sende kendimi gördüm.. aç olmasam da abur cubur elimden eksik olmaz :18::18:
benimde vermem lazım
işyerinde ne yiyeceğim ya o cok sıkıntı
kızlar aklıma geldi bizde o kiloları gösteren ne kadar verdiğimizi gösteren cetvelden yapsak mı hem movite olmuş oluruz ne dersiniz. ben onu daha önce yapmıştım fakat verdiğim kiloyu nasıl cetvel üzerinde işaretleyeceğim onu yapamayıp kaldırmıştım.
aynennn cnm yaa
evden götür hafif birseyler olmazmi
1 gün götürsem 2 . gün pes ediyorumyaz geldi artık domates salatalık..
ama en önemlisi spor
aksam eve geldiginde yap sporunu olmazmi :)
salata filan al sende yada sabah birtane tost ay nebiliyim ya ben calismiyorumki :):):):)
bir ara basladım bıraktımyemek vs yaparken canım cıkıyor diye.. sistemi oturtcam yarından itibaren bende baslıyorum yada pazartesiyi mi beklesem
bir ara basladım bıraktımyemek vs yaparken canım cıkıyor diye.. sistemi oturtcam yarından itibaren bende baslıyorum yada pazartesiyi mi beklesem
nasıl yapılıyor ki o çizelge.. yapalım bencede hem moral olur veremeyincede gozümüze batarda hiiiç unutmayız vermemiz gereken kiloları
akşam için tavuk haşlama daha iyi bencede cankızz hem protein yağ yakımına yardımcı oluyormuş.
siz yapin caniklerr ben yapamam :):)
evet cnm protein daha iyiymis bende karar verdim protein diyeti yapicam
siz yapin caniklerr ben yapamam :):)
evet cnm protein daha iyiymis bende karar verdim protein diyeti yapicam
ben yaptım bilem :) sitede yardım kısmında anlatıyor cnm nasıl yapıldığı kademe kademe. şimdilik hedefimi 70 yazdım çünkü küçük hedeflere ulaşmak daha kolay oluyor. :) bu arada ara öğünde elma yedim kızlar. çok azimliyim yaaa inş gitmez bu azim hiç birimizden. şöyle pazartesi bi 78 çıksam daha ne isterim:)
protein diyeti nasıl ki..
ben yaptım bilem :) sitede yardım kısmında anlatıyor cnm nasıl yapıldığı kademe kademe. şimdilik hedefimi 70 yazdım çünkü küçük hedeflere ulaşmak daha kolay oluyor. :) bu arada ara öğünde elma yedim kızlar. çok azimliyim yaaa inş gitmez bu azim hiç birimizden. şöyle pazartesi bi 78 çıksam daha ne isterim:)
cnm istedigin kadar
tavuk balik et köfte
salam sucuk sosis
peynir kacar peyniri
yumurta zero cola
kahve
bunlari yiyorsun hic karbonhidrat almiyorsun dönerde yiyebilirsin:):)
sağlıklı mı acaba canım ya... dukan diyetine benziyor. süresi var mı bu diyetin, bırakınca geri almayalım kiloları dukan cılar hep aynı şeyi söylüyor
akşamm ne yesem diye düşünüyorum evde kıymalı makarna var vee tabikide ben yemeyeceğimonun yerine bi tane patlıcanı közleyip üzerine yoğurt döküp bir dilim ekmekle yiyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?