- Konu Sahibi handegunerler
-
Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyorSize kiraya çıkarsan şöyle böyle dediğinde siz de evde yaptığınız yemeklerin, yaptığınız temizliğin, gündelik işlerin, çocuk bakma işinin hesabını tutun o zaman ona. Deli mi ne?
Resmi nikah var mı?Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyor
Yok çalışmayan biriyle evlenseydim her türlü masrafını karsilardim diyor ilk karisi çalışıyormuş her masrafını karşılamış.
Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldikResmi nikah var mı?
İşinize gelen sorulara cevap yazıyosunuz.
Amin inşallah...Bizde söylüyoruz diyo çocuklarimin geleceği için babam bize bişey yapmamış ben çocuklarima yapicam haklarında hayırlısı
Canim o kadin onu bu yuzden soyup sigana ceviril bosamis olmasin ?Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Simdi de ortak hesap yapalım giderleri ordan karşılayalım diyor.ben 6.500 koyacakmisim o 8500. Ama tabiki tüm ev işlerini ben yapacağım cougu okula ben götüreceğim vs vs.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.neyse zaten karı koca gibi degil iki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.sizce dediği parayı vermeli miyim? Kendisinin 2 tane evi var arqbasi var.benden önce almış bunları.simdi de köye ev yaptırmak için para biriktiriyor.benim ise bir seym yok.
Eéee evli olmadigin adamla ne ortak hesabi bu????Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyor
Nasıl artı bişey yapmıyorsun yahu? Ben tek yaşarken canım isterse yemek yapıyordum mesela, çamaşır bulaşık ona göre çıkıyordu. Titiz insanimdir ben, evim tek iken dağılmaz, düzenli temizlik yapınca kısa sürede her işim biter. Canım isterse tüm gün koltukta dizi izlerim en basiti, istediğim yere gider, istediğimi alırım. Bazı erkekler cidden m.l herhalde.Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyor
Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Onun kocasi yok evli degilim diyor kocasi yok onunÇok iyi bir avukat bulun başanma davası açın ve sağlam bir nafaka talep edin. Görsün günün.
O zaman yapma bacım enayi misin?Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyor
Eéee evli olmadigin adamla ne ortak hesabi bu????
Resmen evli değillermişÇok iyi bir avukat bulun başanma davası açın ve sağlam bir nafaka talep edin. Görsün günün.
Neden tekrar biraraya geldiniz ki? Bi kere kurtarmışsın niye aynı ateşe ikinci kez atladınYok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Onun kocasi yok evli degilim diyor kocasi yok onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?