- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 13
- 38
- Konu Sahibi handegunerler
-
Alttaki soruma bakar msiimjzŞöyle iğrenç yaratıklara nedne prim veriyorsunuz?? Boşanmışsınız bitmiş gitmiş alın nafakayıı br daha da suratına bakmayın. Üstüne para mı vericeksiniz bir de deli misiniz???
Nalet gelsin diyo en azından hem verip minetini çekmiyorum diyor böylelerinin mineti de varYani kötü konuşmak istemem ama ben olsam o adamın canına okumuştum. Yaptığı ne vicdanen, ne dinen hiç bir şekilde uygun değil. Arkadaşınız çözüm aramalı. Yıl oldu 2024, nenemlerin zamanındaki gibi çaresizlik yok artık
Aldığınız maaaşa göre koyucaksanız max 4200 falan koymanız lazım. Eşiniz çok çıkarcı. Ayrıca ev işlerinin sorumluluğunuda size yıkmış hiç adil değil. Çok sömrülmüşsün, o evin parasını da sizden alır ailesinin üzerine yapar hakkınızı alamazsınız dikkatli olun.Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Simdi de ortak hesap yapalım giderleri ordan karşılayalım diyor.ben 6.500 koyacakmisim o 8500. Ama tabiki tüm ev işlerini ben yapacağım cougu okula ben götüreceğim vs vs.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.neyse zaten karı koca gibi degil iki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.sizce dediği parayı vermeli miyim? Kendisinin 2 tane evi var arqbasi var.benden önce almış bunları.simdi de köye ev yaptırmak için para biriktiriyor.benim ise bir seym yok.
Alttaki soruma bakar msiimjz
Siz de size sorulan diğer sorulara cevap yazar mısınız?Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
Normal evliliklerde genelde herkes elinden geleni yapar elinde olan olmayana verir.Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
Böylesine koca denmez zaten!Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Simdi de ortak hesap yapalım giderleri ordan karşılayalım diyor.ben 6.500 koyacakmisim o 8500. Ama tabiki tüm ev işlerini ben yapacağım cougu okula ben götüreceğim vs vs.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.neyse zaten karı koca gibi degil iki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.sizce dediği parayı vermeli miyim? Kendisinin 2 tane evi var arqbasi var.benden önce almış bunları.simdi de köye ev yaptırmak için para biriktiriyor.benim ise bir seym yok.
Anlaşıldı şimdi adamın ortaya koyulan paralarda yaptığı orantısızlığın sebebi .. bu erkeklerin geneli çalışan kadınları ayaklı euro olarak görüyor iliğine kadar maddi manevi her anlamda sömürüyorOrtak onun ilk evliliğindenbir cocugu var
Siz çalışan bir hanimsiniz şimdi tabi eşinize destek olmak isteye bilirsiniz yada imkanınz varsa o sizden kendisine destek olmanızı ister tabi böyle adamlara değil bildiğiniz size zoraki yaptırıyor vericeksin diyor yaptırdığı ev ortak olucaksa normal karşılanır ama benim evim diycekse o olmaz normal bir evlilikte sen ne reye harcadın ne yaptın bu parayı diye hesap sorulmaz para için gerginlik çıkmaz tekrar söylediğim gibi bırakın evin giderlerini ihtiyaçlarini artık o yapsın sizde kendiniz paranizi biriktirin sizi para için tehdit ediyorsa şimdi iki çocukla 20 bin lira ödersin diyorsa soyleyin öderim ama minetini çekmem tavrinizi koyun nikahınız olmasa bile tazminat davası açabilirsiniz şahitler leArkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurd
Çocuklarımın boyle bir hayatı yaşamasını istemem, elim ayagim tutarken benim çocuklarım babası cimri diye kimseden eksik büyüyemez. Sanmıyorum ki karısına, kendine cimri olan çocuklarına cömert olsun. Ayy cimri insanın selamı bile alınmaz, normalde görsen yol değiştirilir.Nalet gelsin diyo en azından hem verip minetini çekmiyorum diyor böylelerinin mineti de var
ilk eşi soyup soğana çevirmiş demeyelimde ilk eşinden ''para kaçıramamış, kullanamamış'' diyelim daha doğru olur bu tanım. kimbilir ona neler yaptıBenim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.
yalnış anlamayın ama sizinle eşten ziyade maddi çıkar için evlenmiş gibi sizde kullanılmışsınız.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
iki çocukta onunda sorumluluğu var, ay resmen bedava oturmanız batıyor... iğrenç bir adam. sakın bundan sonra daha fazla tongasına düşmesen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden
Ben de eşim de normal ev alışverişleri market alışverişleri yapıyoruz ikimiz de benzin alıyoruz vs, yani kim ne aldı hesaplamıyoruz oturup. Onun dışında kirayı ve fatura vs her şeyi eşim otomatik ödemeye vermişti haberim bile yok benim. Ayda ne harcadığımı ne yaptığımı ne artırdığımı bilmez eşim mesela, ben de onunkini bilmem öyle ortaya sen şunu ben bunu koyayım, yok kira yok ev işi muhabbeti olmaz normal evlilikte. Çalışan kadınsınız bir de, nasıl şu muameleyi reva görüyorsunuz kendinizeArkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
Ayrı eve çıksan ne demek yahu. Adam bir evlilik yapmış, ikincisi onun için evlilik değil iş anlaşması gibi davranıyor.Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Bizde söylüyoruz diyo çocuklarimin geleceği için babam bize bişey yapmamış ben çocuklarima yapicam haklarında hayırlısıÇocuklarımın boyle bir hayatı yaşamasını istemem, elim ayagim tutarken benim çocuklarım babası cimri diye kimseden eksik büyüyemez. Sanmıyorum ki karısına, kendine cimri olan çocuklarına cömert olsun. Ayy cimri insanın selamı bile alınmaz, normalde görsen yol değiştirilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?