85 bin maas alan 8.500 koyacak ben 42 bin maasla 6.500 koyacagim mantikli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarım ondan beklentiye girme ev arkadaşı gibi düşün sen de diyorlar.bir eve çıksan 20 bin kira veririm sen de mantıklı düşün diyorlar.
Üff o zaman bırakın şu arkadaşlarınızı ya kendileri yapabilir miymiş acaba!
Ben geçmişte aldığınız kararlar için hiç mi yol göstereneniz olmadı diye sormuştum ama zaten pek aklı selim birileri yok yanınızda.
Siz avukata danışın yahu. Bakın bakalım nafaka falan alabiliyor musunuz. Hem nafaka verme ihtimalini duyan kocanızın biraz kalbi tekler belki.

Tabi ki hayat müşterek. Eşler birbirine destek olur. Ama üslup çok çirkin. Ben bir şey diyemedim yani. Şok oldum. Yani kartını bile eşine veren arkadaş var ama herşeyleri ortak. Bu tar üslupla da konuşmuyorlar.

Bosanmissiniz tekrar biraraya gelme sebebiniz ne? Adamın amacini anladım; bedava hizmetci, sizinkini anlayamadim?
Basımda bir bey olsun dur büyük ihtimalle farklı örneklerini gördüğüm ordan biliyorum
Maksat evliyim demek elaleme karşı

Ilk eşi bu adamın donuna kadar almışsa hakkıdir aferin ona ala bilmişse.Sizi enayi bulmuş kullanıcak.Aklınız varsa beş kuruş vermezsiniz bu adama.Ne biçim evlilik bu yahu.Yediginiz yemeyinde parasını ister bu her gün.
Kendi parasını biriktirip evler yapıyor oh ne ala.

Son düzenleme:
Benim eşimi de ilk eşi baya bir tokatlamış ama bana karşı asla öyle olmadı hatta benim maaşımın nereye gittiğini bile bilmez.Yani bunun eski deneyimlerle alakalı olduğunu sanmıyorum kişilik meselesi .Asla benim maaşımın konusu bile açılmaz.İlk evliliğimden olan kızımın tüm masraflarını da hemen hemen o karşılar.Sizin yaptığınız biraz enayilik gibi geliyor bana .Yalnız bu tesadüf mü acaba iki gündür cimri koca parası yenen eş konuları açılıyor ?

Sende soyup soğana çevir adamı
Herşeyi hakediyo bu kartını al git alışveriş yap yemek ye
Masindan 1 lira verme sen erkeksin sen gecindiriceksin evi yoksa bisaniriz de

Şu dediğiniz hiç olmadı bence. Nice anneler tek başına aslan gibi oğlanlar yetiştiriyor. Teyzem eşini kaybetti. İki oğlu var. Hem çalışıyor hem de oğullarını yetiştirıyor. İkisi de çok başarılı ve efendi çocuklar. Bu arada biri harika bir üniversiteyi kazandı burslu. Diğeri hazırlanıyor. Babaları çok içerdi oğlanlar tadını bilmez. Bu dediğiniz yalnız anneleri üzer bence

Son düzenleme:
Ay vallahi bayilicam nasıl bir devirki erkekler para avcısı olmuş artık kadın hem çalışıp ev gecindiriyoz hem temizlik yemek çocukla uğraşıyor
Boşayin şu adamları goznzu sevim kullandirtmayin kendinizi vallaha kör topal kalırsınız adam gider yenisini bulur size tekmeyi basar

Bide ikinciyi nikahsizmi yaptınn pes vallahi bi kadın ancak kendi haklarını bu kadar çiğneyip bu kadar kullandırabilir.

Beyfendi maaşının yüzde 10unu veriyor siz daha fazlasını. Sizde 4200 verin
Ama bunun ötesinde sıkıntılarınız daha çok bence

Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
Çalışmıyorum eşim sigortamı ödüyor.Kendime ait kredi kartim var.Evlendikten sonra aldığımız ev benim üstüme.Bunları övünmek için değil normal şeyler olduğu için yazıyorum . Evlilik gönül akdidir.Gecinmeye gönlü olan karşı tarafı madur etmemek,gelecekte olacak kötü durumlar için sevdiğini korumak adına planlar yapar ve uygular .

oğlunuzu bahane ediyorsunuz. size öneri vermeye gerek yok kocanıza kira vermeye devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…