82kiloyla yeniden diyete basladim

aslindaa iyi olurduu ama ben yapamadim yaa birde ben telden giriyorum cnm
neten girmek zor oluyor ikitane cadiyla
ama haftalik herkes yazabilir kac kiloyla basladi kac kilo verdi filan olmazmi

aksam eve geldiginde yap sporunu olmazmi :)
salata filan al sende yada sabah birtane tost ay nebiliyim ya ben calismiyorumki :):):):)

bir ara basladım bıraktım yemek vs yaparken canım cıkıyor diye.. sistemi oturtcam yarından itibaren bende baslıyorum yada pazartesiyi mi beklesem

nasıl yapılıyor ki o çizelge.. yapalım bencede hem moral olur veremeyincede gozümüze batarda hiiiç unutmayız vermemiz gereken kiloları

akşam için tavuk haşlama daha iyi bencede cankızz hem protein yağ yakımına yardımcı oluyormuş.

bir ara basladım bıraktım yemek vs yaparken canım cıkıyor diye.. sistemi oturtcam yarından itibaren bende baslıyorum yada pazartesiyi mi beklesem

hoş geldin

ama bence bekleme pazartesiyi araya birşey giriyor. hiç değilse bir şeylerden kısmaya başla pazartesi daha sıkı devam edersin.

siz yapin caniklerr ben yapamam :):)
evet cnm protein daha iyiymis bende karar verdim protein diyeti yapicam

siz yapin caniklerr ben yapamam :):)
evet cnm protein daha iyiymis bende karar verdim protein diyeti yapicam

ben yaptım bilem :) sitede yardım kısmında anlatıyor cnm nasıl yapıldığı kademe kademe. şimdilik hedefimi 70 yazdım çünkü küçük hedeflere ulaşmak daha kolay oluyor. :) bu arada ara öğünde elma yedim kızlar. çok azimliyim yaaa inş gitmez bu azim hiç birimizden. şöyle pazartesi bi 78 çıksam daha ne isterim:)

selam cnm... bende hep diyetler için pzrtesini bekleyenlerdenim. ama sen şimdiden başla:) ben çalıştığım dönemlerde hep evden götürüyordum yemek. sende o tarz bişler yap. mesela bi salata yap saklama kabına yağını limonunu tuzunu atma gerçi bunların hiç birini yerken de atma :) tazecik kalıyorlar saklama kabında. küçük light yoğurtlar var pınarın 200gr onlardan al yanına 1tl civarı sanırım bir dilim de ekmek ohh miss... üstüne de yeşil çay içtin mi senden kayiflisi yok.

inşallah canım bu azimle gorürsün 78 i. kısa hedefler daha motive edici oluyor.. bende deniycem bakalım çizelgeyi yapabilecek miyim.

hadiii bakalimmm insallahhh 78cikarsinnn

cnm istedigin kadar
tavuk balik et köfte
salam sucuk sosis
peynir kacar peyniri
yumurta zero cola
kahve
bunlari yiyorsun hic karbonhidrat almiyorsun dönerde yiyebilirsin:):)

sağlıklı mı acaba canım ya... dukan diyetine benziyor. süresi var mı bu diyetin, bırakınca geri almayalım kiloları dukan cılar hep aynı şeyi söylüyor

akşamm ne yesem diye düşünüyorum evde kıymalı makarna var vee tabikide ben yemeyeceğim onun yerine bi tane patlıcanı közleyip üzerine yoğurt döküp bir dilim ekmekle yiyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…