• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83 Kilodan 69 kiloya yolculuk başlasın

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.847
82.337
798
Uzuun yıllardır 83 kilodayım 2 sene önce yaptığım diyetle 83'ten 69 olmuştum sonra horman hapları vs. Aldım tabi hemen:eek:En son 88 oldum biraz dişimi sıktım şimdi 83 kiloyum boy. 169 sıfırdan 2 sene önceki diyetimi uygulamaya başlıyorum inşallah haydi bre bismillah:nazar:

• 22.08.2016=83.8

Son düzenleme:
Diyetini oğrenelim canım. Benmde sıkı bi diyete ihtiyacım var. Doğum kilolarımı vermeliyim.an itibariyle: boy 1.70 kilo 77. Hedef 70....

ay bende geleyim mi aranıza :oops: 83 kikoyum 1,63 boyum 2 gündür dikkat ediyorum ama nasıl gidicek bu kilolar bilmiyorum :spor:

:rolleyes:Günaydıınlar ifiniiiiim:rolleyes:
Kahvaltımı yaptım:KK72:

• 2 haşlanmış yumurta
  • 2 zeytin
  • 1 bardak süt
  • 1 dilim kepek ekmeği
  • Az domates,salatalık

Umarım istediğin kiloya gelirsin hayatım.
170 boy 59 kiloyum bende 15 güne 4-5 kilo vermem lazım
90-65-95 vücut ölçülerim 3-4 cm incelmem lazım ne yapsak ki ?
Yok ben az yemek bu yani yasaklar var..Squat pilates yapcam bunlar cicim ben öyle şok diyetler falan hayatta yapmam zaten geri alıyor millet sonra

4-5 kilo daha vermem lazım. Ama çok zorlayacak beni çünkü asla diyet Yapamiyorum basım dönüyor bayiliyorum ve yanak adına hiçbir şey yok bende kilo verince yüzüm iskelete dönüyor ama kalçalar maşallah .
Daha ne istiyosunuz anlamadım ki.

Kız döverim seni giit:KK70: :KK67:
Fıstık gibi hatunsun:KK60:
Fıstık da ne fıstık gorsen :-)
Yanak adına bir gram et olmaz mı yok vallahi Bu yuzden çok zayiflayamiyorum ama kalçalar bacaklar felaket kuzum spor yapicam.
Detoks çorbası varmış hiç denedin mi ?

Uzuun yıllardır 83 kilodayım 2 sene önce yaptığım diyetle 83'ten 69 olmuştum sonra horman hapları vs. Aldım tabi hemen:eek:En son 87 oldum biraz dişimi sıktım şimdi 83 kiloyum boy. 169 sıfırdan 2 sene önceki diyetimi uygulamaya başlıyorum inşallah haydi bre bismillah:nazar:

• 12.08.2016=83.8
kızzz Allah kolaylık versin takipteyim seni:KK50: benim sayfamada gel:KK55:

Back
X