85 bin maas alan 8.500 koyacak ben 42 bin maasla 6.500 koyacagim mantikli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu

Nalet gelsin diyo en azından hem verip minetini çekmiyorum diyor böylelerinin mineti de var

Aldığınız maaaşa göre koyucaksanız max 4200 falan koymanız lazım. Eşiniz çok çıkarcı. Ayrıca ev işlerinin sorumluluğunuda size yıkmış hiç adil değil. Çok sömrülmüşsün, o evin parasını da sizden alır ailesinin üzerine yapar hakkınızı alamazsınız dikkatli olun.

Alttaki soruma bakar msiimjz

Bakmam ablacım, adam mide bulandırıcı bir tip, onu bunu düşünme kaç kaç kaç her eyrden de engelle. Boşanmışsın bitmiş gitmiş adam seni hala kullanma derdinde sakın ola ki kendini eşşek yerine koydurma

Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
Siz de size sorulan diğer sorulara cevap yazar mısınız?
Bahtsız bedevi misiniz, resmi nikahınız var mı?

Artı ben de bir soru sormak istiyorum
Madem 20 bine kirada oturmaktan çekiniyosunuz,
Neden siz de iddianıza göre onun eski eşi gibi bu adamı soyup soğana çevirmiyosunuz?

Normal evliliklerde genelde herkes elinden geleni yapar elinde olan olmayana verir.
Bir birikim yapılacaksa elinde kalandan bir kısım aktarılır.
Ama oturduğunuz evi sanki size hizmetiniz karşılığında ücretsiz kiraya vermiş ev sahibi edasıyla konuşması eşinizde bir problem olduğu anlamına gelir.
Sanırım ilk evliliğinin sonlanış travmalarını henüz atlatamamış ve size ailesi gözüyle değil yabancı biri gözüyle bakıyor.
Her şeyi geçtim ama bu kirada olsan cümlesi gerçekten çok kritik.
Sonuçta bir EVİNİZ var. Sizden önce almış olması orayı sizin yuva yapıyor olduğunuz gerçeğini asla değiştirmez ve bu konuyu bu şekilde dile getirebilmesi çok ciddi bir sorun..

ALLAH kolaylık versin..

Böylesine koca denmez zaten!

Önceden yediği kazıklardan sonra, size bunları dayatmasına sessiz kalmayın. Ortak hesap falanda açmayın. Şahıstaki bencilliğe bak yaaa

Bu evde bedava oturuyorsun kendin çıksan 20.000 ödersin kısmı resmen facia,
Mantık evliliği olur da bu sadece maddi açıdan mantık evliliği olmuş o da adam açısından ,aşk sevgi duygu eksik
Benim maaşımın yüzde kaçını istiyorsan sen de kendi maaşının o kadarını koyacaksın deyin.
Hoş böyle biriyle ömür harcamaya değer mi bence değmez.

Ortak onun ilk evliliğindenbir cocugu var
Anlaşıldı şimdi adamın ortaya koyulan paralarda yaptığı orantısızlığın sebebi .. bu erkeklerin geneli çalışan kadınları ayaklı euro olarak görüyor iliğine kadar maddi manevi her anlamda sömürüyor

Niye bir insan hele ki mesleği elinde geliri olan bir insan kendine göz göre göre bunu yaptırır ki

Ben ziraat mühendisiyim eşimle oturduk detaylı istişare edip çocuklarımızı kendim büyütme kararı aldık bakacak büyüğümüz yok diye .. hamileyken 32. Haftamda izne çıkıp işi bıraktım 6 sene oluyor şimdide ufak kızımın okula gitmesini bekliyorum bir iş girişimine başlamak için adam mahvoldun her yük sana bindi diye kıvranıyor eziliyor büzülüyor dua ediyor her gece hakkını nasıl ödiycez diye maaşını getirir koyar kart harcamalarını hiçbirşeyi bilmez karışmaz paraları evde içinden alır ihtiyacı kadar ve eve getirdiğim hiçbir gelir yok iken böyle ..

Kadıncağız 42 bin kazansın çoluğu çocuğu devşirsin gelsin yemeğiydi camaşırıydı uğraşsın adam daha nelerin peşinde bircok bayan bu tempoda heryere bölünmeye çalışıp üstüne birde manüplasyona uğruyor allah ıslah etsin şu adamları

Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurd
Siz çalışan bir hanimsiniz şimdi tabi eşinize destek olmak isteye bilirsiniz yada imkanınz varsa o sizden kendisine destek olmanızı ister tabi böyle adamlara değil bildiğiniz size zoraki yaptırıyor vericeksin diyor yaptırdığı ev ortak olucaksa normal karşılanır ama benim evim diycekse o olmaz normal bir evlilikte sen ne reye harcadın ne yaptın bu parayı diye hesap sorulmaz para için gerginlik çıkmaz tekrar söylediğim gibi bırakın evin giderlerini ihtiyaçlarini artık o yapsın sizde kendiniz paranizi biriktirin sizi para için tehdit ediyorsa şimdi iki çocukla 20 bin lira ödersin diyorsa soyleyin öderim ama minetini çekmem tavrinizi koyun nikahınız olmasa bile tazminat davası açabilirsiniz şahitler le

Nalet gelsin diyo en azından hem verip minetini çekmiyorum diyor böylelerinin mineti de var
Çocuklarımın boyle bir hayatı yaşamasını istemem, elim ayagim tutarken benim çocuklarım babası cimri diye kimseden eksik büyüyemez. Sanmıyorum ki karısına, kendine cimri olan çocuklarına cömert olsun. Ayy cimri insanın selamı bile alınmaz, normalde görsen yol değiştirilir.

Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.
ilk eşi soyup soğana çevirmiş demeyelimde ilk eşinden ''para kaçıramamış, kullanamamış'' diyelim daha doğru olur bu tanım. kimbilir ona neler yaptı
evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
yalnış anlamayın ama sizinle eşten ziyade maddi çıkar için evlenmiş gibi sizde kullanılmışsınız.
sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden
iki çocukta onunda sorumluluğu var, ay resmen bedava oturmanız batıyor... iğrenç bir adam. sakın bundan sonra daha fazla tongasına düşme

Ben de eşim de normal ev alışverişleri market alışverişleri yapıyoruz ikimiz de benzin alıyoruz vs, yani kim ne aldı hesaplamıyoruz oturup. Onun dışında kirayı ve fatura vs her şeyi eşim otomatik ödemeye vermişti haberim bile yok benim. Ayda ne harcadığımı ne yaptığımı ne artırdığımı bilmez eşim mesela, ben de onunkini bilmem öyle ortaya sen şunu ben bunu koyayım, yok kira yok ev işi muhabbeti olmaz normal evlilikte. Çalışan kadınsınız bir de, nasıl şu muameleyi reva görüyorsunuz kendinize

Ayrı eve çıksan ne demek yahu. Adam bir evlilik yapmış, ikincisi onun için evlilik değil iş anlaşması gibi davranıyor.

Allah’ım böyle bir laf etmek istemiyorum ama bundan adam olmaz.
85 bin maaş alıp hala evi karına geçindirtmeye çalışıyorsun
Bunca paranın içinde ortak havuz oluşturmak bile garip. Herkesin cebi dolu zaten. Dışarıda olan, markete giden alır.

Son düzenleme:
siz bütün ev eşyalarını alırken bir eşin dostun kızım ne yapıyorsun sen kadınsın bunlar ortak alınmalı demedi mi ta en başında , iki tane de çoçuk doğurmuşsunuz üstüne adamın zaten kafası ortada yani evlilik değil bu iş ortaklığı kobay gibi kullanmış sizi ki sorduğunuz sorudan da hala da sömürülmeye devam edeceğiniz belli mantıklı mı diye sorduğunuz şey bile mantıksız yahu ayyyy

Bizde söylüyoruz diyo çocuklarimin geleceği için babam bize bişey yapmamış ben çocuklarima yapicam haklarında hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…