83 ten 68e ......

awaree

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
107
106
103
33
Burasida benim topigim olsun hamilelikten sonra 63ten 83e kadar çıkmıştım 3 aylık bi diyet sonrasında şükür 68 gorebildim hedefim 65 inşallah burda vericem son 3 kilomu bu arada voyum 1.74

Burasida benim topigim olsun hamilelikten sonra 63ten 83e kadar çıkmıştım 3 aylık bi diyet sonrasında şükür 68 gorebildim hedefim 65 inşallah burda vericem son 3 kilomu bu arada voyum 1.74
Tebrikler canım güzel vermişsin. 3 kiloyu da çabucak verirsin inşallah.

Ben de dogumdan sonra 83 gördüm. Simdi 71 civariyim. Benim de hedefim 65. Boyum 1.70..

Bende istiyorum o 3 aydan

Nasil beslendin o 3 ayda? Kisaca bilgi verebilir misin? 15 kilo azimsanmayacak bir rakam çünkü. Ben de denemek isterim.

aslında karatay diyeti ama tam olarak uymadim kendi sevdiğimseylerdende ölçülü bir şekilde yedim günde 2 ogün beslendim karatayda leptin koruma durumu var yani öğünler arasında 5 saat ara veriyosun bu 5 saatte sadece su h sekersiz cay içtim ben akşam yemeğimi en geç 7de bitirmiş oldum

bugün kahvaltıda peynir 3 tane zeytin 1 domates 1 salatalık 1 elma ve havuç ve kivircik yedim ins kacamaksiz 1 gün olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…