraya kizin bana hakaret edin ki yemiyimm
yemeyiz biz yemeyiz.... başarırız bu işi
ama yediklerin de çok az değil mi canım ya.. cok aç kaldığında vicut herşeyi daha fazla istiyor biliyorsun. aralarda meyve yoğurt falan yiyor musun
benim bugünki yediklerim
sabah 2 dilim ekemek arası b.peynir maydonuz zeytin sandviç
ara. 1 ceviz 1 form çay
öğlen . etsiz türlü bir tabak 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt
ara. yarım elma
akşamda. z yağlı taze fasulye ve yğurt olacak
2 de türk kahvesi
çok mu yiyorum ben(
benim bugünki yediklerim
sabah 2 dilim ekemek arası b.peynir maydonuz zeytin sandviç
ara. 1 ceviz 1 form çay
öğlen . etsiz türlü bir tabak 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt
ara. yarım elma
akşamda. z yağlı taze fasulye ve yğurt olacak
2 de türk kahvesi
çok mu yiyorum ben(
selam kızlar.... bende birazdan ara öğünümü yicem 3 4 tane kuru kayısı mı yesem yoksa elma mı karar veremedim düşüncem ama :) bakalım pazartesi kaç çıkacağım tartıda..
cannkız iyi yapmışsın tavuk haşlama yapmakla patates nişastalı ne de olsa :)
saat 4 5 gibi de pilates yapcam bakalım yani pilates dediysem bant ile 1 2 hareket. benim cnm şimdilik çikolata istemiyor ama ilerleyen günlerde ne olur bilemem çünkü beynimde bitirdim mi bitiriyorum hiç bozmuyorum istisnalar hariç ama inş bu sefer olmucak o istisnalar:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?