85 bin maas alan 8.500 koyacak ben 42 bin maasla 6.500 koyacagim mantikli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen oyle bisanirken bisey almadım ama ağzını açsa bana maddiyatci der istediği parayı vermiyorum diye
Anladım ayrılamıyorsunuz. Kimseniz yok, tazminat yok, nikah yok. Yani ne denir ki, birikim yapın bari. İstediği parayı vermeyin. Her şeyi bırakın o karşılasın.

Ayrıca demiş ya temizlik yemek zaten yapacaksın ben olsam da olmasam da, peki o yapmayacak mıydı siz yokken. Ne alaka yani.
Ay sinir krizi geçirmelik bi adam.

Yahu maaşı var kadının, işsiz değil ki baba evine muhtaç olsun. Bilemiyorum ya yorum yapamıyorum ben, boşanıp geri dönüp nikah yapmadan 2.çocuğun hiçbir açıklaması yok.

2 erkek çocukla boşandım.. Üstelik sizin kadar kötü, köle olduğumu hissettiğim bir evliliğim yoktu ..Tam aksine çocuklar bu baylbayla yaşarsa kötü yola düşebilir

Yahu maaşı var kadının, işsiz değil ki baba evine muhtaç olsun. Bilemiyorum ya yorum yapamıyorum ben, boşanıp geri dönüp nikah yapmadan 2.çocuğun hiçbir açıklaması yok.
İşsiz değil onu konu başlığından anladık, Evi yok ya hani, adam da onu söylüyo kiraya gitsen maaşın yarısı kiraya gider, ayrılırken de zırnık almamış iki çocukla 20 bine geçinemez.

Ayrılırken hiç bir şey talep etmemesi ve barışıp çocuk yapıp nikahsız yaşaması hata.

Iste her şeyi asla karşılamaz.bu evin kirası 20 bin sana 20 bin veriyormuşum gibi düşün diyordu bana bir ara

L

Iste her şeyi asla karşılamaz.bu evin kirası 20 bin sana 20 bin veriyormuşum gibi düşün diyordu bana bir ara
Bakin bu adam size yeniden evlenecegiz demisti hicbir sey almadan anlasmali bosanma yaparken. Neden ona geri donunce ustelik hamileydiniz evliligi sart kosmadiniz. Sizi manipüle etmesine goz yumuyorsunuz

Konu sahibi inanılmaz bir şey ikinci çocuğa rağmen resmî nikah yapmadı mı?
Her türlü kandırılıyorsunuz. Resmî nikah yok, nafaka yok. Beraber karı koca hayatı yaşıyorsunuz ama ortada nikah yok. Üstelik para hesabı da gırla.
Çocuğu bahane ederek kendinizi kullandırmayın

Aynı evin içinde ev arkadaşı gibi olan anne babayla çok iyi ruh haline mi sahip olacak oglunuz ?

Peki evlenmemeyi o mu istiyo?

Evlenirseniz, bu şartlara isyan edip boşanmayı isteyeceğinizden ve iki çocuk için tazminat ve nafaka vereceği için evlenmeyi istemiyor değil mi?

Evet 2.cocuga rağmen resmi nikah yapmadi yapmaz da ben deli miyim diyor.

Hanımefendi demagoji yapmayın hiç. Babasız evlat derdiniz olsaydı nikahsızken ikinciye hamile kalmazdınız tek derdiniz tek çocuğunuz olurdu. Burada kötü evlilik hayatını çekmeyip boşanıp kendi düzenini kuran kadınların çocuklarını da kötülemektir bu dediğiniz. Sizin eski eşiniz ne gibi örnek olacak çocuklara çok merak ediyorum.

Peki siz deli misiniz,neden bu adama kendinizi kullandırtıyorsunuz...O zaman sizde ona yemek çamaşır işlerini yapmayin ve cinsellik yaşamayin o zaman mantıklı bir anlaşma olur aranızdaki
Zaten cinsellik istemiyor ayrı yatiyoruz

Zaten cinsellik istemiyor ayrı yatiyoruz
E sadece para ilişkisi var aranızda o zaman, bi de bedava temizlik yemek yapıyorsunuz. Giderek daha saçma olduğunu kanıtlıyorsunuz bu adamla kalmanızın. Ne tavsiyesi istiyorsunuz bizden, ayrılın

Evet 2.cocuga rağmen resmi nikah yapmadi yapmaz da ben deli miyim diyor.
Seni mal kacirmak icin kandirdi bu adam kendi cocuklarindan mal kacirmak icin bunu yaptı. Sana yeniden evlenecegim dedi kandırdı ne timsah gozyaslari döktü. Simdi gercek yuzu ben deli miyim mi diyor? Ama sana o zaman dedik bosanma imzalama kandiriyor dedik.

Hadi neyse bosver sonrasi önüne bak dedik gittin ayni adamdan hamile kaldin ödül gibi ya adami bir kere daha baba yaptin. Kimi baba yaptin? Evlatlarından karisindan mal kaciran ama onu maddi manevi her acidan kullanan bir adami...

Tekrar ve son kez diyorum. Bu adamin uzerini çiz at çöpe. Kimsrye ihtiyacin yok. Ac nafaka davanı al iki çocuğunun nafakasini gül gibi geçin git.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…