85'den 66'ya👍 66'dan 58 'e🙏🏻🔥

aa cok gecmis olsun canim onemli olan basta saglik zaten zehirlendiysen birsey yiyip icememissindir miden topplansin bir kac gune baslarsin
Çok teşekkür ederim canım 3 gündür adam akıllı yemek yemiyorum midem almıyor ama yiyebildigim şeyler de sırf kalori. Tost, meyve suyu ve çikolata yedim. Bu sabahta tereyağ bal biraz enerji almam gerekiyor ve bu hafta saldım bu yüzden. 19 aylık bir oğlum var peşinde koşmaya gücüm kalmadı valla diğer türlü.

olsun canim oyle dusunme 3 gundur duzgun yememissin vucut direnci kalmamis normal :) birde bebein varmis zorlamana gerek yok. iyi hissedince baslarsin gene

Kızlar neredesiniz ya burası aktif diye buraya gelmiştim ama burasıda duruldu

Merhabalar kızlar ,ben yazamadm zor zamanlar yaşıyorum annemin sağlık problemleri var.
Hastanede yatıyor şuan

Annemi o kadar çok seviyorum ki,ah canım annem .
Acı çekiyor dayanamıyor
Allah'ım ne zor.

Bazen bakıyorum buralara ama diyet vs yapamıyorum hatta her zamanki gibi zor zamanlar yaşayınca sürekli yemek yiyorum,ne bulsam saldiriyorum sürekli yeme hâli, düşünmemek için hep yemek

Merhabalar kızlar ,ben yazamadm zor zamanlar yaşıyorum annemin sağlık problemleri var.
Hastanede yatıyor şuan

Acı çekiyor dayanamıyor
Allah'ım ne zor.
canim, cok gecmis olsun, rabbim acil sifalar versin. Annen iyi olsunda diyet vs yapilir onemli olan once saglik

Hastanede yatıyor şuan

Acı çekiyor dayanamıyor
Allah'ım ne zor.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…