83 den 65 e bu defa kendime söz verdim

hım yağ yakıcı o nedir
oooo 4 saat çok değil mi yaaaaa
sabah kilomu inş bildirceğim

Yürümeyi çok seviyorum çalışırken hic firsat olmuyordu o yuzden simdi acisini cikartiyorum :) yağ yakicilari daha önce kullanmıştım simdi tekrar satın aldim spor yaparken yorulmuyorum ve daha fazla terliyorum sporcu malzemeleri satan dukkanlarda bulabilirsin cnm...

1 saat yürüyüş yapabildim dusumu aldim aksam yemegimi yiyorum... asil savas bundan sonra başlıyor uyuyana kadar bisey yemek yok. :)) 2014-08-19 18.32.52.webp

biftegimi folyoya sarip tost makinasinda yarim saat kadar pisirdim tuz yerine bol karabiber ve pul biber kullandim tuzluymus gibi oldu
salatamda limon ve corekotu kullandim tuz ve yağ yok :))

günaydın
emeklerin karşını yavaş yavaş hızlı adımlarla alıyorsun
darısı benim başıma

boyum 1,65 kilom 68,90

dediğim gibi 65kg görünceye kadar sıfır kaçamak
nasılsa olsa herşeyin tadını fazlası ile biliyom

dün 2 saat sporumu yaptım 20 dk yürüş 20 dk spor aletleri 40dk step yaptım

iftar: salata-cacık-tavuk haşlama acılı

2 soda
3 lt su
1 fincan yeşlçay

sahurda : 1 avuç kadar badem+leblebi+ceviz karışımı 1 lt su içtim yattım

günaydın
emeklerin karşını yavaş yavaş hızlı adımlarla alıyorsun
darısı benim başıma

boyum 1,65 kilom 68,90

dediğim gibi 65kg görünceye kadar sıfır kaçamak
nasılsa olsa herşeyin tadını fazlası ile biliyom

dün 2 saat sporumu yaptım 20 dk yürüş 20 dk spor aletleri 40dk step yaptım

iftar: salata-cacık-tavuk haşlama acılı

2 soda
3 lt su
1 fincan yeşlçay

sahurda : 1 avuç kadar badem+leblebi+ceviz karışımı 1 lt su içtim yattım

Supersin tatlim birlikte kisa zamanda 65 i göreceğiz eminim... yalniz sahur icin az degil mi o yediklerin gunler uzun halsiz kalırsın.

Supersin tatlim birlikte kisa zamanda 65 i göreceğiz eminim... yalniz sahur icin az degil mi o yediklerin gunler uzun halsiz kalırsın.

cnm ben gece pek bişi yiyemem az değil hepside sağlıklı yağlarrrrrrrrrr

yok kalmam alışkınım haftaya inş normal beslnemeye döneceğim
ozamanda en geç 19,00 yeme işlemini bitireceğiz

Bende 18:30 da bitirdim yeme işini... gece yemeyince otomatik gidiyor kilolar... onumuzdeki haftaya kadar ilk hedefim 77 :))

BENİMDE PAZARTESİYE 67KG GÖRMEK
EE TANIŞALIM ARTIK DEMİ

BEN YASEMİN 34 YAŞINDA 1 OĞLUM VAR MUHASEBE İŞİ UĞRAŞIYOM BİRDE ANTALYA DA YAŞIYORUM SEN

herkese merhaba,
Ben bundan 3 yıl önce 68 kilo ile hamile kaldım. Hamileliğim zor geçti önce 59 kiloya düştüm sonra 93 kilo ile doğum yaptım. Doğumdan sonra 2 ay içinde 83-85'e indim. tabi ki bebekler(ikizlerim) ve ödem gitti. Çocuklar hareketlenmeye başlayınca 77-75'e kadar düştüm. Geçen kış yine 77 kilo iken dengeli ve düzenli beslenmeye ve düzensiz de olsa egzersize başladım. 25 Ocak'tı. 13 Haziranda 65 kiloydum, halen öyleyim. yani iki yıl önce 83 iken şimdi 65'im. işin sırrı hayat boyu sürdürülebilecek, her şeyden dengeli ve belli bir düzen içinde yiyebileceğin bir beslenme şekli benimsemek. Yoksa yağsız, ekmeksiz, haşlanmış sebzeli hayat boyu yapamayacağınız bir diyetle kısa zamanda kilo verilir. ama normal yemeye döndüğünüzde, yani dengeli olarak her besin türünden yeseniz bile kilo alırsınız. çünkü vücut az kalori, az besin aldığında kıtlık var algısına kapılır ve aldığı her kaloriyi yağa çevirerek depo etme eğilimindedir. Aynı zamanda az yiyince metabolizma yavaşlar, kilo vermek bir süre sonra yavaşlar hatta durur ve de kabız yapar insanı. her öğünde
tahıl grubu(ekmek/makarna/pilav)+sebze-meyve(sebze yemeği/salata/meyve)+süt grubu (süt/yoğurt)+Et grubu (et/yumurta/peynir/kurubaklagil) eşit olarak alınmalı ve ara öğünler atlanmamalıdır. tabi ki hareket etmek şart.
Size destek olmak istedim. ben yaptım, herkes yapabilir.
sevgiler...

narkadinlar.blogspot.com.tr

herkese merhaba,
Ben bundan 3 yıl önce 68 kilo ile hamile kaldım. Hamileliğim zor geçti önce 59 kiloya düştüm sonra 93 kilo ile doğum yaptım. Doğumdan sonra 2 ay içinde 83-85'e indim. tabi ki bebekler(ikizlerim) ve ödem gitti. Çocuklar hareketlenmeye başlayınca 77-75'e kadar düştüm. Geçen kış yine 77 kilo iken dengeli ve düzenli beslenmeye ve düzensiz de olsa egzersize başladım. 25 Ocak'tı. 13 Haziranda 65 kiloydum, halen öyleyim. yani iki yıl önce 83 iken şimdi 65'im. işin sırrı hayat boyu sürdürülebilecek, her şeyden dengeli ve belli bir düzen içinde yiyebileceğin bir beslenme şekli benimsemek. Yoksa yağsız, ekmeksiz, haşlanmış sebzeli hayat boyu yapamayacağınız bir diyetle kısa zamanda kilo verilir. ama normal yemeye döndüğünüzde, yani dengeli olarak her besin türünden yeseniz bile kilo alırsınız. çünkü vücut az kalori, az besin aldığında kıtlık var algısına kapılır ve aldığı her kaloriyi yağa çevirerek depo etme eğilimindedir. Aynı zamanda az yiyince metabolizma yavaşlar, kilo vermek bir süre sonra yavaşlar hatta durur ve de kabız yapar insanı. her öğünde
tahıl grubu(ekmek/makarna/pilav)+sebze-meyve(sebze yemeği/salata/meyve)+süt grubu (süt/yoğurt)+Et grubu (et/yumurta/peynir/kurubaklagil) eşit olarak alınmalı ve ara öğünler atlanmamalıdır. tabi ki hareket etmek şart.
sevgiler...

ah cnm ben hepsini biliyorum ama
sinirlenice yiyiyorum
sevinince yiyiorum
ah o sağlıklı ve düzenli beslenmeyi hayatıma bir oturusam hepsi olacak
yardımlarını desteklerini bekliyorum
bende 1 yıldır 64-65kg arası gider geliridim
birde aldım kiloyu
önce ilk hedefim 65kg olmak

ah cnm ben hepsini biliyorum ama
sinirlenice yiyiyorum
sevinince yiyiorum
ah o sağlıklı ve düzenli beslenmeyi hayatıma bir oturusam hepsi olacak
yardımlarını desteklerini bekliyorum
bende 1 yıldır 64-65kg arası gider geliridim
birde aldım kiloyu
önce ilk hedefim 65kg olmak
iste o sıkılınca sevinince sinirlenince ve bide özel günlerin yaklaştıkça yemek bitiriyo olayı zaten kendimizi başka şeylere o anda yönlendirmemiz lazım bunu öğrenmeliyiz önce

herkese merhaba,
sevgiler...

Tebrik ederim. ne mutlu size eski kilonuza donmussunuz. Insallah bizde basaracagiz. Destegin icin coook sagol. Vallahi ben bir taneyle zor basediyorum. Ikiz buyutmek cok zordur eminim Allah sana kolaylik versin. :)

Back
X