- 24 Mart 2019
- 3.064
- 4.186
- 133
- 39
- Konu Sahibi handegunerler
-
Koca mühim illa olmalı başlarındaBence konu sahibi kocasına takıntılı yoksa adamdan boşanıp üstüne 2. çocuğu yapıp nikahsız yaşamak saçmalık. Mis gibi tek çocukla kurtulmuşken neden ya, neden???
Üff o zaman bırakın şu arkadaşlarınızı ya kendileri yapabilir miymiş acaba!Arkadaşlarım ondan beklentiye girme ev arkadaşı gibi düşün sen de diyorlar.bir eve çıksan 20 bin kira veririm sen de mantıklı düşün diyorlar.
Basımda bir bey olsun dur büyük ihtimalle farklı örneklerini gördüğüm ordan biliyorumBosanmissiniz tekrar biraraya gelme sebebiniz ne? Adamın amacini anladım; bedava hizmetci, sizinkini anlayamadim?
E sen neden 2. Çocuğu yaptın ? Vallahi herkes kendine yazık ediyor ya en büyük zararı kendi kendinize veriyorsunuzEvet 2.cocuga rağmen resmi nikah yapmadi yapmaz da ben deli miyim diyor.
Ilk eşi bu adamın donuna kadar almışsa hakkıdir aferin ona ala bilmişse.Sizi enayi bulmuş kullanıcak.Aklınız varsa beş kuruş vermezsiniz bu adama.Ne biçim evlilik bu yahu.Yediginiz yemeyinde parasını ister bu her gün.Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Simdi de ortak hesap yapalım giderleri ordan karşılayalım diyor.ben 6.500 koyacakmisim o 8500. Ama tabiki tüm ev işlerini ben yapacağım cougu okula ben götüreceğim vs vs.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.neyse zaten karı koca gibi degil iki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.sizce dediği parayı vermeli miyim? Kendisinin 2 tane evi var arqbasi var.benden önce almış bunları.simdi de köye ev yaptırmak için para biriktiriyor.benim ise bir seym yok.
Ben ne alakaaAa bedevi mi
Ben ne alakaa
Şu dediğiniz hiç olmadı bence. Nice anneler tek başına aslan gibi oğlanlar yetiştiriyor. Teyzem eşini kaybetti. İki oğlu var. Hem çalışıyor hem de oğullarını yetiştirıyor. İkisi de çok başarılı ve efendi çocuklar. Bu arada biri harika bir üniversiteyi kazandı burslu. Diğeri hazırlanıyor. Babaları çok içerdi oğlanlar tadını bilmez. Bu dediğiniz yalnız anneleri üzer benceBakin disardan çok keskin konuşmak normal geliyor.erkek çocuk sahibiyim ve bir erkek çocuk için babanin önemini biliyorum.ben kimsesizim.bosanip yakınlarına yerleşecek bir ailem yok.ve ortam coxuklar için çok kötü.bu adami çekmek istemiyorum ama bir çocuğun da babaya ihtiyacı olduğunu biliyorum hele ki çocuk erkekse.beni sömürmeye kullanmaya çalıştığının farkında değil miyim?tüm ev isleri benim arti masrafları da ortağım bu durumu normal mi görüyorum.sadece hakkmi yedirmek istemiyorum.ama siz soyle dersiniz şimdi e öyle baba olacağına hiç olmasın.tamam olmasın ergenlik dönemine gelince de içki uyuşturucu eriyip gitsin ortada.
Bı an şoka uğradım mesajları okurken fjfjfjfjfHayir başka bir üyeye benzettik alıntı yaptığım msjda belli ztn.
yok artik! Karisindan cocuklarindan kira almadigina sukretmenizi bekliyor herhalde.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.
Çalışmıyorum eşim sigortamı ödüyor.Kendime ait kredi kartim var.Evlendikten sonra aldığımız ev benim üstüme.Bunları övünmek için değil normal şeyler olduğu için yazıyorum . Evlilik gönül akdidir.Gecinmeye gönlü olan karşı tarafı madur etmemek,gelecekte olacak kötü durumlar için sevdiğini korumak adına planlar yapar ve uygular .Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
oğlunuzu bahane ediyorsunuz. size öneri vermeye gerek yok kocanıza kira vermeye devam.Bakin disardan çok keskin konuşmak normal geliyor.erkek çocuk sahibiyim ve bir erkek çocuk için babanin önemini biliyorum.ben kimsesizim.bosanip yakınlarına yerleşecek bir ailem yok.ve ortam coxuklar için çok kötü.bu adami çekmek istemiyorum ama bir çocuğun da babaya ihtiyacı olduğunu biliyorum hele ki çocuk erkekse.beni sömürmeye kullanmaya çalıştığının farkında değil miyim?tüm ev isleri benim arti masrafları da ortağım bu durumu normal mi görüyorum.sadece hakkmi yedirmek istemiyorum.ama siz soyle dersiniz şimdi e öyle baba olacağına hiç olmasın.tamam olmasın ergenlik dönemine gelince de içki uyuşturucu eriyip gitsin ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?