- Konu Sahibi handegunerler
-
Anladım ayrılamıyorsunuz. Kimseniz yok, tazminat yok, nikah yok. Yani ne denir ki, birikim yapın bari. İstediği parayı vermeyin. Her şeyi bırakın o karşılasın.Aynen oyle bisanirken bisey almadım ama ağzını açsa bana maddiyatci der istediği parayı vermiyorum diye
Yahu maaşı var kadının, işsiz değil ki baba evine muhtaç olsun. Bilemiyorum ya yorum yapamıyorum ben, boşanıp geri dönüp nikah yapmadan 2.çocuğun hiçbir açıklaması yok.Anladım ayrılamıyorsunuz. Kimseniz yok, tazminat yok, nikah yok. Yani ne denir ki, birikim yapın bari. İstediği parayı vermeyin. Her şeyi bırakın o karşılasın.
Ayrıca demiş ya temizlik yemek zaten yapacaksın ben olsam da olmasam da, peki o yapmayacak mıydı siz yokken. Ne alaka yani.
Ay sinir krizi geçirmelik bi adam.
2 erkek çocukla boşandım.. Üstelik sizin kadar kötü, köle olduğumu hissettiğim bir evliliğim yoktu ..Tam aksine çocuklar bu baylbayla yaşarsa kötü yola düşebilirBakin disardan çok keskin konuşmak normal geliyor.erkek çocuk sahibiyim ve bir erkek çocuk için babanin önemini biliyorum.ben kimsesizim.bosanip yakınlarına yerleşecek bir ailem yok.ve ortam coxuklar için çok kötü.bu adami çekmek istemiyorum ama bir çocuğun da babaya ihtiyacı olduğunu biliyorum hele ki çocuk erkekse.beni sömürmeye kullanmaya çalıştığının farkında değil miyim?tüm ev isleri benim arti masrafları da ortağım bu durumu normal mi görüyorum.sadece hakkmi yedirmek istemiyorum.ama siz soyle dersiniz şimdi e öyle baba olacağına hiç olmasın.tamam olmasın ergenlik dönemine gelince de içki uyuşturucu eriyip gitsin ortada.
İşsiz değil onu konu başlığından anladık, Evi yok ya hani, adam da onu söylüyo kiraya gitsen maaşın yarısı kiraya gider, ayrılırken de zırnık almamış iki çocukla 20 bine geçinemez.Yahu maaşı var kadının, işsiz değil ki baba evine muhtaç olsun. Bilemiyorum ya yorum yapamıyorum ben, boşanıp geri dönüp nikah yapmadan 2.çocuğun hiçbir açıklaması yok.
Iste her şeyi asla karşılamaz.bu evin kirası 20 bin sana 20 bin veriyormuşum gibi düşün diyordu bana bir araAnladım ayrılamıyorsunuz. Kimseniz yok, tazminat yok, nikah yok. Yani ne denir ki, birikim yapın bari. İstediği parayı vermeyin. Her şeyi bırakın o karşılasın.
Ayrıca demiş ya temizlik yemek zaten yapacaksın ben olsam da olmasam da, peki o yapmayacak mıydı siz yokken. Ne alaka yani.
Ay sinir krizi geçirmelik bi adam.
Bakin bu adam size yeniden evlenecegiz demisti hicbir sey almadan anlasmali bosanma yaparken. Neden ona geri donunce ustelik hamileydiniz evliligi sart kosmadiniz. Sizi manipüle etmesine goz yumuyorsunuzIste her şeyi asla karşılamaz.bu evin kirası 20 bin sana 20 bin veriyormuşum gibi düşün diyordu bana bir ara
Aynı evin içinde ev arkadaşı gibi olan anne babayla çok iyi ruh haline mi sahip olacak oglunuz ?Bakin disardan çok keskin konuşmak normal geliyor.erkek çocuk sahibiyim ve bir erkek çocuk için babanin önemini biliyorum.ben kimsesizim.bosanip yakınlarına yerleşecek bir ailem yok.ve ortam coxuklar için çok kötü.bu adami çekmek istemiyorum ama bir çocuğun da babaya ihtiyacı olduğunu biliyorum hele ki çocuk erkekse.beni sömürmeye kullanmaya çalıştığının farkında değil miyim?tüm ev isleri benim arti masrafları da ortağım bu durumu normal mi görüyorum.sadece hakkmi yedirmek istemiyorum.ama siz soyle dersiniz şimdi e öyle baba olacağına hiç olmasın.tamam olmasın ergenlik dönemine gelince de içki uyuşturucu eriyip gitsin ortada.
Peki evlenmemeyi o mu istiyo?Iste her şeyi asla karşılamaz.bu evin kirası 20 bin sana 20 bin veriyormuşum gibi düşün diyordu bana bir ara
Evet 2.cocuga rağmen resmi nikah yapmadi yapmaz da ben deli miyim diyor.Konu sahibi inanılmaz bir şey ikinci çocuğa rağmen resmî nikah yapmadı mı?
Her türlü kandırılıyorsunuz. Resmî nikah yok, nafaka yok. Beraber karı koca hayatı yaşıyorsunuz ama ortada nikah yok. Üstelik para hesabı da gırla.
Çocuğu bahane ederek kendinizi kullandırmayın
Aynen oyle o istemiyor resmi nikahPeki evlenmemeyi o mu istiyo?
Evlenirseniz, bu şartlara isyan edip boşanmayı isteyeceğinizden ve iki çocuk için tazminat ve nafaka vereceği için evlenmeyi istemiyor değil mi?
Peki siz deli misiniz?Evet 2.cocuga rağmen resmi nikah yapmadi yapmaz da ben deli miyim diyor.
Peki siz deli misiniz,neden bu adama kendinizi kullandırtıyorsunuz...O zaman sizde ona yemek çamaşır işlerini yapmayin ve cinsellik yaşamayin o zaman mantıklı bir anlaşma olur aranızdakiEvet 2.cocuga rağmen resmi nikah yapmadi yapmaz da ben deli miyim diyor.
Hanımefendi demagoji yapmayın hiç. Babasız evlat derdiniz olsaydı nikahsızken ikinciye hamile kalmazdınız tek derdiniz tek çocuğunuz olurdu. Burada kötü evlilik hayatını çekmeyip boşanıp kendi düzenini kuran kadınların çocuklarını da kötülemektir bu dediğiniz. Sizin eski eşiniz ne gibi örnek olacak çocuklara çok merak ediyorum.Bakin disardan çok keskin konuşmak normal geliyor.erkek çocuk sahibiyim ve bir erkek çocuk için babanin önemini biliyorum.ben kimsesizim.bosanip yakınlarına yerleşecek bir ailem yok.ve ortam coxuklar için çok kötü.bu adami çekmek istemiyorum ama bir çocuğun da babaya ihtiyacı olduğunu biliyorum hele ki çocuk erkekse.beni sömürmeye kullanmaya çalıştığının farkında değil miyim?tüm ev isleri benim arti masrafları da ortağım bu durumu normal mi görüyorum.sadece hakkmi yedirmek istemiyorum.ama siz soyle dersiniz şimdi e öyle baba olacağına hiç olmasın.tamam olmasın ergenlik dönemine gelince de içki uyuşturucu eriyip gitsin ortada.
Tamam geçmişte çok hata yaptım bundan sonrası için öneriniz nedir? 2 cocugum var.ve bu adam böyle.ne yapmalıyım sizce ?lütfen yol gösterin.Peki siz deli misiniz?
Kendinize bu muameleyi neden yaptırıyorsunuz?
Zaten cinsellik istemiyor ayrı yatiyoruzPeki siz deli misiniz,neden bu adama kendinizi kullandırtıyorsunuz...O zaman sizde ona yemek çamaşır işlerini yapmayin ve cinsellik yaşamayin o zaman mantıklı bir anlaşma olur aranızdaki
E sadece para ilişkisi var aranızda o zaman, bi de bedava temizlik yemek yapıyorsunuz. Giderek daha saçma olduğunu kanıtlıyorsunuz bu adamla kalmanızın. Ne tavsiyesi istiyorsunuz bizden, ayrılınZaten cinsellik istemiyor ayrı yatiyoruz
Seni mal kacirmak icin kandirdi bu adam kendi cocuklarindan mal kacirmak icin bunu yaptı. Sana yeniden evlenecegim dedi kandırdı ne timsah gozyaslari döktü. Simdi gercek yuzu ben deli miyim mi diyor? Ama sana o zaman dedik bosanma imzalama kandiriyor dedik.Evet 2.cocuga rağmen resmi nikah yapmadi yapmaz da ben deli miyim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?