850 kalorilik diyetle?

melek02468

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
90
94
18
32
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
6 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay

Ara öğün : şekersiz türk kahvesi

Öğle : 12 kaşık sebze yemeği
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Ara öğün : 1 meyve

Akşam : 8 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 tabak salata

Acıkılırsa 1 adet meyve.

Bir kalori hesaplama sitesinden kalorilerini bulup hesaplayarak oluşturduğum diyet listesidir sağlıklı olduğunu düşünüyorum ancak fikirlerniz benim için oldukça değerli olduğundan size de danışmak istedim. ayrıca benimle bu diyeti yapacak arkadaşlar varsa bekliyorum :)

Bence sabah ki 2 dilim yerine 1 dilim yeterli gelip akşam veya öğlen sebze yerine küçük bi parça et tavuk balık yapmalisin yoksa enerji düşüklugu yaşayıp rahatsız olabilirsin benim fikrim tabiki bu yönde ..

haftada 3 gün akşam yemeğinde haşlanmış tavuk göğsü iyi bir seçenek gibi ? 2. haftaya geçtiğimde ekmeği 1e düşüreceğim :)

Kilon boyun kaç cnm. Evet mutlaka bi parça et tuketmelisin yoksa vücut enerjisiz kalip bu kez sağlık sorunu yaşama bence .. ben daha önce çok düşük kalorili yapmistim ve güçsüz kalıp sinirlerim bozuldu tabiki herkesin tercihi ama liste güzel bence

boy 168 kilo 98 aynen bende düşük kalorili bir diyet yaptığımda halsizlik baş dönmesi ve konsantrasyon eksikliği yapıyordu bunun da kalorisi düşük ancak doyurucu olduğu için umudum var :)

Hiç değilse 1200 olan bi diyet listesi yapın ben de 90 kilodan 70 e indim ama hem diyet hem spor sabah akşam spor yaptim. Bence kilonuza göre sizi acayip enerjisiz bırakacak. Benim tavsiyem ilk 1400 sonra kalori düşürüp 1000 yani liste acayip düşük kalorili tabiki diyetisyen degilim ukalalık etmek istemem benim fikrim bu cnm.
Spor + 1400 kalorili diyetle başla sonra düşür kaloriyi yavaş yavaş hem daha sağlıklı verirsin

ama neden enerjisiz bıraksın ki ben normalde de bu kadar yiyorum ancak yanında fazladan cips kola çekirdek gibi abur cubur olduğu için sanırım kilo alıyorum eğer hedeflediğim gibi bu diyete sadık kalırsam abur cubur tüketmem ve zayıflarım diye düşünüyorum. senin yaptığın diyet kaç kalorilikti

Ben 90 kilodayken 1400 en düşük 1250 kolorili diyet yaptim çünkü hareket spor olmadan çok fazla verme olmuyor . Ben spor yapmadan diyet yaptigimda en fazla 5 kilo verip tekrar aldim o yüzden bence spor şart diyetle .. ben sadece fikrimi söyledim yoksa dr yada diyetisyen degilim .. herkesin bünyesi farklıdır ben bu şekilde tecrübe ettim ..

Tesekkurler

Enerjisiz kalacagin bir liste degil bence. Gayet dolu dolu. Ama hep sebze yemek sıkarsa arkadaslarin dedigi gb oglen izgara tavuk yada et yemelisin. Bu sekilde 1 hafta denersin sonra listeni degistirirsin.
Aksam 7den sonra birsey yememek ve aksam sporla birlikte icilen maden suyu da cok iyi geliyor bana. Kolay gelsinn

Tesekkur ederim sanirim hepimiz hem fikiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…