85 bin maas alan 8.500 koyacak ben 42 bin maasla 6.500 koyacagim mantikli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy şok oldum şu an. Evlenirken eşya aldırmaya çalışmasından belliymiş ne mal olduğunu bile bile lades demişsiniz. Boşanın gitsin. Gerçi nafaka da ister bu çıkarcı. Adam sizi hem evde çalıştırıyor hem de üstüne para alıyor farkında değil misiniz ? Siz de şuurunuzu mu yitirdiniz ne yaptınız bilmiyorum hala normal evlilik nasıl oluyor diye sormuşsunuz. Siz şimdi normal evliliği bırakın sizinki anormal evlilik ve düzelemeyecek durumda anormal çünkü kocanız soyguna çıkmış. Bi an önce postalayın gitsin.

Size kiraya çıkarsan şöyle böyle dediğinde siz de evde yaptığınız yemeklerin, yaptığınız temizliğin, gündelik işlerin, çocuk bakma işinin hesabını tutun o zaman ona. Deli mi ne?
Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyor

Yok çalışmayan biriyle evlenseydim her türlü masrafını karsilardim diyor ilk karisi çalışıyormuş her masrafını karşılamış.

Ee!! O zaman boşanın tekrar evlensin ev hanımı biryle evlensin karşılasın bütün masraflarını. İlişkide esitlik isteyenler bu konuyu iyi okusun. Cocgunun sonu böyle olacak.

Canim o kadin onu bu yuzden soyup sigana ceviril bosamis olmasin ?

Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyor
Nasıl artı bişey yapmıyorsun yahu? Ben tek yaşarken canım isterse yemek yapıyordum mesela, çamaşır bulaşık ona göre çıkıyordu. Titiz insanimdir ben, evim tek iken dağılmaz, düzenli temizlik yapınca kısa sürede her işim biter. Canım isterse tüm gün koltukta dizi izlerim en basiti, istediğim yere gider, istediğimi alırım. Bazı erkekler cidden m.l herhalde.

Ben bu uyeyi bahtsiz bedevi diye her konusunda raporladim ama sanirim yonetimden izinli acmis cevap alamadim.

Uyeyi bilmeyenler yaziyor masumca ama bu arkadasin esi hep boyleydi ilk bosandiklarinda yeniden evlenecegiz birbirimizi daha iyi taniyip diye sifir tazminat ve nafaka ile bosamisti kadini. Bedevi senelerce adama geri donmek icin ugrasti bu siteye defalarca konu acti 2 kez bosanmis adamla 3.kez evlenilir mi diye. Akli cikiyordu baskasina gidecek diye.

Sonunda tekrar imam nikahi ile yasamaya basladi burasi nasil oldu bilmiyorum. Aninda ikinci cocugu yapti sanirim kendisine baglamak icin. Goruldugu gibi bir ise yaramiyor.

Bu adam seni sevmiyor bedevi. Cocuklar buyuyene kadar kullanacak, sonra yine terk edileceksin. Bari resmi nikah yapmadiysan onu yap yeni evde falan hakkin olsun.

Where is this erkeklik?
Diye sorduğum bir konu daha.
Eski eş az bile yapmış zavallının ne emeklerini yedi bu paragöz Allah bilir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…