83 den 65 e bu defa kendime söz verdim

İyi aksamlar
İftarda
1 hurma
Salata
Çacik
Tavuk sote
1 soda
Saat 22.00
1 armut
1 fincan yesil cay

Spor yok benim bugun

ALLAH kabul etsin canim.. ben bu aksam yemeği 5 te sonlandirdim. Kizartma vardi dayanamadim bir parca yedim :( o yuzden 5 ten sonra birsey yemedim... kizkardesim aksam surpriz yaptı bana plates topu almış... Aman Allah im bilseydim baştan alirdim. 15 dk çalıştım su içinde kaldim. Bakalim yarin sabah tartida ne göreceğiz.

Günaydın..

bu sabahki kilom 80.6
20140821_063450.webp

ALLAH kabul etsin canim.. ben bu aksam yemeği 5 te sonlandirdim. Kizartma vardi dayanamadim bir parca yedim :KK43: o yuzden 5 ten sonra birsey yemedim... kizkardesim aksam surpriz yaptı bana plates topu almış... Aman Allah im bilseydim baştan alirdim. 15 dk çalıştım su içinde kaldim. Bakalim yarin sabah tartida ne göreceğiz.

spor her daim iyidir cnm
bende orucları bitirdim yürüşe dörtle elle sarılcam inş.
şimdi oruclu olunca yürüşe çıkmakta zorlanıyorum biraz
ama salı perşembe sporumu yapıyorum

Süpersin sen arkadaşım... bence sen onumuzdeki hafta 65 i görürsün. Darisi başıma artik. Bakalim bugun hem yuruyus hemde platese basliyorum. Insallah bende onumuzdeki hafta en azindan 77 yi gorurum :))

Ben sana yetisene kadar daha cok yolum var arkadasim. Insallah daha iyisini yapariz bir bakmissin ikimizde 60 kiloyuz hooop :))

ilk hedefime ulaşıp sonrasında ikinci hedefe ulaşacağım
bugun dördüncü günüm ve çok iyi gidiyor
akşam kardeşim dondurma getirdi bir lokma tadına bile bakmadım ölece dolapta duruyor 65 kg olunca bir top yiyecem
kardeşşm :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:aynen böle çünkü bir oturmada 1 kg dondurma yerim o kadar çok seviyom

Merhaba :KK54: Çok güzel gidiyorsunuz kızlar :KK9:ben de evlenince 10 kilo aldım şimdi 85im :mad: ama vereceğiz, vermeye devam edeceğiz inşallah :KK73:
Günlüğüme de beklerim :KK65:

ilk hedefime ulaşıp sonrasında ikinci hedefe ulaşacağım
bugun dördüncü günüm ve çok iyi gidiyor
akşam kardeşim dondurma getirdi bir lokma tadına bile bakmadım ölece dolapta duruyor 65 kg olunca bir top yiyecem
kardeşşm :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:aynen böle çünkü bir oturmada 1 kg dondurma yerim o kadar çok seviyom

Bravo arkadaşım. Bende ayniyim ya hep ya hiç. Yemeye basladim mi sonu gelmiyor. Tadina bakmak bile yok :KK43: of sorma bide bugun bize kisir getirdi komşu nasil severim. Ama yemedim yemeyecegim :KK43:

Back
X